bRu zLi
Poznat
- Poruka
- 9.401
Ima više načina, na pr. ovde na forumu sam pre dve-tri godine doživela neviđeno šikaniranje od strane jedne članice foruma, iz jednostavnog razloga jer joj se nije dopadalo ono što pišem i kako pišem. Iz nekih meni nepoznatih izvora je došla do mojih generalija i privatno me strašno maltretirala.
Ja kao svaka naivna budala sam pokušala da je raskrinkam ovde na forumu, ali, čim napišem neki post na konto njenog karaktera, odmah opomena, pa na kraju i ban od pet dana. Znači, neko može, neko ne, sve je stvar snalažljivosti. Ona je umela mene da zajebava ispotiha i naoko bezazleno, ja ne umeh, već udarih đonom, ko velim, aj da kažemo šta imamo, pa dobih po labrnji.
Elem, strašno sam besna, jer ni kriva ni dužna dobijam packe, a ja nisam počela prepucavanje, samo što sam bila glupa pa PP nisam nikome prosledila, već na uvrede odgovarala direktno na forumu. E, sad sam rešila da svoj bes isteram na čistac, otići ću dotičnoj direktno u kuću i lepo joj objasniti da samnom nema zajebancije. Nadam se samo da će joj i muž i kćerke biti prisutni, pa kom opanci, kom obojci, baš sam znatiželjna koja će od nas dve ostati na ovom forumu posle moje diverzije![]()
E i ja isto! i mene mnogo mrze moderatori!!!! Pogotovo kada im opsujem celu familiju!
hahaha Ma mi svi iz zatvora smo nevini! (znas ono u filmu kad kaze svako u zatvoru - ja sam ovde na pravde Boga, nisam nista uradio).