Nixxx
Poznat
- Poruka
- 7.450
Ил' да је она апсолвенткиња![]()
Ау! Ми се мало зезамо, а ти га преЋера...

пс. не зезамо се мала нас стварно узбуђује, на крајње узнемиријући начин...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ил' да је она апсолвенткиња![]()

Ау! Ми се мало зезамо, а ти га преЋера...
пс. не зезамо се мала нас стварно узбуђује, на крајње узнемиријући начин...

Pih pedofili... Zna se, zene su kao dobro vino... Sto su starije, to su bolje... 8)
Pa znate za onu, zashto je biti dobro zena arheologa? Shto si starija, to si mu zanimljivija (reche jednom Agata Kristi). I tako... Made my point.

Рече клинка од 14 година!Jednostavno mu kazem: ''Slushaj dechko,ne trudi se,od ovog nishta nece biti,meni se dopada neko drugi.'' ili ''Nisi moj tip...sorry...'' i sl. A ako me navata neki mali od 9/10 godina i pita me ''Ajd se smuvamo?'' (shto mi se deshavalo) kazem ''Maleno,odrasti!'' ili ako sad iznervirana ''Ma mrsh u p.m.'' mada ovaj zadnji odgovor chesto izbegavam.

cek cek cek.....ti imas 13-14.....a ono KAO startuju te djecacici od 10...alloooo.....pod jedan-oni se jos auticima igraju,pod 2 koji bi SMIO da pridje ribi 4 god starijoj??....,alo nelogicno...ali ...
a sto se mene tice....ahmmm...obicno je to fora IMAM DECKA,ili NE ZELIM VEZU,PROLAZIM KROZ TEZAK PERIOD......mada.....ako je onako navalentan....sto mi se neku notj desilo....fora on neki spanac.....to pipkanje oko stomaka,disanje za vrat.....eee tad je poslat u ....(:
a ti si kao lepa cura ?![]()

a da je neka gaborka po tvom misljenju kako bi joj reko pali
Kako odbiti decka? Pa recimo zajebavash ga , ponashas se ko derishte , napijash se , ne dozvoljavash mu da isgovori dve prostoproshirene recenice , a onda mu u po noci kukash i tetovirash njegovo ime po telu i tako to...da , def ce da se upita sta mi ovo treba i otereati te u pm...![]()

Najvise mrzim da odbijam,ali ne zelim nikom da dajem laznu nadu pa to uvek ucinim sto je bezbolnije moguce.
"Рече клинка од 14 година!![]()
![]()
![]()
Тако да ЕКСКАЛИБУР са тим причама Najbolje resenje.:-o
Jednom me je na moru "napao" neki sladak,ali napadan i previse pun sebe,pa sam morala na malo grublji nacin da ga odbijem,i spustim na zemlju.Mada,ima i onih "pristojnih" i "finih",sa njima treba sto bezbolnije,zasluzuju "lepo odbijanje"