savasavanovic
Buduća legenda
- Poruka
- 26.632
Има неке логике, сада је Трамп на власти, Н1 је нека врста филијале америчког ЦНН-а, а Шешељ подржава Трампа.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Има неке логике, сада је Трамп на власти, Н1 је нека врста филијале америчког ЦНН-а, а Шешељ подржава Трампа.
Некако је младолик за 43-годишњака.
Meni se javlja da ti imas neki ozbiljan poremecaj u rezonovanjuМени се јавља да ће Н1 постати национално-патриотска телевизија и да ће грдити Вучића што је закључио Бриселске споразуме, хвалио Мурата и дао паре Клинтону.
Ne brini decko, uskoro ce N1 prestati sa propagandom. Mozda ce poceti i istinu da iznosi.Da, Vucicev rezim ce uskoro unistiti sve medije koji nisu SNS.
Bravo za tebe:Ја сам чуо да је и Крстарица продата и да овде ускоро долази нови директор.
Divno, potpuni fasizam u Srbiji, raduj se, sreca sreca radost.Ne brini decko, uskoro ce N1 prestati sa propagandom. Mozda ce poceti i istinu da iznosi.
Samo da postavi nekog iz juzne Srbije ili Bosne, onda cemo biti sigurni da ce samo iznositi istinu. To su pravi i cestiti ljudi.Divno, potpuni fasizam u Srbiji, raduj se, sreca sreca radost.
Samo da postavi nekog iz juzne Srbije ili Bosne, onda cemo biti sigurni da ce samo iznositi istinu. To su pravi i cestiti ljudi.![]()
![]()
![]()
Pa dobro ima ih i jednih i drugih.
Taj film nećeš gledati. Ne priznajem lažni autoritet.U pregovorima su moji zastupnici da otkupe od @lapsi kafanu na krsti ali cu da je zadržim da i dalje animira gostejedino mora malo promet da poveca
Interes je interes
Naravno direktori ce moci nenajavljeno da ulaže a ona da se ponizno smeska![]()
Tramp je tri puta u zivotu cuo za Srbiju jeste daОде Џазира, оде Н1, Трамп стварно "пумпа" и "динста".
Ne pustati sendvicare vise u kafanuTaj film nećeš gledati. Ne priznajem lažni autoritet.
Kafanu ne dam. Neka blokaderi dođu slobodno da vježbaju razbijanje, neka se djeca uče.
Трамп не зна где је Србија, али УСАИД зна.Tramp je tri puta u zivotu cuo za Srbiju jeste da![]()
Meni je najmilije da procitam kolko narod ovde sve zna. Srce puno.Трамп не зна где је Србија, али УСАИД зна.
Sad će se na N1 objavljivat šta Krajišnici kažu.
Mi odsad odlučujemo šta je demokratski,a šta ne.![]()