Na forumu nakon braka

Ja na Ljisu ne bih bio ,mozda bih ponekada svratio i samo to,a sto se tice zene ,nemam pojma .

Сајтова за јебаде колко оћеш. Критеријуми искључиво биолошко финанскије природе.

Стварно не знам шта људи очекују од форума. Није ни да ме занима, свако има своје разлоге. Али мувати по форуму, као да си дошао у библиотеку да смуваш нешто, а преко пута ти кафић пун треба...

Nemojte te fore da prosipate ,cak i preko ovog foruma je bilo brakova ,veza ili sta vec ...

Sto se mene tice ,ja bih voleo da ukinu internet i sve drustvene mreze ,forume ,pa da se ljudi ponovo muvaju ,upoznaju kako treba ...te dr.mreze su mnoge brakove i srusile ,ali nema svako karaktera i morala.

Meni ne trebaju 20 zena nego jedna ,ajde ti si moderator tebe i ne uzimam u obzir ...zasto ove ostale koje su slobodne dolaze ,koja je njihova poenta forumovanja?

lakše preguramo radni dan :lol:
i sama sam pa vas uključim npr sad dok se spremam za šetnju
sumnjam da neki od vas živi ovde gde sam ja tako da od toga što dolazim jer me interesuje nešto za kres nema ništa : )

Nemojte te fore da prosipate ,cak i preko ovog foruma je bilo brakova ,veza ili sta vec ...

Sto se mene tice ,ja bih voleo da ukinu internet i sve drustvene mreze ,forume ,pa da se ljudi ponovo muvaju ,upoznaju kako treba ...te dr.mreze su mnoge brakove i srusile ,ali nema svako karaktera i morala.

Било је ок док су се слали мејлови преко модема, није било социјалних мрежа, итд. Корисан је нет, ја не могу да радим без њега буквално.

Али отишло се као и у свему новом, предалеко.

Било је ок док су се слали мејлови преко модема, није било социјалних мрежа, итд. Корисан је нет, ја не могу да радим без њега буквално.

Али отишло се као и у свему новом, предалеко.

O tome i pricam ,otislo se predaleko ..
I ja tesko mogu da funkcionisem bez neta ,ali bih voleo da dr.mreze ne postoje...

Back