Na posletku....

• Začetnik teme Začetnik teme Red
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Red

Kokoška Šanel
VIP
Poruka
73.676
Kada vezi dođe kraj, da li je u redu javno iznositi "prljav veš"? Da li imamo prava ako smo povređeni, da kažemo sve ružne stvari o osobi sa kojom smo do juče delili krevet i sto? Da li pljuvanje, čak i ako je istina, ružno govori o toj osobi ili ipak o nama samima?

ne govori nista o nama i nista nema potrebe drzati u sebi,to su neki novi fazoni wanna be psihologa koji bi gledali svet kroz sarene cvike,pa ispada da je sve blaze nego nekog blatiti javno,posebno na forumu koji je sprdnja

ne govori nista o nama i nista nema potrebe drzati u sebi,to su neki novi fazoni wanna be psihologa koji bi gledali svet kroz sarene cvike,pa ispada da je sve blaze nego nekog blatiti javno,posebno na forumu koji je sprdnja

Ali da li je fer blatiti nekoj javno, makar to javno mesto bio forum?
Jer do juče ti je bila dobra...

- - - - - - - - - -

Upravno suprotno, o pokojniku sve najbolje. :lol:

Amin. :pop2:

kako šta. Neke stvari je nemoguće zadržati u sebi pa jedino možeš paziti pred kim se i kako ispovedaš. sa druge strane, postoje situacije koje je bolje ne prepričavati. A hvaliti nekog nakon veze mogu samo za ono što je zaslužio. Pristojnost radi pristojnosti uglavnom je mene dovodila u lošu situaciju, a ne drugu stranu.

Kada vezi dođe kraj, da li je u redu javno iznositi "prljav veš"? Da li imamo prava ako smo povređeni, da kažemo sve ružne stvari o osobi sa kojom smo do juče delili krevet i sto? Da li pljuvanje, čak i ako je istina, ružno govori o toj osobi ili ipak o nama samima?

To nije krakteristika M/Z odnosa nego opajdaretina vs mlatimudana.
Takve njuske imaju potrebu da kako kazete iznose prljavi ves da
bi se oprali pred okolinom i time se ponadali da ce pronaci podrsku
i opravdanje za deo zivotnog neuspeha .
Ustvari normalni ljudi takve izlive bljutavih ispovesti i ne slusaju.!!!

Naravno da bi se osecao povredjeno, sto je logicno, ipak se dajem u toj vezi. Samo sto bi mi bilo jako neprijatno da nakon prekida veze privatne i intimne stvari iznosim u javnost. Ne podnosi to moj zeludac.

E to ne znam, čekam da se na Rupi okonča diskusija o tome, da se usvoje zaključci i smernice daljeg rada, jer me kao svakog disciplinovanog forumaša odluke forumskih savetovanja obavezuju, one su za mene svetinja. Kako se na forumu naredi, tako ću postupati po tom pitanju. :deda:

:)))

Naravno da nije u redu. Kako neko može uopšte da pljuje i blati nekoga sa kim je provodio neke lepe i prijatne trenutke. A i ako se desi neka prevara, loši trenztci, nerazumevanje, niko te nije bio po ušima da sa njim\njom ulaziš u vezu pa se sad srdiš. Sledeći put malo bolje gledaj i više misli.

vaspitan sam da sačuvam dostojanstvo i u najgorim situacijama, da budem džek, mada je to moja baka koja me naučila manirima drugačije nazivala
ne iznosim prljavštinu o osobama koje su me povredile...ne pljujem nikoga
naravno da ružno govori o nama samima i naravno da će svako da napiše to isto

Pravo da vam kažem iako ne pribegavam javnim raspravama itekako imam razumevanja za one koji se tako džumbusaju, mislim da je dobar osećaj kad se žigoše onaj koji nekog povredi i izmanipuliše, što kažu nije srpski ćutati. :))))
Uvek sebi kažem i da se neću upuštati na kraju u rasprave sa onima koje me izjebu, prejebu i odjebu, ali nisam dovoljno uznapredovao da bih se toga i pridržavao, tako da im obično skrešem sve što me tišti, budem i neprijatan i naporan, treba to izdržati, ali eto i nakon tih gorkih momenata može se sačuvati neki ljudski odnos, kao i sa onima s kojima je raskid protekao sasvim OK, uz obostrano poštovanje. Postoje dve vrste, ljudi i neljudi, samo valja izabrati ljude.

Nije u redu pričati ružno o bivšoj.
Dovoljno je okačiti snimak sexa na net, pa nek se ljudi sami uvere

Na posletku, najgori su traceri sve bi da znaju i
da prenose, ali da se to "javno" ne zna,
ma sta to njima znacilo.
Valjda je ispravnije da se zna ko je ko i sta je sta nego da
se izaledja sire lazi kao tajni recept za otrov.
Svojim izmisljanjem "istine" traceri upravljaju normalnim ljudima.
Sto nije normalno....

Vezi je dosao kraj onog momenta kada se vise ne prica niti razmislja o njoj

a to kakva je bila do samoga kraja, govori samo o tome o kakvim se ljudima radilo dok su bili u njoj :)

Vezi je dosao kraj onog momenta kada se vise ne prica niti razmislja o njoj

a to kakva je bila do samoga kraja, govori samo o tome o kakvim se ljudima radilo dok su bili u njoj :)

Ne mora da znači.
Nekad ostavljena osoba ne zna da se nosi sa svojom povredjenošću pa krene da sipa otrov svuda oko sebe. Posle toj osobi bude žao, kaje se, ali posle ebanja nema kajanja.

Nismo mi svi stene od ljudi koje mogu da u svakom trenutku bez obzira na sve kontrolišu svoje emocije.

naravno izaci sa svim pred javnost , zensku treba zigosati , to je stara tradicija, da svi ubuduce znaju sve pokvarenosti o njoj ako se budu petljali.....
u protivnom nastavice sa istim ponasanjem...

Ne mora da znači.
Nekad ostavljena osoba ne zna da se nosi sa svojom povredjenošću pa krene da sipa otrov svuda oko sebe. Posle toj osobi bude žao, kaje se, ali posle ebanja nema kajanja.

Nismo mi svi stene od ljudi koje mogu da u svakom trenutku bez obzira na sve kontrolišu svoje emocije.

Ma okrene se sve na šalu, tako se ljudima koji su povređeni najbolje može pomoći, često slušam tuđe storije, masa ljudi ne funkcioniše u ljubavnim relacijama, i nastojim da ih relaksiram iznošenjem mojih iskustava, ali u komičnoj formi. Najuspešnija mi je anegdota o kupovini poklona baš za moju prvu forumsku simpatiju, tu i najtužnija snaša koju je muž ostavio sa sve sitnom dečicom mora da se zaceni od smeha. :D

Back