Droid
Legenda
- Poruka
- 51.844
Sad kad je jasno da su ovi SNS i SPS jos veci izdajnici... kao i LDP i DS... ja na dalje glasam za DSS
Nekako mi oni najmanje bolidni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad kad je jasno da su ovi SNS i SPS jos veci izdajnici... kao i LDP i DS... ja na dalje glasam za DSS
ти си мало окаснио...избори тек што су прошли...
pre bih se ubio nego glasao za DSS i Koštunjavoga , kao i za lopurde iz njegove stranke. pa koštunjavi je glavni krivac za ovogde smo sada , on je imao svoju priliku i TO NE JEDNU a koje je sve prokockao.
o čemu ti to?????????pa dobro, ti onda i dalje glasaj za postenjacine iz lige i Canka miroljubivog
o čemu ti to?????????
![]()
Pa koštunjavi je najveći krivac pored Tadića za ovako stanje u ovoj državui , imao je dve prilike bio u vlasti od 2000 do 2006 , imao šanse za promenu kada je 2007 sa radikalima doveo Nikolića za predsednika skupštine srbije , mogao je da promeni tok ali ne posle par dana se prodao opet demokratama , stoka jedna , i sada treba da glasam za njega - ma more mrš.
Ne pitaj, ovde se ne pita samo izbegava- to ti je moj prijateljski savet, inace (ne mogu da odolim) i ja sam se zacenila, gde i kad ti napisa da si za Canka, kad su te danima napadali sa si SNS-ovac ili Dverjanin, ili... ali niko nikad ne pomenu Canka
Izivini![]()
pa dobro, ti onda i dalje glasaj za postenjacine iz lige i Canka miroljubivog
Inace, nema razloga za strah (temu niko ne otvara jer se kosi sa pljuvanjem Nikolica i Vucica a to ovde nije pozeljno) dakle:
"Николић и Дачић са косовским Србима
Србија никада неће признати једнострано проглашену независност Косова и Метохије и учиниће све што је у њеној моћи да се обезбеди бољи живот, мир и сигурност грађана који живе на северу Космета, рекао председник Србије Томислав Николић на састанку са представницима Срба са севера Косова. Састанку је присуствовао и премијер Ивица Дачић.
Opsirnije:
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/Политика/1219136/Николић+и+Дачић+са+косовским+Србима.html
Брале, Коштуница је успорио Ђинђића и Тадића... Ови би све упропастили много брже.![]()
Jel to receno na facebooku? Ako nije nema validnost. Aca faca samo preko face iznosi strahove.
Zasto je Kostunica podrzao Tomu 18%?
E ovako sada ću jasno da se deklarišem.lik autonomas ili separatista a glasa za Dveri... jesi smesna