Tom Riddle Elita Poruka 19.746 juče u 23:18 - Ugašen N1? #151 luda nasta: Iz tvojih usta u božije oči. Kliknite za proširenje... Vječnaja Paaamjat. Kako ste Dejane? Sve u redu?
luda nasta: Iz tvojih usta u božije oči. Kliknite za proširenje... Vječnaja Paaamjat. Kako ste Dejane? Sve u redu?
luda nasta Ističe se Poruka 2.427 juče u 23:23 - Ugašen N1? #152 Tom Riddle: Vječnaja Paaamjat. Kako ste Dejane? Sve u redu? Kliknite za proširenje... Da, premda sam pian ko k*uras
Tom Riddle: Vječnaja Paaamjat. Kako ste Dejane? Sve u redu? Kliknite za proširenje... Da, premda sam pian ko k*uras
KPCTAHK Veoma poznat Poruka 10.918 juče u 23:25 - Ugašen N1? #153 Tom Riddle: Pumpari... Kliknite za proširenje... Пицулићи, неки гадни тићи ...
I Izvesni.Sinisa Zainteresovan član Poruka 418 danas u 02:17 - Ugašen N1? #154 mario80: Upravo ide live obraćanje nepomenika kako će da pojeftini ili poskupi trostruko skuplju hranu nego u EU. Isto obraćanje na svim režimskim medijima. Kliknite za proširenje... Kanal radi, samo ne svira po tvojoj želji.
mario80: Upravo ide live obraćanje nepomenika kako će da pojeftini ili poskupi trostruko skuplju hranu nego u EU. Isto obraćanje na svim režimskim medijima. Kliknite za proširenje... Kanal radi, samo ne svira po tvojoj želji.
Обилић Elita Poruka 17.377 danas u 06:39 - Ugašen N1? #155 N1 ima da ostane, pa makar se mi Srbi međusobno poklali. Ludak.
PA8 Poznat Poruka 9.239 danas u 07:37 - Ugašen N1? #156 N1 glorifikuje Broza. Zbog toga želim da neko uništi N1.
Тихи Starosedelac Poruka 185.931 danas u 07:38 - Ugašen N1? #157 PA8: N1 glorifikuje Broza. Zbog toga želim da neko uništi N1. Kliknite za proširenje... konacno da se slozimo
PA8: N1 glorifikuje Broza. Zbog toga želim da neko uništi N1. Kliknite za proširenje... konacno da se slozimo