- Poruka
- 4.333
U svakom slučaju SNS je obećavao "pare" u kampanji 2003Aha a rat se završio tek pošto su proterani svi srbi iz hr i otkinuto kosovo.
A znamo kako je taj njihov standard izgledao -- isključenja struje po grupama, i zime bez grejanja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U svakom slučaju SNS je obećavao "pare" u kampanji 2003Aha a rat se završio tek pošto su proterani svi srbi iz hr i otkinuto kosovo.
U svakom slučaju SNS je obećavao "pare" u kampanji 2003
A znamo kako je taj njihov standard izgledao -- isključenja struje po grupama, i zime bez grejanja.
I posle toga imaju obraza da se 2003. ponovo kandiduju i to sa sloganom: "Mi smo najbolji za raskošan život."Jugoskandik, Gazda Jezda, prazni rafovi, banke bez sredstava, tuče besprizornih za 'lebac koji im bacaju iz kamiona kao svinjama.
I posle toga imaju obraza da se 2003. ponovo kandiduju i to sa sloganom: "Mi smo najbolji za raskošan život."
Jugoskandik i DafinaJugoskandik, Gazda Jezda, prazni rafovi, banke bez sredstava, tuče besprizornih za 'lebac koji im bacaju iz kamiona kao svinjama.
US Steel investitor nama treba"Sve je bilo bolje '98 dok sam primao platu na mesto radnog viška u IMR. Kad je stala proizvodnja?? Pa '92, jeb'o ga ti."
Dafina... narod... rafovi i bombardovanje... dresiraju Srbe... 30 evra... Tugo proleterska...
Ja sam još u srednjoj pitao profesore: "a ako svi budemo direktori, šefovi, poslovodje, načelnici, generali, predsednici a ko će da radi?"Умјесто мјензе у Овчи и непрежаљеног пасуља са слан'ном, једна пригодна пјесма затебе.
to bi otvorilo mnoge organizacione probleme posle 30 godina jajarskog modela od kog ne odustajemo a niti ćemo jer je baziran na kladioničarskom modelu - možda prodje pa se obogatiš? Za sada je jedina sigurica da rentiraš prostor, table se menjaju non stop. Nekada se za 20 godina rada dobijao ručni sat od firme, danas ako firma opstane 3 godine...Kad ste se vec uhvatili tih menzi mozda je zanimljivo da one i danas postoje...ponegde
Ne znam o kakvim problemima pises... Pre par godina sam nekim poslom otisao kod poznanice u firmu gde radi i (posto je bilo neko kasno popodnevno vreme) odvela me i u njihovu menzu na rucak - bila je atmosfera kao i 1985. godine... i neke smesne cene tipa par stotina dinara za sve sto smo pojeli (od corbice do deserta sa sokom).to bi otvorilo mnoge organizacione probleme
A kako da se otvori faraon sa 2 fotokopirnice?Pored gomile bespotrebne administracije otvorili su se za par kuvara i tri servirke.
nije jasno o kom tipu firme je rečNe znam o kakvim problemima pises... Pre par godina sam nekim poslom otisao kod poznanice u firmu gde radi i (posto je bilo neko kasno popodnevno vreme) odvela me i u njihovu menzu na rucak - bila je atmosfera kao i 1985. godine... i neke smesne cene tipa par stotina dinara za sve sto smo pojeli (od corbice do deserta sa sokom).
E sad, to nije nikakva fabrika poput ovih sto otvaraju *strani investitori* (sto se drzava zaduzuje da bi im poklanjala milione evra subvencija) vec neka druga vrsta firme ali za njih je izgleda vreme stalo u *zlatnim osamdesetim*. Verovatno je tako i na drugim slicnim mestima
https://www.akademijaoxford.com/kurs_za_montera.phpдневницу
I posle toga imaju obraza da se 2003. ponovo kandiduju i to sa sloganom: "Mi smo najbolji za raskošan život."
"Sve je bilo bolje '98 dok sam primao platu na mesto radnog viška u IMR. Kad je stala proizvodnja?? Pa '92, jeb'o ga ti."
U svakom slučaju SNS je obećavao "pare" u kampanji 2003
Гори сте и од СНС-а.Они се позивају на пропусте претходне власти од пре 10 година, а ви на догађаје од пре 25-30 година.Jugoskandik, Gazda Jezda, prazni rafovi, banke bez sredstava, tuče besprizornih za 'lebac koji im bacaju iz kamiona kao svinjama.
Moraš znati ceo kontekst.Гори сте и од СНС-а.Они се позивају на пропусте претходне власти од пре 10 година, а ви на догађаје од пре 25-30 година.
Ja sam još u srednjoj pitao profesore: "a ako svi budemo direktori, šefovi, poslovodje, načelnici, generali, predsednici a ko će da radi?"
Како не увиђаш да те одавно прежвакане приче о 90-тим више никога не занимају?Moraš znati ceo kontekst.
Znači redosled koraka je:
1. Vučić i njegova ekipa pozivaju na etničke ratove 1991.
2. Zato međunarodna zajednica reaguje i '90-te postaju pakao
3. Srećom 2001. ponovo prestaju ratna razaranja zahvaljujući Demokratama
4. Krivci za devedesete (SNS) ponovo žele da se kandiduju 2003, što je baš krajnji bezobrazluk
Firma je *najstariji dnevni list na Balkanu* i nalazi se, logicno, na Trgu Politikenije jasno o kom tipu firme je reč
pitam jer nije moguće svuda organizovatiFirma je *najstariji dnevni list na Balkanu* i nalazi se, logicno, na Trgu Politike