Na "Pasuljanskim livadama" sutra počinje vežba "Štit 03"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 186661

Elita
Poruka
24.166
Pripadnici Vojske Srbije, u sklopu priprema za učešće u mirovnim operacijama će na poligonu "Pasuljanske livade" kraj Chuprije sutra početi sa izvođenjem vežbe "Štit 03". Na vežbi, koja će trajati do 6. juna će se koristiti savremeno naoružanje i oprema jedinica Vojske Srbije čiji pripadnici će prikazati i deo operativnih sposobnosti, najavila je Treća brigada Kopnene vojske.

http://www.glassrbije.org/članak/na-pasuljanskim-livadama-sutra-počinje-vežba-štit-03

браво за просербианске професијоналце који НИКАД неће ратовати,
за Србе и Србију....

Зар нису сваке године у ово време на тим пасуљанским ливадама?

Гадно ће се провести свако ко се дрзне да изврши инвазију на пасуљанске ливаде, тамо наша војска зна сваки камен!

Јел' тамо, беше, улетали меци у околне куће?

Изгледа да се то околно становништво дрзнуло на такав потез.

Успут су веЏбали како ће се понашити у мировној мисији на Косову...

Boze sacuvaj komentara,autosovinizam u punom sjaju.

Srbi

ha

Ja sam potpuno svestan da to nije naša narodna vojska, to su plaćenici. Sa takvima ćeš se sutra-prekosutra obračunavati po ulicama. Kad konačno pukne film narodu i budu odlučili da sruše okupacionu vlast i izbore sebi slobodu, ta ista plaćenička gowna će da pucaju po narodu. Dakle oni nisu mi, to se i vidi iz komentara.

Ja sam potpuno svestan da to nije naša narodna vojska, to su plaćenici. Sa takvima ćeš se sutra-prekosutra obračunavati po ulicama. Kad konačno pukne film narodu i budu odlučili da sruše okupacionu vlast i izbore sebi slobodu, ta ista plaćenička gowna će da pucaju po narodu. Dakle oni nisu mi, to se i vidi iz komentara.
Kao što nikad ONI nisu bili MI, tako i sada...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back