"На Дрини гробница"

volunteer:
Pametni ljudi gledaju CNN,BBC,Euronews,Discovery,Explorer,History,B92 eventualno....A ovi drugi RTS,HRT,Pink i BN.....
Ја можда за питања ТВ нисам најкомпетентнија, јер, у принципу, сем ретких изузетака, не гледам - НИЈЕДНУ.

Али, ипак знам, да су од овде наведених, у ствари све, (осим делимично "Дискавери" и BBC, кад се не ради о вестима), углавном глупе, и служе, пре свега, за испирање мозга.

И да заправо, генерално, ваљају једино "Национална географија" , "Енимал", и "Мецо".

Али, ако нека од осталих, па и БН, да каткад добру емисију, или неку као што је овде наведена, онда то и нема везе са самим општим (не)квалитетом те ТВ.

Стога је глупо наведену емисију помињати у контексту саме ТВ која је даје

volunteer:
Pametni ljudi gledaju CNN,BBC,Euronews,Discovery,Explorer,History,B92 eventualno....A ovi drugi RTS,HRT,Pink i BN.....

Pametni ljudi gledaju sve, nemaju predrasuda, misle racionalno i zato posmatraju sve, sve gledaju, ocenjuju sami i znaju sta je istina a sta im se servira kao laz, a ono sto prihvataju je doneto na osnovu njihovog nacina razmisljanja.....
Mozes da gledas ove kanale koliko hoces, ako si glup - glup si pa makar ti sve sazvakali neces da shvatis nesto. I obrnuto vazi.....
Zato pusti tu podelu, ne prilici tebi, uzdrzi se od takvih izjava.....

Pepeo:
Pametni ljudi gledaju sve, nemaju predrasuda, misle racionalno i zato posmatraju sve, sve gledaju, ocenjuju sami i znaju sta je istina a sta im se servira kao laz, a ono sto prihvataju je doneto na osnovu njihovog nacina razmisljanja.....
Mozes da gledas ove kanale koliko hoces, ako si glup - glup si pa makar ti sve sazvakali neces da shvatis nesto. I obrnuto vazi.....
Pametno zboris,ali posle odredjenog vremena slusanja konstantnih lazi i gluposti,covek jednostavo prestane da gleda neku tv stanicu.To ne vazi samo za tv.Na primer danas kad izadje kostunica da prica nesto(u nekim medijima,uglavnom tv),ja ga odmah promenim jer znam da ce nesto da ***** za kosovo po stoti put!A ja da ne bih gubio vreme stalno u probiranju istine imam odredjene stvari koje su proverene i relativno stabilne u plasiranju nekih informacija!Za glupost se slazem sa tobom...ona je vecna.

volunteer:
Pametno zboris,ali posle odredjenog vremena slusanja konstantnih lazi i gluposti,covek jednostavo prestane da gleda neku tv stanicu.To ne vazi samo za tv.Na primer danas kad izadje kostunica da prica nesto(u nekim medijima,uglavnom tv),ja ga odmah promenim jer znam da ce nesto da ***** za kosovo po stoti put!A ja da ne bih gubio vreme stalno u probiranju istine imam odredjene stvari koje su proverene i relativno stabilne u plasiranju nekih informacija!Za glupost se slazem sa tobom...ona je vecna.

To je ok, ali ja, licno, volim sve njih da cujem, da znam sta pricaju, sta misle,
a svoje misljenje i vidjenje nekih stvari znam.
Isto vazi za filmove, sve ih volim i gledao bih sve,
ali ne bih mogao da poverujem u neke price ili mozda dogadjaje...

Sve se svodi na coveka, kao pojedinca, na svesnu individuu,....... :wink:

Pepeo:
To je ok, ali ja, licno, volim sve njih da cujem, da znam sta pricaju, sta misle,
a svoje misljenje i vidjenje nekih stvari znam.
Isto vazi za filmove, sve ih volim i gledao bih sve,
ali ne bih mogao da poverujem u neke price ili mozda dogadjaje...

Sve se svodi na coveka, kao pojedinca, na svesnu individuu,....... :wink:
Kako brate to da dokazes ovim "rodoljubima" koji na jednu stranu stavljaju hrvate i mrze ih,samo zato sto su hrvati a na drugu srbe i vole ih samo zato sto su srbi!Isti slucaj je i za obrnutu kombinaciju....

Pepeo:

Паметно...и сутра увече, наравно да ћу гледати ову емисију. :smile:

adem_ks:
:lol: :lol: :lol: :lol: slobodno dodaj tvom niku i ~pametna~

Мислиш "паметна". :D Мени је несхватљива перверзија у размишљању неких људи. Ја сам поставио тему, ето чисто да неко ко жели сазна нешто о злочинима учињеним над Србима, и тиме нисам био ни на који начин злонамјеран, већ сам упутио људе на емисију која ће показати још неке аспекте рата у БиХ, и показати да слика није црно-бијела, гдје постоје зли Срби и добри сви остали. То је исто и везано за Сарајево и Сребреницу гдје се злочини над Србима и не спомињу. Ето за мене злочинац нема ни вејру ни нацију, и свако онај коме сметају документарци који указују на праву истину и страдње Срба су најобичнији шовинисти. Толико.

Никола:
Уторак 20.00 часова, телевизија БН, докуметарац о страдању Срба подриња... Ето пошто се овакве емисије могу ријетко срести на нашим телевизијама имате јединствену прилику да сазнате нешто о злочинима над Србима. Биће и неки занимљиви детаљи о фалсификатима, а везани су за филм Ничија земља.
Hvala, Nikola!
Obavezno cu pogledati, a potrudicu se da sto vise ljudi odgledaju emisiju.
Srdacan pozdrav tebi, i bratskoj Republici Srpskoj:)

Никола:
Мислиш "паметна". :D Мени је несхватљива перверзија у размишљању неких људи. Ја сам поставио тему, ето чисто да неко ко жели сазна нешто о злочинима учињеним над Србима, и тиме нисам био ни на који начин злонамјеран, већ сам упутио људе на емисију која ће показати још неке аспекте рата у БиХ, и показати да слика није црно-бијела, гдје постоје зли Срби и добри сви остали. То је исто и везано за Сарајево и Сребреницу гдје се злочини над Србима и не спомињу. Ето за мене злочинац нема ни вејру ни нацију, и свако онај коме сметају документарци који указују на праву истину и страдње Срба су најобичнији шовинисти. Толико.

nisam mislio na zrtve, niti bi to ikada uradio, ali si ti pogresno shvatio post "male". nekima je ovde takav dokumentarac kao sedativ, jer tek posle takvih "stvari" nalaze inspiraciju za svom onom mrznjom [mada ni to im ponekad ne treba] koju prosipaju po forumu. e tom smislu im je to receno. sada ce "lakse" spavati. nikola ja se zaista izvinjavam se sto si me pogresno razumeo. nikada se ne "igram" sa zrtvama, ma ko one bile

Никола:

Поздрав теби Никола и савет да не обраћаш пажњу на ове појединце који се исмевају и твојом темом и самом тематиком овог документарца.

Тиме само о себи говоре, а одавно су већ све и рекли. :confused:

Још једном хвала што си нас обавестио, обавезно ћемо погледати, а колико сам ја данас начула, ускоро ће се приказивати и на националној ТВ, РТС-у. :wink:

Уколико си у ситуацији, молим те да нас чешће подсетиш на овакве догађаје, а чујеш за њих. :wink:

Још једном, велики поздрав и теби и братској нам Републици Српској. :wink: :lol:

Никола:
Уторак 20.00 часова, телевизија БН, докуметарац о страдању Срба подриња... Ето пошто се овакве емисије могу ријетко срести на нашим телевизијама имате јединствену прилику да сазнате нешто о злочинима над Србима. Биће и неки занимљиви детаљи о фалсификатима, а везани су за филм Ничија земља.

Пошто готово уопште не гледам ТВ, информација о оваквим емисијама

ми је свакако добродошла. Мада много знам о страдању Срба и савршено

ми је јасно, колико је фалсификата било, са супротне стране.

Јел' гледао неко синоћ овај документарац..?

Туга људи...туга преголема...јел' могуће да постоје такве звери покрај нас...а постоје. Живе у комшилуку...и још су живи...Осман Субашић и Осман Радмиловић...тако се зову главни наредбодавци свих тих сииловања...убистава...мучења :cry: :cry: :cry:

Па трудну жену...еееј' трудницу...која се после свега сама обесила... :cry: :cry: :cry:

Па сам поглед на оне баке...једна изгубила 4 сина...четири сина и ћерку у једном дану... :cry: :cry: :cry:

И шта рећи на крају..? Шта је паметно..? А ово се још не процесуира...још се судски не гоне кривци...а зна се да су живи и зна се где су... :? :evil:

А у том малом месту Црквине у Подрињу више нема Срба...затрли су им семе...дојучерашње комшије. :cry: :evil:

Колико ли је таквих места тек по Хрватској...а жртава...за које се још не зна...срамота...срамота и нас било и целокупну људску цивилизацију...што не радимо ништа по том питању..! :evil:
:cry: :cry:

Back