gsn vlada nije bio nizi kgb, jer u stasiju su radili odabrani kgbovci
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto su nasi istoricari toliko glupi, pa misle da se istorija proucava samo proucavanjem tajnih spisa, znas li to?sve je kulturolosko pitanje..neko voli zapad da bi obogatio jezik i misli cringe mudrostima, dok neki komanc ili aboridzin uziva da po arhivima proucava istorijske spise i bavi se naucnim radom.... a to u pauzi dok ne delje kamenim nozem luk za strele koje pogadjaju kolonizatore po sred pichqe
Posle njih je krenuo strmoglavi pad zapadne civilizacije.Тачеркин Тачеризам и реганова Регономика...
Две Дилеје које су завртеле деиндустријализацију у неолиберализам
moj ti savet da se vise ne blamiras oko stvari o kojima nemas pojma.Zasto su nasi istoricari toliko glupi, pa misle da se istorija proucava samo proucavanjem tajnih spisa, znas li to?
Zamisli da neko za 100 godina proucava istoriju ovih prostora sada, tako sto otvori tajne spise nase Sluzbe.
Ti tajni dokumenti nase Sluzbe su vece djubre i laganje nego ovo sto imas na Pinku javno.
Sta tu moze tacno da se analizira, ta analiza bi bila vece djubre od istorijske analize nego i kod Heraklita, koji je lagao
moj ti savet da se vise ne blamiras oko stvari o kojima nemas pojma.
si video mene da pisem o heklanju, skupljanju salveta, lego kocki ili replika automobilcica
da, to mi je najveca mana...zato me drugari i zovu zelenski.Jasta.
Ja ti dam prijateljski savet da ne dozovolis sebi da ti tako zelenom neki Udbas prodaje ciglu, a ti zapeo tvrdoglavo, 'Ma znaju oni, eto pise mu na vizit-karti Aleksa Zunic-sreski spijun'.
Pravi si tvrdoglavi Srbin.
a istorija, kraljica nauka...
meni ne treba da dokazujes jer imam samo iz baroka 347 ploca i diskova.Osim tog Les Miserables mjuzikla, drugo levicarsko umetnicko delo koje prija svakoj mojoj nervnoj celiji je video igra Disco Elysium.
Ja sam klasicna srpska seljacina koja nije bas mnogo umetnicki tip, ali cak i poneki vas levicar ubode nesto fenomenalno sto mi se jako svidja, ponekad.
Dobro.meni ne treba da dokazujes jer ima samo iz baroka 347 ploca i diskova.
a o aido nirvani sa direct heated triodama i lowther drajverima mi glupo da ti crtam.
nije decko o tome rec, nist ne razumes. narocito umetnost. mozes voleti bajrona, kitsa, selija ali ne moars voleti britaniju.
ali ti si glup jbg. nema tebi pomoci.
nije bre dobro.Dobro.
Dobro.nije bre dobro.
glupsi bre.
ko konjski quraz si glup. nije dobro
ja ne volim tolstoja ni pod razno ali volim rusiju. jel razumes ista sta ti govorim? volim taj mahal i indijsku mudrost ali ne volim ratove i klanja koja je britansk imperija tamo napravila da bi je opljackala.i sad u londonu siki i indijsci zive ko englezi ili oni jadni arapi maltezani voze levom starnom a ni sami ne znaju zasto.
a mogu biti samostalni i nezavisni... imaju sve ali vole da budu roblje iako na papiru nisu. rob u glavi je gore nego rob na javi.
Objasni nam taj genijalan stav, kako ti koji si izraziti anti-komunista, hejtujes deregulaciju?