- Poruka
- 2.522
dovla zasto neces da budes samnom
obrazlozenje.........................
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да... пали њега још више![]()
Moze, moze, poklon, dodir ne moze...Изађи са мном... ја ћу ти бити и друг и другарица и дечко и све што пожелиш... само ме поведи![]()
Ma moze Vlado, gde hocesh?Као прво ниси се ни понудила до сада, као друго не познајемо се, а као треће премлада си ти за мене тј ја сам превише стар за тебеdovla zasto neces da budes samnom
Е то је већ оправдано, само нисам укапирао крај... како га на крају одбијеш јер је канда то било питање зар неpa da, normalno, na to sam i mislila:rolleyes::razz:

Као што већ рекох - где год хоћеш само ме поведиMoze, moze, poklon, dodir ne moze...Ma moze Vlado, gde hocesh?
Jednostavno mu kazem: ''Slushaj dechko,ne trudi se,od ovog nishta nece biti,meni se dopada neko drugi.'' ili ''Nisi moj tip...sorry...'' i sl. A ako me navata neki mali od 9/10 godina i pita me ''Ajd se smuvamo?'' (shto mi se deshavalo) kazem ''Maleno,odrasti!'' ili ako sad iznervirana ''Ma mrsh u p.m.'' mada ovaj zadnji odgovor chesto izbegavam.

Потпуно се слажем. Ниједну цуру не треба одбијатиja nisam nisam bio odbijen
isto tako ne odbijam nijednu curu. Za sve postoji rešenje![]()

Што би јој рек'о да пали кад се сад праве добре и квалитетне кесе које ставиш на главу и не мораш да је гледашa da je neka gaborka po tvom misljenju kako bi joj reko pali
pa zato sam rekla gaborka po njegovom misljenju

Axa.
Pogledaj u moj profil,bice ti jasno.![]()
До јаја 
koje je ovo foliranje....

moram i ja priznati da je RyD fina c .... ovaj dobar korisnik foruma krstarice
žena mi je online pa ne smem svašta da pišem![]()

pa dobro kume .... znaš ti onu narodnu ... najslađe je .... kad jedeš eurokrem i plazmu![]()