na rubu nauke

The Graeat Gatsby

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.394
gledo sam od televizije neke ti cerefeke emisiju rvatcsku
more bit da neko i zna to vodi onaj cudak sto u goste uvik poziva sve same cudake ka i on isti
pre mozda

pre mozda po godine un je govoria o nekim vulkanima na obalama australije koji su najaktivniji i koji salju elektromagnetne talase sirom svita
e nezmam o cemu je bila emisija ali je reka kako je nesto gleda na youtubu kako d ase svuda mogu videti na obalama mrtve ptice
mislim da je to bilo dve iljadu i dvanaeste
za tu godinu kaze da su mu meksikanci rekli tj ne njemu no nama tj da ce biti dve iljadu 12 smak svita!

medjutim ta emisija je isla jedno mozd aposle 2012 3 4 godine
i reko on da ce dve iljadu i dvajst devete da prodje halijeva kometa za koju su meksikanci rekli da ce biti smak svita
tj ne meksikanci neko starosedeoci ateci maksikanci valjda

e sada mene zanima da li su ti meksikanci stvarno toliko bili glupavi da od kalijejwve komete koja prolazi svakih 70tak godina d apomisle da ce da bude smak sveta?
i more, jesu li ti meksikanci pogodili ista sem sto duvaju u prazno?
za Nonstramdamusa znam on je poreka i prvi i drugi sv rat
ali ti asteci kako su dosli na ideju ej bre da o d halijeve komete pomisle da ce biti smak sveta?
kaze taj cudak rvat da je cak bila prepostavka da su od iste te komete pobijeni dinosaurusi?

i kakve bre uopste ima razlike izmedju komete i astoida?

a vido sma na televizije da su snimili film jedan sa Brus Filisom o tom cak
dje on se ispea na tu kometu i razorio je vrak mu srecu odnia.
Ali to nije moguce da se ljudi popenu na astroid i metnu bombu i razorega? ako se npr desi smak sveta od astroida ili komete?

pa me zanima da li je to teorija zavere neka?
Jer su snimili kako eksplodira taj satelit ili sta li je a Brus Vilis on je glumac i razorio je satelit!
Kako oni mogu u holivudu to predvideti?

Back