>NiNa<
Poznat
- Poruka
- 9.784
a jedan decko, sladak, sarmantan, faca bas, drzanje, prica, sve..ali brate kad se obuce da sednes da places.
Sram te bilo
Bas si povrsna

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jedan decko, sladak, sarmantan, faca bas, drzanje, prica, sve..ali brate kad se obuce da sednes da places.
mnogi kažu da je temelj svakog odnosa sazdan već prilikom prvog susreta
ja npr. ne mogu kratko definisati šta me to sve privuče prilikom prvog susreta sa nekim ali tačno znam šta me može veoma lako odbiti
-neprijatan zadah
-nedostatak,neurednost zuba
-prljava obuća
-neuredne ruke
pitanje glasi šta vam definitvno može ubiti želju za bilo kakvim druženjem sa nekim, još pri prvom susretu?
mnogi kažu da je temelj svakog odnosa sazdan već prilikom prvog susreta
ja npr. ne mogu kratko definisati šta me to sve privuče prilikom prvog susreta sa nekim ali tačno znam šta me može veoma lako odbiti
-neprijatan zadah
-nedostatak,neurednost zuba
-prljava obuća
-neuredne ruke
pitanje glasi šta vam definitvno može ubiti želju za bilo kakvim druženjem sa nekim, još pri prvom susretu?
ne procenjujem vise ljude na prvi pogled... jesam jednom... i to je bila greska... jer, mislio da sam dobro procenio... a kasnije ispalo da to nje bilo bas tako... il' se u medjuvremenu nesto promenilo... kao zvezda padalica... koja zasija, skrene paznju na sebe i onda lagano utihne... izgubi joj se trag i pre nego stignemo da pomislimo zelju... i postane nesto sasvim obicno... sto je nekada bilo nesto vise od toga... steta...
Dovoljno puta sam bio nagužen od strane ljudi koji su mi se dopali na prvi poglad, tako da sam naučio da je pametnije da ih malo duže gladam...
A što se tiče pitchaka...to da...klikne lampica na prvi poglad katkad... Retko kada ostane da gori (jaka samokontrola, a do kad će - ne znam)...
izvini, moram da kažem...
ajde: ženska, riba, treba, ovo-ono,
ali nisam od tebe očekivala da ženski rod oslovljavaš ovako![]()
e ima mi njih da zovemu qrchitji.....
sa naglaskom na "ći" ...al' onako, od mila, ne zbog radi mjera![]()
o merama ne govorimo dok ne proverimo....![]()
![]()
izvini, moram da kažem...
ajde: ženska, riba, treba, ovo-ono,
ali nisam od tebe očekivala da ženski rod oslovljavaš ovako![]()