Na dalje glasam za DSS

• Začetnik teme Začetnik teme Droid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa koštunjavi je najveći krivac pored Tadića za ovako stanje u ovoj državui , imao je dve prilike bio u vlasti od 2000 do 2006 , imao šanse za promenu kada je 2007 sa radikalima doveo Nikolića za predsednika skupštine srbije , mogao je da promeni tok ali ne posle par dana se prodao opet demokratama , stoka jedna , i sada treba da glasam za njega - ma more mrš.

Pa koštunjavi je najveći krivac pored Tadića za ovako stanje u ovoj državui , imao je dve prilike bio u vlasti od 2000 do 2006 , imao šanse za promenu kada je 2007 sa radikalima doveo Nikolića za predsednika skupštine srbije , mogao je da promeni tok ali ne posle par dana se prodao opet demokratama , stoka jedna , i sada treba da glasam za njega - ma more mrš.

Брале, Коштуница је успорио Ђинђића и Тадића... Ови би све упропастили много брже. :)

Inace, nema razloga za strah (temu niko ne otvara jer se kosi sa pljuvanjem Nikolica i Vucica a to ovde nije pozeljno) dakle:

"Николић и Дачић са косовским Србима

Србија никада неће признати једнострано проглашену независност Косова и Метохије и учиниће све што је у њеној моћи да се обезбеди бољи живот, мир и сигурност грађана који живе на северу Космета, рекао председник Србије Томислав Николић на састанку са представницима Срба са севера Косова. Састанку је присуствовао и премијер Ивица Дачић.

Opsirnije:

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/Политика/1219136/Николић+и+Дачић+са+косовским+Србима.html

Inace, nema razloga za strah (temu niko ne otvara jer se kosi sa pljuvanjem Nikolica i Vucica a to ovde nije pozeljno) dakle:

"Николић и Дачић са косовским Србима

Србија никада неће признати једнострано проглашену независност Косова и Метохије и учиниће све што је у њеној моћи да се обезбеди бољи живот, мир и сигурност грађана који живе на северу Космета, рекао председник Србије Томислав Николић на састанку са представницима Срба са севера Косова. Састанку је присуствовао и премијер Ивица Дачић.

Opsirnije:

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/Политика/1219136/Николић+и+Дачић+са+косовским+Србима.html

:hahaha:

Jel to receno na facebooku? Ako nije nema validnost. Aca faca samo preko face iznosi strahove.

lik autonomas ili separatista a glasa za Dveri... jesi smesna
E ovako sada ću jasno da se deklarišem.
"Lik" je SNS-ovac. To može i shommy naš kolega da ti kaže-pošto se znamo lično .
U politiku sam ušao jer sam izgubio svoj posao 2010 godine zbog žute stoke zvane DS , a ne spadam među one ludake koji su zbog gubitaka svoga posla sekli svoje prste po sudnicama i skakali kroz prozore u očaju , umesto da su sekli DS direktorima vratove za ono što su im uradili i njima i njihovim porodicama ili njih bacali sa spratova umesto sopstvenoga skakanja sa svojom decom .I da išao sam na svaki miting SNS-a u Beogradu da pokažem da sam tu i da sam živ, i DA skakao sam dva metra uvis od sreće kada je Tadić izgubio izbore jer sam znao tačno šta ide posle toga -totalni kolaps DS-a. ja sam deo svoga zacrtanoga cilja ispunio , nisam uzeo posao niti sam tražio bilo šta od stranke- a dok nam se ciljevi poklapaju oni će imati uvek moju podršku.
A to što se ja ne slažem u svemu u potpunosti sa strankom to je moje pravo kao i to da iskažem svoje mišljenje o tome izgleda da je kod radikala i kod nacionalista taj fenomen nepoznat , ujedno treba biti i svestan svoje realnosti koje vi nacionalisti niste svesni , a to da je ovome narodu svega dosta i neće više nikoga da čeka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back