sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Da li bi vam smetalo da vam zena dolazi na forum a vi ste je ozenili? Meni bi, jer bi mislio da se zeli torbati tu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li bi vam smetalo da vam zena dolazi na forum a vi ste je ozenili? Meni bi, jer bi mislio da se zeli torbati tu.
Meni, vala, dosta i muž, ne treba mi još koji da ga opslužujem.
Ja na Ljisu ne bih bio ,mozda bih ponekada svratio i samo to,a sto se tice zene ,nemam pojma .
Ma oni dolaze u nadi da će nešto da navataju, pa misle da i m dolazimo zbog toga....![]()
Da ubiju vreme?
Meni ne trebaju 20 zena nego jedna ,ajde ti si moderator tebe i ne uzimam u obzir ...zasto ove ostale koje su slobodne dolaze ,koja je njihova poenta forumovanja?
Nemojte te fore da prosipate ,cak i preko ovog foruma je bilo brakova ,veza ili sta vec ...
Sto se mene tice ,ja bih voleo da ukinu internet i sve drustvene mreze ,forume ,pa da se ljudi ponovo muvaju ,upoznaju kako treba ...te dr.mreze su mnoge brakove i srusile ,ali nema svako karaktera i morala.
zašto toliko nepoverenje
Било је ок док су се слали мејлови преко модема, није било социјалних мрежа, итд. Корисан је нет, ја не могу да радим без њега буквално.
Али отишло се као и у свему новом, предалеко.
100% smo nesigurni pa zato
nemaš šta da tražiš u braku sa osobom kojoj ne veruješ
Zabrinuo bih se bogami, ovde prosto ne znaš ko je jači frajer... čim bi joj neki poslao dikpik ode brak, ode sve.