NA INSISTIRANJE UCESNICE FORUMA...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Strela:
Абортус треба примењивати крајње селективно и то у случајевима, кад је жена силована, кад се поуздано утврди да фетус има неко тешко оштећење и у случају болести жене.
Абортус као контрацептивно средство, у 21. веку сматрам крајњим примитивизмом, а то је код нас честа пракса, пошто су нам закони по том питању веома либерални.
У средњим школама треба увести као факултативну и повремену наставу, образовање о сексуалном понашању, контрацепцији и о болестима које се преносе сексуалним путем. Превентива је увек најбољи лек, а на превентиви се јако мало ради.

Жена је силована, хајде да убијемо дете!

ЊТФ!

richie blackmore:
Ma pusti crkvu, nemaju veze s zivotom, zive u oblacima. A zna se i za slucajeve abotrusa dece zacete od strane svestenika i katolickih i pravoslavnih

Ти си веома изолован или веома неупућен. Живиш у православној земљи а не знаш да православни свештеници могу да заснивају породицу и имају потомство.

Дафмен3:
Ти си веома изолован или веома неупућен. Живиш у православној земљи а не знаш да православни свештеници могу да заснивају породицу и имају потомство.

Ne živi on/a u pravoslavnoj zemlji, a samim tim je i neupućen/a...svima njima sam postavila pitanje na temi " SRAMOTA - KLONOVI OPSEDAJU" i bila bih veoma zadovoljna kada bi mi dali smislene odgovore, jer sam postavila vrlo kulturna i smislena pitanja...

SANDRINAbg:
Ne živi on/a u pravoslavnoj zemlji, a samim tim je i neupućen/a...svima njima sam postavila pitanje na temi " SRAMOTA - KLONOVI OPSEDAJU" i bila bih veoma zadovoljna kada bi mi dali smislene odgovore, jer sam postavila vrlo kulturna i smislena pitanja...

Paranoicna forumasice,

Ja bih bila zadovoljna kad bi mi objasnila smisao tvog ucestvovanja na forumu?

Paranoja (grc. pored,preko i duh,um) je psihoza kod koje su dominantne sledece fiksne ideje:
ideja velicine,ideja posmatranja i ideja proganjanja.
Uz cvrstu uverenost u sopstvene fiksne ideje intelignencija je kod paranoje ocuvana te se
ova bolest ponekad naziva i razumnim ludilom. :?:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back