Na poslu

CoffeInn:
Oooo jadni covece!
Jadnicko!
Kako je svet oko tebe grub i surov?!

Sto tebe ugrozava sto se neko yebe?
Da li se yebu, ili se drze za ruke, sta to tebe briga???????
Na koji nacin to tebe ugrozava ?
Ako im ti delis platu, oteraj ih zato sto nemaju ucinak, ako ga nemaju.
Ako im ti delis platu, a oni dobro rade, pa nek se svi yebu da bi ti imao vise profita.

A da li mozda gledas i sta jedu, i sta su obukli, i sa kim pricaju, i zasto im ne pogledas SMS-ove iz mobilnog. Ko zna kakve sve skaradne stvari mozes da nadjes. Posle dodji na forum da pitas da li su oni normalni, i malo kukaj sto ti je neprijatno.
Da vam ja dajem platu, prvo bi tebe najurio sto ne gledas svoja posla, i sto nisi lojalan svom timu.

Pa ugrozen sam . Dosao sam da radim , imam POSAO ,a ne da mi bide glupo kad treba nesto da ih cimam . Treba da komuniciram sa njima , a ne da dodjem u kancelariju i da mi izgleda kao da ne treba da budem tu . Posao pocinje u nekim segmentima da trpi zbig njih.
Ako je vama svima ovo OK situacija , ja se stvarno izvinjavam na glupoj temi .

@CoffeInn]Oooo jadni covece!
Jadnicko!
Kako je svet oko tebe grub i surov?! Jer zato pises 10 poruka dnevno ????

Aj cao .Izvinite jos jednom .

Reci tom tipu kad' budete sami sledeće :
'Čuo sam da nisi baš od onih...znaš obdarenih, pa kako zadržavaš (ime koleginice)
pored tolike gomile tipova koji je startuju svakodnevno?'
Ako pita za kakvo objašnjenje: blago slegni ramenima, malko nakrivi glavu,
i poluzatvorenih očiju reci 'Priča se po firmi.'... :twisted: :twisted:
Ako te posle ona pita nešto poriči sve...
Od tog trenutka: Oni Će Se Osećati Neprijatno Pored Tebe, a ne ti pored njih. :)
Problem SOLVED... :)
Uskoro izlazi knjiga sa savetima poput ovog, biće bestseler sigurno.
'Kratki i ne tako kratki saveti kako preživeti dan na poslu'...
Planiram da se obogatim. 8-)
edit: mor'o sam da stavim završni navodnik na citat...bolest. :?

Dana2503:
Sto rece neko, najbolje da im kao u sali skrenes paznju, necim od cega ce se osecati neprijatno... Ako je to uopste moguce.
Meni bi to smetalo, da imam takvo dvoje u kancelariji... I to dvoje tvojih me nerviraju...

Sva sreca te ja na poslu radim samo sa dvojicom starih inzenjera... :)

A sta bi ti to smetalo????
Da li bi ti smetalo da su pomenuti u braku?
Bas bih voleo da znam sta tu ima nekome da smeta, ukoliko to ne rade na tvom stolu, i ne prskaju ti monitor
Zar ti, i ovaj sto zeva u tudje dodire, niste dosli tamo da radite????

Ako je vama svima ovo OK situacija , ja se stvarno izvinjavam na glupoj temi .

Ma nije ok situacija i znam o chemu prichash. U toku svoje karijere imala sam u okruzenju dva takva para, ali da vidish kako ce tek da bude kad pukne tikva, pa kad njih dvoje prestanu da komuniciraju, tek onda ce svima u sobi da bude i glupo i neprijatno i napeto.

CoffeInn:
Bas bih voleo da znam sta tu ima nekome da smeta, ukoliko to ne rade na tvom stolu, i ne prskaju ti monitor
Pa kako ne shvataš? Čoveku opada koncentracija, umesto 3,5 norme on od njihovog
zbližavanja izbacuje samo 1,2 norme... Znaš ti koje su to pareeee?! BRE. :)

CoffeInn:

Smeta zato sto je ljigavo i kvazi. Fuj, bljaks. :)

Ma, neka neko sa strane dodje i galsno kaze, pred njima:"Jao, vidi yebachenja na radnom mestu..." Ako ne osete stid tada, nikada i nece... i situacija ce ostati ista...
Bash je gadno... meni to izgleda kao ogromno neposhtovanje kolega i posla... Zna se da ljubav, posao i slichno... ne idu zajedno... ako se pomeshaju, pre ili kasnije nastaje katastrofa....

Vagina-Explorer-Jezikom:
Elem , mladja koleginica i stariji kolega , razlika oko 10 god - on ozenjen , dvoje dece . Radimo nas cetvoro u kancelariji . Nas jos dvojica plus golupcici . Nekad je bas bas neprijatno da budes tu , njih dvoje non stop se nesto dosaptavaju , kao neko slucajno dodirivanje , kao ajmo na cigaru , ili ajmo negde .... A najbolje je sto su od skora poceli da izlaze sa posla kao na sat dva , pa se vrate ... A kao kriju se .Stvarno bude coveku nelagodno , a sa druge strane to je posao , ono , mogli bi malo da se iskontrolisu . Sve vise i vise izgleda kao da mi njima smetamo , totalno je suluda situacija . Jel imate vi ovakve situacije , kako im skrenuti paznju , dodje neko sa strane , poslom ili nesto drugo , prvo sto me pita je / JEL SE OVI DVOJE MALO AAAA ? /
boli te pimpek sta oni rade...najbolje bi bilo kada bi i ti nesto *****,a ne da prosipas svoju ljubomoru po forumu

Vagina-Explorer-Jezikom:
Elem , mladja koleginica i stariji kolega , razlika oko 10 god - on ozenjen , dvoje dece . Radimo nas cetvoro u kancelariji . Nas jos dvojica plus golupcici . Nekad je bas bas neprijatno da budes tu , njih dvoje non stop se nesto dosaptavaju , kao neko slucajno dodirivanje , kao ajmo na cigaru , ili ajmo negde .... A najbolje je sto su od skora poceli da izlaze sa posla kao na sat dva , pa se vrate ... A kao kriju se .Stvarno bude coveku nelagodno , a sa druge strane to je posao , ono , mogli bi malo da se iskontrolisu . Sve vise i vise izgleda kao da mi njima smetamo , totalno je suluda situacija . Jel imate vi ovakve situacije , kako im skrenuti paznju , dodje neko sa strane , poslom ili nesto drugo , prvo sto me pita je / JEL SE OVI DVOJE MALO AAAA ? /
Pusti ljude da uzivaju :wink:

Ja isto mislim da je to malko gadno, i takve stvari "opraštam" tinejdžerima koji su još uvek em nesnađeni u svetu spolnog opštenja, em realno nemaju gde drugde.
Ali ako i napraviš neku opasku na tu temu koja bi ih eventualno umirila ispašćeš nedojebani ljubomorni skot/kučka... tako da ne znam.

CoffeInn:
a sto tebi smeta to sto njemu smeta?:roll:
smeta mu i veoma je jasno opisao zbog cega se oseca ugrozenim, i kao sto vidis vecina ljudi savrseno razume zasto....
meni je savrseno jasno da je nekim ljudima neprijatno da prisustvuju odredjenim situacijama, da se ponekad osecaju suvisnim iako ne bi smelo da bude tako,da posao cesto zahteva koncentraciju...kao i koordinaciju i spregu svih clanova tima...i da na poslu treba biti na prvom mestu profesionalan pa sve ostalo.

S_K_V_O:
a sto tebi smeta to sto njemu smeta?:roll:
smeta mu i veoma je jasno opisao zbog cega se oseca ugrozenim, i kao sto vidis vecina ljudi savrseno razume zasto....
meni je savrseno jasno da je nekim ljudima neprijatno da prisustvuju odredjenim situacijama, da se ponekad osecaju suvisnim iako ne bi smelo da bude tako,da posao cesto zahteva koncentraciju...kao i koordinaciju i spregu svih clanova tima...i da na poslu treba biti na prvom mestu profesionalan pa sve ostalo.

meni bas nista ne smeta sto to njemu smeta, meni dobro zezanje da se zezam :)
vidim da tebi smeta :)
Ja ponovo procitao "njegov" post, i nikako da ukapiram sta to njega ugrozava da radi svoj posao! To sto se neko oseca suvisnim, to je samo njegov problem.
A tip je toliko koncentrisan da radi, pa im je prebrojao godine, bracni status, pa sve vidi kako " se nesto dosaptavaju , kao neko slucajno dodirivanje , kao ajmo na cigaru , ili ajmo negde .." :razz: Duboka koncetracija :razz: :razz: :razz:

Meni recimo sad neprijatno sto si ti SKVO, i sto pripadas "vecini koja to razume", i kome sad da se zalm ???
Sutra otvaram novu temu, u kojoj se zalim sto se osecam suvisan u tvom postu :)

Back