Vučiću pozlilo, kolabirao pred kamerama na konferenciji za medije. VIDEO Jeli sposoban da dalje obavlja funkciju ? ANKETA

Jeli Vučić zdravstveno sposoban da obavlja funkciju, posle ovog snimka gde je kolabirao pred tv ?

• Nije sposoban Vučić za obavljanje funkcije, treba mu lekarski zabraniti rad, ne može takav na posao

glasova: 9 90,0%
  • Sposoban je za posao

glasova: 1 10,0%

• Ukupno glasova
    10
... онај који другима диже притисак .. страда углавном од притиска ... ризик професионалних болести ...

мада и он има своје дизаче притиска.... 'саборце' Дробњак ... Грчићћћ ... и 'на другој страни' рецимо Жаклина .....
Žaklina mu diže pritisak!!! :rotf: :rotf:

Nadam se da ste sada svi sretni!!!
2025_08_20_13.30.05.jpg

Hajde svako da skupi po 1000e , da se omoguci coveku rehabilitacija u nekom dobrom letovalistu u sopstvenoj nekretnini..

To sto srpski pacijent nema nikakve sanse za rehabilitaciju , to je druga prica..
Srpski pacijent se uzima da pusi , pije alkohol, jede pljeskavice i cevape i sav je zacepljen..

Naravno uplate ocekujem od onih koji misle da je Vucic nevin za utaje i kradje , pa onda covek nema para....logicno...tako da se tu vidi ko kako misli o Vucicu...
Ima li neki broj, sms, šta li već ? :heart:

pa sad...ako je mogao polumrtav biden voditi USA a vođa republikanaca u kongresu zalediti se pred kameraam onda je vučić vrhunskog zdravlja i samo naprijed
Kako te nije sramota da tako spinuješ ?

Pa Bejden je iza sebe imao tim od najmanje 100 ljudi koji vodi Ameriku, a Bajden nije mora ni da dolazi na posao i sve je obavljalo tih 100 ljudi.
A Vučić u Srbiji sve sam vodi i u sve je umešan, sve poslove, odluke, tokove novca, poteze određuje Vučić, kako misliš da nekog u stanju Bajdena postaviš da se za sve pita i da sam vuče konce ?
Ti želiš da upropastiš Srbiju kad dozvoljavaš da neko u fizičko-zdravstvenom stanju kao Vučić na ovom snimku vuče sam sve konce u zemlji, ovo je nedopustivo.

Back