Rusija Tudej javlja: "Prosečna plata u Rusiji prvi put prešla 100.000 rubalja što je mereno kroz kupovnu moć kao 4900$ u Nemačkoj"

Najvažnija stvar je što je u Rusiji račun za gas odnosno za grejanje 2 evra mesečno, a u Nemačkoj grejanje mesečno košta 1000 evra.
To stalno treba pominjati da je u Rusiji grejanje 2 evra mesečno, jer to je najvažnija stavka.
U Rusiji se mnogo bolje živi nego u Nemačkoj, a to se vidi po hobijima kojih u Nemačkoj je nestalo u poslednjih 10 god jednostavno ljudi tamo više nemaju para da se bave hobijima, dok u Rusiji su hobiji poput lova, ribolova, kinologije, felinologije, golubarstva, ukrasnog živinarstva su u ekspanziji i to svako ko se bavi hobijima i prati to vidi i poznato mu je
Ti veruješ u ove gluposti?

Ti veruješ u ove gluposti?
O čemu ti pišeš, ajde reci precizno, jer ja nemam šta da verujem jer ono što sam napisao je upravo tako ?
Ja napisah da je u Rusiji račun za grejanje 2 evra mesečno, šta tu nije tačno ?
Ja napisah da hobije koje pratim 40 god, da se u Rusiji razvijaju dodao bi primetio sam da se i u Belorusiji u podslednje vreme ti hobiji razvijaju, dok u Zapadnoj Evropi i Nemačkoj se hobiji gase i to jenjava i da je moje mišljenje zato što tamo ljudi loše žive i nemaju para da se bave hobijima, šta tu nije tačno ?
Hoćeš da kažeš da nije tačno da se u Nemačkoj i Zap-Evropi gase hobisti i da tamo se više niko ničim ne bavi osim preživljavanjem ?
Ili hoćeš da kažeš da moje mišljenje što primetim da se u Nemačkoj hobisti gase, da to nije pokazatelj lošijeg života kod njih jer ja mislim da su hobiji jasan pokazatelj?

Back