Na koji nacin leciti svoju frustraciju

Ima više načina, na pr. ovde na forumu sam pre dve-tri godine doživela neviđeno šikaniranje od strane jedne članice foruma, iz jednostavnog razloga jer joj se nije dopadalo ono što pišem i kako pišem. Iz nekih meni nepoznatih izvora je došla do mojih generalija i privatno me strašno maltretirala.
Ja kao svaka naivna budala sam pokušala da je raskrinkam ovde na forumu, ali, čim napišem neki post na konto njenog karaktera, odmah opomena, pa na kraju i ban od pet dana. Znači, neko može, neko ne, sve je stvar snalažljivosti. Ona je umela mene da zajebava ispotiha i naoko bezazleno, ja ne umeh, već udarih đonom, ko velim, aj da kažemo šta imamo, pa dobih po labrnji.
Elem, strašno sam besna, jer ni kriva ni dužna dobijam packe, a ja nisam počela prepucavanje, samo što sam bila glupa pa PP nisam nikome prosledila, već na uvrede odgovarala direktno na forumu. E, sad sam rešila da svoj bes isteram na čistac, otići ću dotičnoj direktno u kuću i lepo joj objasniti da samnom nema zajebancije. Nadam se samo da će joj i muž i kćerke biti prisutni, pa kom opanci, kom obojci, baš sam znatiželjna koja će od nas dve ostati na ovom forumu posle moje diverzije:rotf:

E i ja isto! i mene mnogo mrze moderatori!!!! Pogotovo kada im opsujem celu familiju!

hahaha Ma mi svi iz zatvora smo nevini! (znas ono u filmu kad kaze svako u zatvoru - ja sam ovde na pravde Boga, nisam nista uradio).

E i ja isto! i mene mnogo mrze moderatori!!!! Pogotovo kada im opsujem celu familiju!

hahaha Ma mi svi iz zatvora smo nevini! (znas ono u filmu kad kaze svako u zatvoru - ja sam ovde na pravde Boga, nisam nista uradio).

Ne spadam u tu kategoriju, jesam svašta uradila, iliti lajala kako mi bilo volja, ali ono: "na pravdi boga", ima i tu neke istine, ja eto udarila na udarača, a to mi izgleda nije bilo pametno, ali neka, imam i ja neke kečeve u rukavu;)

ja sam to rešio tako što sam na fejsu osnovao grupu za ispoljavanje besa prema svim modetatorima, na svim forumima..
link samo na pp.
i uz par reputacija..

Imam ga i dalje! :-ppp

Spremi i 500 evrica i skeniram evo odmah.Tj slikam jer nemam sken!

Ma sta 500, hiljadu spremi! Kad mogu da uzmem, bar da uzmem sto vise!

Hahah, ovo je dobra fora, moram sto vise ljudi da ubedim da nemam diplomu , pa onda ide ladan tus i tacno ce se upecati neko da stvarno stavi pare!

Zadnji je bio onaj profesor istorije ili cega vec koji se zalaze za prebijanje dece na casovima, i on je bio tu negde , jos malo pa za LAzu Lazarevica koliko se bavio mojim zivotom.

Koja je to psihopatologija bila ccccc. Cak je i skenirao svoj index i zalepio ga na forum hahahahhaha Kakav je to frik....Sta sve ljudi nece da urade kada su isfrustrirani.

Nije fora da stavim ovako...S*****ce se neki, i gotovo.Kraj! A ovako se muce ceo zivot i radi im masta. Ovi drugi i kad bi videli diplomu oboleli bi od paranoidne sizofrenije i opet mi ne bi verovali.

Kakva ti je pa to diploma ako moras da kamcis pare za njeno uslikavanje kao dokaz a ne da je naplatis kroz otoman? Znaci, razbezale se musterije. Naravno da ti ne verujem, i naravno da bi ti meni morao da platis da ti dam repjutaciju a dobio bi dosta poena da ti dam. Hajde slikaj. Obecavam da necu da obolim od paranoidne sizofrenije. Rizik stvara kapital. Hajde rizikuj. Meni bolestina na moju savest a tebi repjutacija.

Kakva ti je pa to diploma ako moras da kamcis pare za njeno uslikavanje kao dokaz a ne da je naplatis kroz otoman? Znaci, razbezale se musterije. Naravno da ti ne verujem, i naravno da bi ti meni morao da platis da ti dam repjutaciju a dobio bi dosta poena da ti dam. Hajde slikaj. Obecavam da necu da obolim od paranoidne sizofrenije. Rizik stvara kapital. Hajde rizikuj. Meni bolestina na moju savest a tebi repjutacija.

izvini što se mešam, ali kako to misliš..to sa poenima..?
Ima negde opcija koliko će ko poena kome da da?
Ja to nisam video ...
meni reputacije stižu sve jedna po jedna

Pa zasto bij ja oduzimao sebi vreme, psihicku i fizicku energiju da zadovoljim tvoje potrebe a da ja nemam nista od toga?

Zato sam napisao, bar da se uzmu pare, njih nikad dosta, dosta se ja trosim na moje hobije, a jos je sramota u Srbiji ici kod cika doce za glavu, pa i nije bas toliko dobra situacija kao npr u USA filmovima.
A moze i sexom da se plati, ali da mi prvo posaljes sliku da vidim

3:)

izvini što se mešam, ali kako to misliš..to sa poenima..?
Ima negde opcija koliko će ko poena kome da da?
Ja to nisam video ...
meni reputacije stižu sve jedna po jedna

Samo ti zacinjavaj, ne marim...dakle, ne postoji opcija ko ce kome koliko poena dati ali broj tvojih poena raste naspram reputacione moci onog ko ti reputaciju daje. Sto je on mocniji to i tvoja kilaza raste. Tako za jedan post mozes dobiti vise reputacija ali razlicite tezine. Evo, ja apelujem da se dobrovoljni davaoci jave i udele nam neku reputaciju.
Heeelooouuuuuu, ima li nekog ko hoce Ranjeniku i meni da da neki repjutejshn? Ja se stvarno osecam ovih dana frustrirano i to bi me jako primirilo...skoro pa dovelo u nirvanu i mirisalo na teen spirit.Nesto malo kandidata za verbalni dziudzicu...osim ...

Pa zasto bij ja oduzimao sebi vreme, psihicku i fizicku energiju da zadovoljim tvoje potrebe a da ja nemam nista od toga?

Zato sam napisao, bar da se uzmu pare, njih nikad dosta, dosta se ja trosim na moje hobije, a jos je sramota u Srbiji ici kod cika doce za glavu, pa i nije bas toliko dobra situacija kao npr u USA filmovima.
A moze i sexom da se plati, ali da mi prvo posaljes sliku da vidim

3:)

Nesto nisam sigurna da ti (i s tom diskutabilnom diplomom) skapiravash shta sam ti imala kazti. Ti si dakle zigolo...ko mladjahni Ricard Gir? Ok onda...sami mi posalji adresu pa dobijes sliku.

pomaze znati sta je uzrok Fr ali Fr se ne leci pokusavanjem izlaska iz iste jer to predpostavlja da smo U njoj. Treba jednostavno napraviti skok IZ.
Fr se desila i ostace zapisana u nama, ono sto mozemo promeniti je njena snaga.
Pozitivnom energijom marginalizujemo negativnu.
Do pozitivne energije nije lako doci i ovisi o prirodi osobe ali
univerzalni kljuc je jednostavno biti dobar.:heart:
Dobijati zadovoljenje preko necije grbace, pa cak i kad je taj neko tenkre i ronmo
je jalov posao i moze nes dovesti do jeftinog zadovoljstva ali ne do unutrasnjeg osmeha.

Zivot je tezak .... Da krenemo odatle..... Mnogo nervoze, mnogo svacega, svakakvi ljudi sa svakakvim ponashanjem ...

Kako izleciti svoje besove? Kako pomoci sebi u izbacivanju negativne energije iz sebe?

Neki misle da je najlakshi nacin da nadju zrtvu pa da se na njoj istresu.....

Shta vi mislite ?

Koji je, po vama, pravi nacin za lecenje ove vrste nervoze?

Neprekidan rad na sebi
otkud nam pravo za iskaljivanjem an drugome

Samo ti zacinjavaj, ne marim...dakle, ne postoji opcija ko ce kome koliko poena dati ali broj tvojih poena raste naspram reputacione moci onog ko ti reputaciju daje. Sto je on mocniji to i tvoja kilaza raste. Tako za jedan post mozes dobiti vise reputacija ali razlicite tezine. Evo, ja apelujem da se dobrovoljni davaoci jave i udele nam neku reputaciju.
Heeelooouuuuuu, ima li nekog ko hoce Ranjeniku i meni da da neki repjutejshn? Ja se stvarno osecam ovih dana frustrirano i to bi me jako primirilo...skoro pa dovelo u nirvanu i mirisalo na teen spirit.Nesto malo kandidata za verbalni dziudzicu...osim ...

Nesto nisam sigurna da ti (i s tom diskutabilnom diplomom) skapiravash shta sam ti imala kazti. Ti si dakle zigolo...ko mladjahni Ricard Gir? Ok onda...sami mi posalji adresu pa dobijes sliku.

A jel moze facebook adresa?
Ili hajde mi poslaji link svoje slike, a okaci negde na netu....

Nisam zigolo, ali bih voleo da imam sto vise zena pre nego sto se ozenim, kad cu ako necu sad....Necu da varam zenu sutradan....

Jel FB ono mesto gde brezobrazne cike vr(e)b(u)ju naivne devojcice? Tako sam nesto cula pa sam sebi rekla - Ne, neces ti podletji toj bezobrazshtini, da ti svako virka u trenutke tvojih slabosti (medj koje se i slike ubrajaju). Tako da taj medij otpada. Moracu da otvorim neki google sher i ne brigaj nishta, sigurno ces ti i samo ti da budesh obaveshten...samo za oci homemade Ricard Gira...kakav je to samo frajer, boze...nadam se da licis na njega. Ali ako se opires da nisi zigolo onda stvarno pocinjem da sumnjam da ti uopste imas neku diplomu a ja ne sastancim sa takvima koji nemaju bar magisterijum. Razmisli ponovo pa javi. Slika mi cak i ne treba. Samo magisterijum i vise...

Jel FB ono mesto gde brezobrazne cike vr(e)b(u)ju naivne devojcice? Tako sam nesto cula pa sam sebi rekla - Ne, neces ti podletji toj bezobrazshtini, da ti svako virka u trenutke tvojih slabosti (medj koje se i slike ubrajaju). Tako da taj medij otpada. Moracu da otvorim neki google sher i ne brigaj nishta, sigurno ces ti i samo ti da budesh obaveshten...samo za oci homemade Ricard Gira...kakav je to samo frajer, boze...nadam se da licis na njega. Ali ako se opires da nisi zigolo onda stvarno pocinjem da sumnjam da ti uopste imas neku diplomu a ja ne sastancim sa takvima koji nemaju bar magisterijum. Razmisli ponovo pa javi. Slika mi cak i ne treba. Samo magisterijum i vise...

E a koliko ti imas godina? Necu nista ako imas bar dvajes i nesto....

Nemam magisterijum , ali zato imam nene druge stvarcice....Mada planirao sam da doktoriram do kraja zivota, samo da sredim neke stvari....

a šta znači to rad na sebi moliću?

- de si komšo..šta se radi?
- evo ništa, radim malo na sebi, ti?
- ja malo..radim oko oluka..

Kako znaš da to što radiš na sebi ima veze sa tobom?
Odeš u školu meditacije da "radiš na sebi", ali - možda zapravo samo gubiš vreme?
Ili odeš da treniraš karate, ali - možda ti to nikada neće trebati, niti ćeš ikada naučiti bilo šta odatle.

Kakav to "rezultat" treba da budeš "Ti" da bi znao da si radio na sebi
da si radio, a da se nisi unazadio.

Šta je tu plus, a šta minus.

Nekada sam se iskaljivala na prvom koji naiđe. To nije bilo pošteno, niti, iskreno govoreći, naročito mudro. Posledice koje požanješ zato što nisi kontrolisao šta, kome i kada kažeš; ili uradiš; veći su zalogaj nego si u stanju da svariš.

Odonda imam dva rešenja, od kojih nijedno nije naročito zdravo. Ili se istresem na onome ko je zaslužio, ili ćutim.

Problem sa istresanjem u lice zaslužnih, jeste u tome što je čovek ko i pseto. Pa ako ne reaguješ odmah na počinjen uzrok frustracije; rizikuješ da reaguješ u trenutku kad je uzrok sasma zaboravljen.

Pa može rezultirat pogrešnim zaklljučcima.

Kako ide ona urbana legenda? Imao sam prijatelja koji je pokušavao naučit psa da mu ne piški po stanu. Pa ga je svaki put kad se popiški, uhvatio i utrljo mu glavu u mokar tepih.

Posle izvesnog vremena je imo psa koji, pošto se popiški, sam od sebe uzme da utrljava njušku u mokar tepih.

Šta god da je pesnik hteo reći, omašio je, ne?

Istresanje teško da ima smisla, mada smo mu svi skloni. Čak i kad je pravilno usmereno, energija na taj način utrošena; i tako iskazana; rezultiraće reakcijom koja nas, na duže staze, neće zadovoljiti.

S druge strane, ako ćutite, jednog će dana verovatno obesmislit samu sebe.

Rekla bih: ne istresanje, racionalan razgovor; samo da sam u stanju poslušat sopstveni savet.

E a koliko ti imas godina? Necu nista ako imas bar dvajes i nesto....

Nemam magisterijum , ali zato imam nene druge stvarcice....Mada planirao sam da doktoriram do kraja zivota, samo da sredim neke stvari....

Nista se ne poklapa i uklapa. Puno srece u zivotu...i reputacija svakako.

a šta znači to rad na sebi moliću?

- de si komšo..šta se radi?
- evo ništa, radim malo na sebi, ti?
- ja malo..radim oko oluka..

Kako znaš da to što radiš na sebi ima veze sa tobom?
Odeš u školu meditacije da "radiš na sebi", ali - možda zapravo samo gubiš vreme?
Ili odeš da treniraš karate, ali - možda ti to nikada neće trebati, niti ćeš ikada naučiti bilo šta odatle.

Kakav to "rezultat" treba da budeš "Ti" da bi znao da si radio na sebi
da si radio, a da se nisi unazadio.

Šta je tu plus, a šta minus.

Pa ako u skoli meditacije dostignes level da si samog sebe upoznao (ono - pogledas se u ogledalo i ne kazes vise - ko si ti...nego ti si ja i ja te volim) onda si uradjen.
Ako u skoli karatea dostignes bar zeleni ako ne braon a da ne govorim za crni pojas onda znas da tvoj pogled doseze do horizonta a misao sveukupnu plodnost...makar u zivotu nikad, nikoga ne prostro ko tepih.
Plus je da je za tebe svaki dan osuncan a minus...ako se osecas isfrustriranim sto taj licni napredak niko ne primecuje i ne vrednuje. Mada su onda motivi naopacke postavljeni...onda si u rikvercu ako to radis zbog drugih.

Back