na koji nacin odbijate

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pih pedofili... Zna se, zene su kao dobro vino... Sto su starije, to su bolje... 8)
Pa znate za onu, zashto je biti dobro zena arheologa? Shto si starija, to si mu zanimljivija (reche jednom Agata Kristi). I tako... Made my point.

Ау! Ми се мало зезамо, а ти га преЋера... :mrgreen:

пс. не зезамо се мала нас стварно узбуђује, на крајње узнемиријући начин...

Еххх синак ниси ти осетио још апсолвенткињу на себи... да јеси знао би о чему причам и не би овакописао :)

Нисам апсолвенткињу, ал' јесам матуранткињу и нисам се жалио... :mrgreen:

Али вратимо се теми... Која комотно може да се преименује у ''Мала RyD''... :mrgreen:

Jednostavno mu kazem: ''Slushaj dechko,ne trudi se,od ovog nishta nece biti,meni se dopada neko drugi.'' ili ''Nisi moj tip...sorry...'' i sl. A ako me navata neki mali od 9/10 godina i pita me ''Ajd se smuvamo?'' (shto mi se deshavalo) kazem ''Maleno,odrasti!'' ili ako sad iznervirana ''Ma mrsh u p.m.'' mada ovaj zadnji odgovor chesto izbegavam.
Рече клинка од 14 година! :rotf: :rotf: :rotf:

Original postavio RyD
Jednostavno mu kazem: ''Slushaj dechko,ne trudi se,od ovog nishta nece biti,meni se dopada neko drugi.'' ili ''Nisi moj tip...sorry...'' i sl. A ako me navata neki mali od 9/10 godina i pita me ''Ajd se smuvamo?'' (shto mi se deshavalo) kazem ''Maleno,odrasti!'' ili ako sad iznervirana ''Ma mrsh u p.m.'' mada ovaj zadnji odgovor chesto izbegavam.
cek cek cek.....ti imas 13-14.....a ono KAO startuju te djecacici od 10...alloooo.....pod jedan-oni se jos auticima igraju,pod 2 koji bi SMIO da pridje ribi 4 god starijoj??....,alo nelogicno...ali ...:p

a sto se mene tice....ahmmm...obicno je to fora IMAM DECKA,ili NE ZELIM VEZU,PROLAZIM KROZ TEZAK PERIOD :p......mada.....ako je onako navalentan....sto mi se neku notj desilo....fora on neki spanac.....to pipkanje oko stomaka,disanje za vrat.....eee tad je poslat u ....(:

Kako odbiti decka? Pa recimo zajebavash ga , ponashas se ko derishte , napijash se , ne dozvoljavash mu da isgovori dve prostoproshirene recenice , a onda mu u po noci kukash i tetovirash njegovo ime po telu i tako to...da , def ce da se upita sta mi ovo treba i otereati te u pm...:lol:

pa ovako:
prvo............kazes...............bez panike........pa onda udaris ................ovaj osamaris................pa onda pocnes da places.............pa poljubis da prodje........i vise ............ti ...............se .........nece...........primicat...............vrlo originalno
(sto jace opalis to bolje) :twisted:

Рече клинка од 14 година! :rotf: :rotf: :rotf:

АЛО! Немој неко RyD да ми дира, она је од сад под мојим протекторатом 8) ;)

Погледајмо мало на другу страну... Она има 13 година, она је тинејџер и има права да пише овде, баш као и мала Даца... Само што RyD барем пише нормалније од ове Даце, Даца је ''лудило мозга'' јеее :mrgreen: Тако да ЕКСКАЛИБУР са тим причама ;)

пс. Ненси, мојне да се бринеш, знаш да си једина у мом животу ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back