pater.familias
Gost
- Poruka
- 13.230
I ja.Vesela_zena_beogradska:A groblja ne mogu da kazem da volim, ali kad god se silom prilika zadesim tamo, gledam spomenike, na one iz proshlih vekova posebno obratim paznju, i tako malo lamentiram.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja.Vesela_zena_beogradska:A groblja ne mogu da kazem da volim, ali kad god se silom prilika zadesim tamo, gledam spomenike, na one iz proshlih vekova posebno obratim paznju, i tako malo lamentiram.
Save The QueenCorto Malteze:misim stvarno
Pray the Lord
Pitanje ti je na nivou...ako krenemo tom logikom(protiv koje nemam nista licno), a shodno sa npr.temom o Roditeljskom sexu mozemo doci do pitanjaDerer:Ja sam u zivotu bio samo na jedoj sahrani...uopshte ne izgleda ko na TV-u,..bilo je prilichno jadno i malo ljudi...relativno neprijatan dogadjaj.
Elem,sa istog TV-a sam gledao te filmske prichice kad se kresnu dovje bilo ucviljenih bilo sporednih aktera istih za vreme ili posle sprovoda....
Da li ste/bi se vi sexali na sahrani?
I da li mislite da stvarno ima taj popaljiv trip kao fora strah od smrti pa ga "lechish" yebanjem pa zato prorade hromoni..itd.?
Ovde naravno ne mislim na neku sahranu tipa..neko mnogo ti blizak...a mozda i tu?Kao lechenje depresije....da/ne?
Mene takvi moment na ovoj kojoj sam prisustvovao nisu dotakli,mozda sato shto je sve zensko bilo preko 8 banqi...shta znam...
Vasha mishljenja.
Derer:Ja sam u zivotu bio samo na jedoj sahrani...uopshte ne izgleda ko na TV-u,..bilo je prilichno jadno i malo ljudi...relativno neprijatan dogadjaj.
Elem,sa istog TV-a sam gledao te filmske prichice kad se kresnu dovje bilo ucviljenih bilo sporednih aktera istih za vreme ili posle sprovoda....
I da li mislite da stvarno ima taj popaljiv trip kao fora strah od smrti pa ga "lechish" yebanjem pa zato prorade hromoni..itd.?
Ovde naravno ne mislim na neku sahranu tipa..neko mnogo ti blizak...a mozda i tu?Kao lechenje depresije....da/ne?
Mene takvi moment na ovoj kojoj sam prisustvovao nisu dotakli,mozda sato shto je sve zensko bilo preko 8 banqi...shta znam...
Vasha mishljenja.
Julian_Duranona:Naravno i o ovoj temi sam vec pisao esej na Forumu, ali sad ne mogu da pronadjem gde sam postovao, pa cu morati da ukratko ponovim da mi se redovno desava da mi se dize na sahranama i da samo smekujem ribe koje su dosle na poslednji ispracaj.
Nisam siguran da li se to desilo i jednom kad sam na celu kolone nosio krst ili kad sam nosio venac, ali desilo se.
Sve to sto mi se desava povezujem sa budjenjem nagona za samoodrzanjem u blizini smrti, kao i sa zastitnickim instinktom koji se inicira kad vidim tuzne devojke kojima treba uteha.
Mislim, nacin da ih utesim je bas onako... ali, jbg, tako reagujem.
Ipak ih ne zaskocim na licu mesta, nisam sasvim poremecen.
........ja cu da se pravim mrtav a ti se sex-aj sa mnom .......................hi hi kao da mi je zadnji put .......dok sam josh vruc .....iskoristi ukrucenost mog organizma ..............MYOB:o boze. cuj morbidno. seks i smrt su dve stvari koje mene okupiraju od kada znam za sebe. na sahranama ili na groblju kada vidim spomenike, pa izracunam koliko je ko ziveo, stalno razmisljam da li je ta osoba imala dovoljno seksa u zivotu. kada vidim grob neke mlade osobe, pomislim da li je uopste imala seks ili boze nije ni imala/imao seks. seks stvara zivot. normalno je da na njega mislimo kada smo suoceni sa oduzimanjem zivota.
kambodza:........ja cu da se pravim mrtav a ti se sex-aj sa mnom .......................hi hi kao da mi je zadnji put .......dok sam josh vruc .....iskoristi ukrucenost mog organizma ..............![]()
![]()
:wink:
kambodza:........prati ono ,pravim .......................pa me sex-om vracash u zivot ,kao ono usta na usta ,samo za pochetak usta na zelja pusta .....ha ha ...........
........ja sam rent a boy ,za sva deshavanja ................maricicak:......ja kad sam na sahrani, pogotovo nekog blizeg, uvek mi treba neko da me zagrli..........
kambodza:........ja sam rent a boy ,za sva deshavanja ................![]()
![]()
.......ti nisi bio ni na svadbama ,prodje tebi zivot prijatelju bez najboljih deshavanja,zurka do zurke,toliko sex-a ,a tebe nema ccccc..............Derer:Ja sam u zivotu bio samo na jedoj sahrani...uopshte ne izgleda ko na TV-u,..bilo je prilichno jadno i malo ljudi...relativno neprijatan dogadjaj.
Vasha mishljenja.
Ja sam onaj post napisao ozbiljno.MYOB:pravi muskarac. potentan, zastitnik i lepo vaspitan. mmm
Julian_Duranona:Ja sam onaj post napisao ozbiljno.
Mislim da osobine koje si navela nemaju mnogo veze sa uobicajenim funkcionisanjem, tj. da sve to moze da se desi i nekome ko nije preterano potentan i uobicajeno zastitnicki nastrojen. Dobro, lepo vaspitanje je tu da spreci bruku zbog startovanja na sahrani.
Kad mi se to desilo prvi put, bio sam iznenadjen, a sledeci put sam vec morao da razmislim o razlozima zbog kojih se to desava.
Dobra stvar je da nemam nikakvih fantazija i zelja vezanih za groblje, cak ni prilikom sahrane se ne javlja nikakva konkretna zelja. Jednostavno, telo tako reaguje mimo moje volje. Na srecu, mogu da se kontrolisem i da odredim sta se u stvari desava i sta je uzrok tome.
Da napomenem, sve to nije obavezno na svakoj sahrani. Desilo mi se nekoliko puta... A i to je dovoljno, da bi bilo fenomen.
Derer:Ja sam u zivotu bio samo na jedoj sahrani...uopshte ne izgleda ko na TV-u,..bilo je prilichno jadno i malo ljudi...relativno neprijatan dogadjaj.
Vasha mishljenja.
Julian_Duranona:Naravno i o ovoj temi sam vec pisao esej na Forumu, ali sad ne mogu da pronadjem gde sam postovao, pa cu morati da ukratko ponovim da mi se redovno desava da mi se dize na sahranama i da samo smekujem ribe koje su dosle na poslednji ispracaj.
Nisam siguran da li se to desilo i jednom kad sam na celu kolone nosio krst ili kad sam nosio venac, ali desilo se.
Sve to sto mi se desava povezujem sa budjenjem nagona za samoodrzanjem u blizini smrti, kao i sa zastitnickim instinktom koji se inicira kad vidim tuzne devojke kojima treba uteha.
Mislim, nacin da ih utesim je bas onako... ali, jbg, tako reagujem.
Ipak ih ne zaskocim na licu mesta, nisam sasvim poremecen.