gost 80673
Iskusan
- Poruka
- 6.484
Zato svestenici vise vole decake

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Strela:Абортус треба примењивати крајње селективно и то у случајевима, кад је жена силована, кад се поуздано утврди да фетус има неко тешко оштећење и у случају болести жене.
Абортус као контрацептивно средство, у 21. веку сматрам крајњим примитивизмом, а то је код нас честа пракса, пошто су нам закони по том питању веома либерални.
У средњим школама треба увести као факултативну и повремену наставу, образовање о сексуалном понашању, контрацепцији и о болестима које се преносе сексуалним путем. Превентива је увек најбољи лек, а на превентиви се јако мало ради.
richie blackmore:Ma pusti crkvu, nemaju veze s zivotom, zive u oblacima. A zna se i za slucajeve abotrusa dece zacete od strane svestenika i katolickih i pravoslavnih
Дафмен3:Ти си веома изолован или веома неупућен. Живиш у православној земљи а не знаш да православни свештеници могу да заснивају породицу и имају потомство.
SANDRINAbg:Ne živi on/a u pravoslavnoj zemlji, a samim tim je i neupućen/a...svima njima sam postavila pitanje na temi " SRAMOTA - KLONOVI OPSEDAJU" i bila bih veoma zadovoljna kada bi mi dali smislene odgovore, jer sam postavila vrlo kulturna i smislena pitanja...
epoc:zasto zabrana? zasto da se ta deca pate sa tim roditeljima u ovoj budjavoj zemlji?
terminated & end
SANDRINAbg:'ajde fato o'ladi ba malo , dosadna si ba...sa 46 postova mnogo znaš...![]()
Moreplovka....:Paranoicna forumasice,
To sto imas nesto vise od 4000 postova ne znaci da si nesto pametno rekla.A posto tvrdis da imam nekoliko nickova kako znas koji je tacan broj mojih postova.Malo si kontradiktorna.No,plavusa....![]()
Torrente BG:Opaaa! Ovde i afera ljubavnih imamo.Znaci moreplovka suprug te prevario sa nekom forumasicom?
Torrente BG:A muz ti forumas neki?
Torrente BG:Ne volim poeziju.
A ti si mi sumnjiva nesto.Mislim da lagis malo.Mozda cak ni zensko nisi.