ssmpmd
Elita
- Poruka
- 21.235
Znači ispade da Tihi laže?
Nemoguće!
Samo prenosi lažne i senzacionalističke informacije
on čovek voli laž, to ga čini srećnim,
šibicarski mentalitet, više voli da te slaže i izradi nego leba da jede
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači ispade da Tihi laže?
Nemoguće!
Народски речено јајара.Samo prenosi lažne i senzacionalističke informacije
on čovek voli laž, to ga čini srećnim,
šibicarski mentalitet, više voli da te slaže i izradi nego leba da jede
Ti veruješ u ove gluposti?Najvažnija stvar je što je u Rusiji račun za gas odnosno za grejanje 2 evra mesečno, a u Nemačkoj grejanje mesečno košta 1000 evra.
To stalno treba pominjati da je u Rusiji grejanje 2 evra mesečno, jer to je najvažnija stavka.
U Rusiji se mnogo bolje živi nego u Nemačkoj, a to se vidi po hobijima kojih u Nemačkoj je nestalo u poslednjih 10 god jednostavno ljudi tamo više nemaju para da se bave hobijima, dok u Rusiji su hobiji poput lova, ribolova, kinologije, felinologije, golubarstva, ukrasnog živinarstva su u ekspanziji i to svako ko se bavi hobijima i prati to vidi i poznato mu je
Haha šlogiro sam se!!!Znači ispade da Tihi laže?
Nemoguće!
O čemu ti pišeš, ajde reci precizno, jer ja nemam šta da verujem jer ono što sam napisao je upravo tako ?Ti veruješ u ove gluposti?
Ma on je "tixi" samo na drugoj strani.Ti veruješ u ove gluposti?
Vidim polomise se svi da idu da rade u Rusiju sa trulog zapada...
Vidim polomise se svi da idu da rade u Rusiju sa trulog zapada...
Tako i ja slično ovdje kod nas u Hrvatskoj. Ali kod mene je uz grijanje stana uz preko toplane uračunata i grijanje potrošne tople vode za 4 člana.~500 evra godisnje, 105m² stan, temperatura cele zime 24 stepena u stanu.
Fora je u tome sto ljudi na Balkanu tesko mogu da ukapiraju dve stvari:Tako i ja slično ovdje kod nas u Hrvatskoj. Ali kod mene je uz grijanje stana uz preko toplane uračunata i grijanje potrošne tople vode za 4 člana.
Da, evo ja sam potrošio više energije za zagrijavanje potrošne tople vode za 4 osobe, nego za grijanje stana. Jer što je, kod mene je grijanje po potrošnji, a grijanje je uključeno od 01.10. do 15.05. i još imamo razdjelnike. A topla voda grije tijekom cijele godine.Fora je u tome sto ljudi na Balkanu tesko mogu da ukapiraju dve stvari:
- dobra izolacija moze i 3 puta da smanji potrosnju.
- podno grejanje je najefikasnije: sa najmanje utrosenih kalorija, postiže se najprijatnija temperatura. Dakle opet dodatna ušteda.