Na poklon zmijska kosuljica

Ljudi, mojoj staroj su poklonili kao amajliju komad zmisjke kosuljice. Moram priznati da nam je otprilike od tada sve nesto krenulo napoacke. Sta vi mislite?

Brzo uzmi pogaču i staviš na glavu,nađeš neko dijete da drži ogledalo zamotano u krpu.
Imaš sve to opisano na temi DVD3,u bapsko vračarskom ritualu.
Ako to ne upali,ubij crnu mačku(tresneš je glavom od zid),i poslije ponoći je vrndaljiš preko krova kuće.I stvari ce da krenu sigurno bolje:kafa:

Ovajjj, ovo drugo neznam da li je zajebavanje ili stvarno mislis tako? kakva dvd3 tema? nisam ja takav lik koji pravi rutuale, i uobicajeno nevjerujem u te gluposti...ali je stvarno u zadnjih 2 godine se izdesavalo toliko sranja da sam poceo sumnjati i u to...a u medjuvremenu se poklopilo i to sto sam nasao tu zmijsku kozu pa od iznemoglosti psihicke sam poceo i u to da sumnjam

Ovajjj, ovo drugo neznam da li je zajebavanje ili stvarno mislis tako? kakva dvd3 tema? nisam ja takav lik koji pravi rutuale, i uobicajeno nevjerujem u te gluposti...ali je stvarno u zadnjih 2 godine se izdesavalo toliko sranja da sam poceo sumnjati i u to...a u medjuvremenu se poklopilo i to sto sam nasao tu zmijsku kozu pa od iznemoglosti psihicke sam poceo i u to da sumnjam

Ma naravno da je zajebancija...
Nek baci to smeće,nije ga trebala ni uzimati,nikome to nije dobro donijelo,to su babske priče i najobičnije sujevjerje,zlo..
A što se tiče teme,tema je "da vas vidim danas 3",isto neko prokleto sujevjerje i vlaški vračarski običaji sa neke vjeridbe,nakakva ogledala umotana u krpe,pogaču vrte iznad glave,ma užas i idiotizam,kao donosi sreću:dash:
Jbg,mnogim se dešavaju sranja,nemoj da te to obeshrabruje,to je neka Božija promisao,smisao zašto je to tako trebalo se otkrije uvijek kasnije u životu,samo nemoj da padaš na te neke babske priče i da tražiš izlaz u tome u trenucima očaja...jbg ne daj se:)

Ma naravno da je zajebancija...
Nek baci to smeće,nije ga trebala ni uzimati,nikome to nije dobro donijelo,to su babske priče i najobičnije sujevjerje,zlo..
A što se tiče teme,tema je "da vas vidim danas 3",isto neko prokleto sujevjerje i vlaški vračarski običaji sa neke vjeridbe,nakakva ogledala umotana u krpe,pogaču vrte iznad glave,ma užas i idiotizam,kao donosi sreću:dash:
Jbg,mnogim se dešavaju sranja,nemoj da te to obeshrabruje,to je neka Božija promisao,smisao zašto je to tako trebalo se otkrije uvijek kasnije u životu,samo nemoj da padaš na te neke babske priče i da tražiš izlaz u tome u trenucima očaja...jbg ne daj se:)

Svaka ti cast na odgovoru, ma ponavljam si i ja iste tvoje price svaki dan...i samog mene me je sramota kad se uhvatim da sumnjam u takve stvari. Ali znas kako, u nekim trenucima slabosti, covjek se uhvati za kojekakve budalastine, pa mislim da su zbog toga i nastale te gluposti. A mislim da je Bog mnogo jaci od tih pizdarija, i bilo bi stvarno glupo da neko toliko nizak da je cedan covjek na zemlji moze da se suprostavi Bozijoj volji sa nekim predmetima.
Nek nam je Bog svima na pomoci....i vama a i mojoj ludoj glavi...
Laku noc :-)

Svaka ti cast na odgovoru, ma ponavljam si i ja iste tvoje price svaki dan...i samog mene me je sramota kad se uhvatim da sumnjam u takve stvari. Ali znas kako, u nekim trenucima slabosti, covjek se uhvati za kojekakve budalastine, pa mislim da su zbog toga i nastale te gluposti. A mislim da je Bog mnogo jaci od tih pizdarija, i bilo bi stvarno glupo da neko toliko nizak da je cedan covjek na zemlji moze da se suprostavi Bozijoj volji sa nekim predmetima.
Nek nam je Bog svima na pomoci....i vama a i mojoj ludoj glavi...
Laku noc :-)

Dobro Jutro.
Eto primera kao se tumara iz krajnosti u krajnost.
Prvo glupave bapske priče, pa onda kao nije to to nego ajmo sad: bog, bog, bog Bog, spaljujmo veštice.
Isti thnjuratz, drugo pakovanje.

"Levo, desno nigde moga stana,
oj ulico ala si pijana..."

Onda nije ni to dosta pa kaže:

"Gle Mesca al se nakrivio,
na jedno je oko zažmirio,
a drugo je sasvim zatvorio,
sram ga bilo i on se napio "

Svi su se napili i svi su krivi, samo je prav onaj koji ima najveći problem. Ako babe ne pomažu, onda su one krive, idemo kod Boga a ako i on ne pomogne i njega ćemo ispsovati.
Dešavalo se.
Jedino se jako retko dešavalo da se čovek zagleda u pravi izvor problema.
Sebe samog,
ali iznutra.

Themaris, izvini ništa lično.
Nemam pojma kakav i koliki problem ti sedi za vratom, ali generalno, ni anđeli ni đavli nisu u obavezi da te vade iz sosa, ako sam ne zapneš.
Želim ti uspeh.
M.

Back