Izručenje Miloševića Hagu trajna mrlja u istoriji Srbije

Žale što se Sloba nije setio ovih fora sa ekspresnim dobijanjem državljanstava, promenom prebivališta i dovođenjem glasača iz Bosne.
Ma kako to uvek nađeš povoda da Srbe iz Republike Srpske dovodiš u vezu sa Zlobom, sa AV, sa ovim i onim? Zbog čega?

A možda u stvari treba da se veruje da je AV doveo ceo milion birača iz RS?

Evo šta je glavni razlog dugovečnosti Vučkove vladavine, to što mejnstrim opozicija toleriše i podstiče evo ovakve stvari kao ovo ispod. Misliš da ovo nekako treba da nervira ljude manje nego Vučkove izjave? Možda bi u stvari trebalo aplaudirati ovome?

56384329-4E92-4ABB-B861-2E12610F33B4.jpeg

Srbi ni dan danas ne umeju da razumno razmisljaju , a neda im se da sude ljudima kojima su se uvlacili u bulju, tako da ja jos nisam video da su probali da osude nekog svog politicara, pa ne bi ni Slobu...

Ipak sudjenje u hagu nema veze sa Srbijom, Srbija ne bi ni sudila Slobi, ne zato sto nije kriv, nego zato sto Srbi radije prastaju kad neko unisti njihovu decu , drustvo, drzavu , ispisa se na JNA , sve mogu da oproste....a ne mogu da se zameraju...kad vide da je neko bio mocan, a mozda opet postane mocan...

Narod Srbije je bruka od naroda...ali takav je kakav je...
Moras da zivis sa svim poslovicama koje pomazu , npr cuti i smrdi, ili licemerjem, ili da se izivljavas nad svojom decom , ali mora da nauce da prihvate da si neprikosnoveni gospodar njihovih zivota ....i sve ono sto znate da vazi u Srbiji ,a nasilno je, destruktivno je i nije ni pravno dozvoljeno..

A to sta se sve izmislja za Slobu , pa sta ce, kad su cetnici postali patriote i oslobodioci, moze sve.. i sloba da je patriota, i da nije izdajnik, i da je jadan voleo Srbe, a svoju porodicu nije voleo , covek sociopata, nema nikakve emocije koje nisu povezane sa svojim egoom...
Moras da pustis to izivljavanje na forumu , papiru , gde god , samo da se olaksa tim jadnicima koji su stali u razvoju jer Sloba nije postovan jer je najveca zloba i tragedija koja se mogla desiti Srpskom narodu , ali sta cemo , 12 i vise generacija je unisteno , sta nas boli tuki , vazno da ti pacenici koji se osecaju usamljeni sto Sloba nije postovan i slavljen kako oni ocekuju sad moraju da se utese nekako..

Која Недела?
шта је то Слоба погрешно урадио осим Језде и Дафимент банке због кога гаи мрзиш,признај? :D
Ја ,њему замеРам што је издао СРБСКУ КРАЈИНУ.

Sloba je sahranio Srbiju. Ali bukvalno. Prvo što je prespavao pad berlinskog zida, pad komunizma i okretanje Evrope zapadu. Onda nas je okrenuo prema istoku gde smo postali kamenčić u cipeli celog zapada i tu kreću raznorazna sranja koja su nas zadesila, sankcije, ratovi i gubitak teritorija. Postali smo šupak Evrope u svakom mogućem smislu.

Све остало,он ту није имо никаквог Удела.све нам било наметнуто и ми смо морали да реагујемо.

Ne, ništa nam nije bilo nametnuto. Bukvalno smo prizvali svako sranje koje se moglo prizvati.

Sloba je sahranio Srbiju. Ali bukvalno. Prvo što je prespavao pad berlinskog zida, pad komunizma i okretanje Evrope zapadu. Onda nas je okrenuo prema istoku gde smo postali kamenčić u cipeli celog zapada i tu kreću raznorazna sranja koja su nas zadesila, sankcije, ratovi i gubitak teritorija. Postali smo šupak Evrope u svakom mogućem smislu.

Ne, ništa nam nije bilo nametnuto. Bukvalno smo prizvali svako sranje koje se moglo prizvati.
šic!

Tto pokusavao da od seljacke Srbije napravi gradjansko drustvo , dosao Sloba uvalio Srbima krajisnike, bosanske srbe, crnogorce, i kosovske srbe .....pa ko se snadje, dok on razbija srpsku privredu i objasnjava da ne moze da radi dok se ne proda njegovim ljudima....a onda moze..

A da ne pricam da je namerno izazvao rat u ex yu...
To je tek posebna prica....

Ovde se ipak radi o temi gde moramo sazaljivo da ugadjamo tipovima koji zale sto sloba nije unistio jos generacija, da se jos 20 30 godina unistavalo sve sto je moglo....e onda bi bili sretni....

A tesko je to kad mi ne znamo kako je zaraditi tolike pare dok je sloba bio predsednik....mi to ne znamo , znaju oni koji prave ovakve teme...
Ja znam neke koji su bacali pare i razbacivali se, tako su se nalozili , cak nisu ni zaradili ....a za to vreme su svi clanovi njihovih porodica morali da krvavo rade za sitne pare, dok njima nije ulazilo iz dupeta u glavu , da trose ustedjeno , kako , pojma nemam...trose 300DM i vise mesecno i to izadje nekih 25DM dok se oni snadju i zamene to , dok rodjaci i deca jedva sastavljaju kraj i rintaju za 6DM mesecno...

Vecina njih se i svalerisala, bila jeftina pica za njih.....a ide uz takav mozak..

Poslednja izmena:
djubre izdajnicko, vodio je harangu protiv sanu i zarbanio pocektom osamdesetih proslavu 100 godina najstarije akademije nauka na balkanu
on i sloba su imali sukob samo oko fotelje ko ce biti prvi
sloba je iynenada dosao do nje posle gayimestana, i nije od tada pustao
fotelja mu je bila preca od svega , to im je jedini sukob bio tj mrznjaslobe prema njemu svom bivsem sefu
Vuka Draskovica
djaka mike spiljka ? sefa kabineta , a potom tobož braodnej i cetnika ?
samo je igrao uloge titoisticke udbe
djubre izdjanicko

Nije mrlja. Los,zao covek. Stambolic,Curuvija,Dada Vujasinovic,saradnici Vuka Draskovica samo neke od njegovih zrtava.
A zašto bi se neko brinuo zbog dotičnog Stambolića koji je i sam naređivao DB-u likvidacije političkih protivnika njihove partije dok je bio na vlasti? Stambolića su ubili oni isti koji su ubijali protovnike režima kada je taj isti Stambolić bio predsednik Srbije: nastradao čovek u unutarkomunističkom sukobu sa Mirom Marković, komunisti su poznati po tome.

A zašto bi se neko brinuo zbog dotičnog Stambolića koji je i sam naređivao DB-u likvidacije političkih protivnika njihove partije dok je bio na vlasti? Stambolića su ubili oni isti koji su ubijali protovnike režima kada je taj isti Stambolić bio predsednik Srbije: nastradao čovek u unutarkomunističkom sukobu sa Mirom Marković, komunisti su poznati po tome.
tacno
fotelja sukob

Dosta toga oko njega i to vrijeme mi je nepoznato i nisam mjerodavaan da nešto komentarišem ali..
Bilo je zajebano i jako smrdljivo i iz ugla vlasti iz ugla belog sveta
naravno kada su pare u pitanju - nema problema: renoviranje Beograda o trošku EU pod sankcijama (Vukov Spomenik)
Pola umrlo a pola zaboravilo jer je potrošilo ali 1997-me Sloba od USA dobija za tri plate i tri penzije pred izbore, narodno veselje zbog PARA NA KAMARU
Jedna opaska je vrlo zanimljiva pa i intrigantna.. Srbi su vrlo podložni manipulacijama, sludjeni i zavedeni??
Ako je tako, znači da smo mi jedan vrlo problematičan narod, podložan mnogim domaćim i stranim uticajima??
Srbi vole lakša rešenja
ne mora pametna ali samo da budu lakša
to naravno ima cenu

Milosevic je izrazito losa politicka figura, ako vec pricamo o mrljama u nasoj istoriji za njegovo vreme onda su to neke druge stvari a nikako njegovo izrucenje Hagu, nase mrlje koje se ne mogu popraviti su: gubitak Krajine i raseljavanje naroda, raseljavanje preko 150 000 Srba iz Sarajeva i samim tim gubitak velikig uticaja u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, Srbi u Sarajevu su morali da ostanu pod svaku cenu a ne da se menjaju teritorije, Srebrenica se nikako nije smela dogoditi, nisu smele da se dozvole tamo neke licne osvete, u to vreme Milosevic je pogubio
sve konce u svojim rukama, nije bio sposoban u datom trenutku biti vodja, a bas tada to je trebao da bude, bombardovanje Srbije morao je da pokusa izbeci a ne ici glavom kroz zid,

Milosevic je jako losa poiticka figura, zbog cijih losih postupaka i delovanja smo snosili posledice dok je bio na vlasti, snosimo sada i snosicemo u buducnosti..

Ako postoji neka bar malo svetla tacka u njegovoj politickoj karijeri to je onda Dejtonski sporazum i ocuvanje integriteta Republike Srpske kroz entitet, sto je veoma bitna stvar, Bosna i Hercegovina je jednim delom i zbog toga postala disfukcionalna drzava i kao takva neodrziva sto ce se u buducnosti i pokazati tacnim.

Da rezimiram:

Izrucenje Milosevica Hagu nije mrlja u nasoj istoriji, mrlja je njegovo politicko delovanje u nekim bitnim trenucima koje je bilo izrazito lose.

Milošević je bio poslednji Srpski državnik visokog ranga
Možda bi i Djindjić uradio nešto , ali se izdaja plaća ( Karma)
Srpsko vekovno prokletstvo . Podele i nesloga !
Ovo posle njih dvoje , sve zapadni satrapi i pacijenti koji će od srbije napraviti 100% koloniju koja će decenijama otplačivati dugove i zapadati sve više u dužničko ropstvo
Sve je rekao . Ko zna razmeće njegov govor .
Neke se stvari upravo odvijaju pred očima

Koliko je taj čovek bio dalekovid i vizionar
Shvati će to Srbi tek kasnije . Pametni i samomisleći su odavno to shvatili . Koja se zapadna mašinerija urotila protiv njega , kao sad protiv Putina . Na žalost narod ga je izdao i predao zločincima , što nikada nije vidjeno u istoriji nijednog naroda ! Večna mrlja i bruka na istoriji Srba . Prokletstvo koje dolazi na naplatu već sad sa AV
I na kraju kad mu nisu mogli ništa ubili su ga u zatvoru !

3cvrpwps.jpg

Poslednja izmena:

Znaš šta narod ovde još nije ukapirao? Da je sve to što si naveo Sloba uradio potpuno namerno i sa ciljem da uvede zemlju upravo u takvu izolaciju u kakvoj je i bila. Jer samo u takvoj izolaciji su njegovi mogli da švercuju cigarete, sin Marko da bude ''komandant odbrane Požarevca'', da se ubijaju ljudi po potrebi itd. U demokratskoj i pravnoj državi to ne bi moglo.

A Srbima je pričao da ih Zapad mrzi i da bismo imali švedski standard samo kad bi nas ostavili na miru.

Jeste Sloba je bio vizionar ali i ja sam...
Moj buraz i ja smo do u detalje jedno vece prorekli buducnost dok jos nije poceo nijedan rat, 1988...Predvideli smo bas sve, i dafinu samo nismo znali da ce se zvati dafina, ali smo predvideli da ce biti neka akcija pljacke novca naroda iz slamarica, da mora da kroci USA noga na tle Srbije na jednom strateskom mestu , najverovatnije na kosovu, sve ratove pre kosova, jer je Milosevic jasno , bar nama jasno , slao tu misao da zeli da sto vise razrusi Srbiju , da bi bio moguc kopneni napad...

I razaranje privrede, i to smo predvideli i privatizacije i postavljanje svojih na mesta bogacenja, to je srpski mentalitet kafane...
I nacin kako ce koristiti JNA , i dogadjaj kako ce shebati eventualnu pojavu srpskog otpora, , Vuka i vanredno stanje od par dana...

Dakle nije tesko biti prorok, kad vidis sta je sve radio Sloba 1988 godine, i to od dva skolarca maloletnika....sa druge strane, svi odrasli su bili slepi...
A naravno i inflaciju , to nije bilo tesko predvideti , ali se secam da sam ja predvidjao minimalno mesecno 350% dok je moj cale slucajno tada usao u sobu i iskomentarisao nece preko 40%....kao zna matori....

Tako da Sloba nije vizionar nego covek CIA koji je dobio 4,5 milijardi dolara da preko korupcije i logistike spuca Srbiju do dna....i to je ucinio...kriminalizovao je do maksimuma, ne sto je morao , nije morao , nego zato sto je hteo....dok je straha od nekontrolisanog kriminala, nema pobune naroda....sklanjaju cerke u kuce, gledaju samo TV , povlace se u sebe...

Vizionar koji je ostvarivao planove nije vizionar, nego covek sa prve linije aktivnosti....cudo da ne zna sta ce biti kad je deo tog programa....
I izjava mu je u svrhu otpocinjanja tog programa, zamisli a tupsoni tumace to kao viziju , kao patriotizam...e zato smo balkan i Srbija kakva jesmo....
Kad nije dosta 10 godina da provalis sta ti covek radi nego se ponasas kao malo dete koje ceka sladoled jer je navikao na sitnu korupciju ...

Da , svi Slobisti su ustvari oportunisti koji razmisljaju oportunizmom i zive zivot sitne korupcije...

Znaš šta narod ovde još nije ukapirao? Da je sve to što si naveo Sloba uradio potpuno namerno i sa ciljem da uvede zemlju upravo u takvu izolaciju u kakvoj je i bila. Jer samo u takvoj izolaciji su njegovi mogli da švercuju cigarete, sin Marko da bude ''komandant odbrane Požarevca'', da se ubijaju ljudi po potrebi itd. U demokratskoj i pravnoj državi to ne bi moglo.

A Srbima je pričao da ih Zapad mrzi i da bismo imali švedski standard samo kad bi nas ostavili na miru.

Potpuno se slažem. I Vučić radi potpuno isto. Sam fabrikuje tenzije, drži nas kao nekakvo prgavo izolovano ostrvo u Evropi, prodaje nam mantru kako nas svi mrze i verovatno se smeje od sreće kad vidi koliko ima glup narod koji naseda na te budalaštine. Za to vreme ekipa klepa zilione evra, ne mogu da zahvate. Definitino se istorija vrti u krug, svi napreduju samo mi tapkamo u mestu, mit o Srbima kao nekakvom ponosnom i slobodarskom narodu je samo bajka, Srbi su zapravo samo jedan glup i naivan narod sa mazohističkim potrebama da ga svaka vlast jaše. I to je jedina istina.

Самим тим што је он био убеђени Комуниста,верни ,ватрени комуниста..он никако није могао(то се противи њеовој Личности),да ИНИЦИРА РАТОВЕ и сања неку "велику Србију" што су му Гадови спочитавали? :D
Милошевић је свакако био роб комунистичких заблуда и то га је пратило током целог живота. Зато је и правио многе грешке, није одлучније бранио србске интересе, итд.
Али, без обзира на то, он је ипак био суверени владар, и бранио је ипак Србе. У Босни поготово. Чињеница је да се изборио за Дејтонски споразум и опстанак Републике Србске у тешким околностима.
Бранио је Косово и на Косову је и пао.

А посебно је својом одбраном у Хагу, где је бранио не само себе већ и читав србски народ и наш образ (пошто је циљ целога тога суда да нас Србе прогласи злочинцима и главним кривцима за сво зло деведесетих) , па на крају и убиством Милошевића од стране хашких сатаниста- заслужио је поштовање и заслугу.
Посебно што је пред крај живота, како сведочи Војвода Шешељ, потпуно одбацио комунизам и постао истински србски родољуб.

Back