Zasto N1 cuti

U Srbiji ne postoje slobodni, profesionalni mediji. Posebno ih nema ovih poslednjih 13 godina od kako su privatizovani.
pa jel vidis da ovi neutralni misle da tako treba, ciji je medij taj bira vesti,. a zapravo narativ sa kojim ce da laze i maze iduci niz dlaku dramoseru i patoloskom lazovu av-u

vesti se uredjuju iz pull-a desavanja,.a ne iz narativa zeljenog, tj. pozeljnog za rezim - izgleda da cacijima to nije bas najjasnije, da ne moze sekta da drzi monopol na desavanja ili na realnost, sta se zaista desava, koliko je naroda na ulicama, koji su im motivi, ko oh placa hrani 3x na dan...

U Srbiji ne postoje slobodni, profesionalni mediji. Posebno ih nema ovih poslednjih 13 godina od kako su privatizovani.
Pa eto Šarovićev KTV se hvali kako sve zove. Žuti evropejac Dikić zove Dinka a Šarović je pravio panele sa Cvijetinom. Naravno dodje ponekad i režimski Krle kao i onaj kosati Lovreković sa Informera.

Ti si u pravu, činjenično i moralno. Ali to se ne broji na žalost.
.
Да, у садашњој, сорошевској Србији и то је оно што мора да се промени.

Реако бих, типично британско излуђивање окупираног народа.

Ако немамо снаге из тога да изађемо и да успоставимо принцип, само ће се смењивати Курта, па Мурта.

Горе сам поставио питање за које мислим да је данас одговарајучи тест на који свако себи треба искрено да одговори, не мора да објављује.

.

Pa eto Šarovićev KTV se hvali kako sve zove. Žuti evropejac Dikić zove Dinka a Šarović je pravio panele sa Cvijetinom. Naravno dodje ponekad i režimski Krle kao i onaj kosati Lovreković sa Informera.
ja ih bas nisam zapratio, ali, eto., zar to nije profesionalizam, zar ne trebaju svi mediji tako da rade, tj. da budu slobodni i svima DA DAJU PROSTORA, koji su relevantni?

Videla sam samo neke intervjue te Šarovićeve KTV. I čitala portal. Kolumne na portalu mogu da pišu i proeu političari i oni koji su skeptični i nisu za ulazak u EU.

Videla sam samo neke intervjue te Šarovićeve KTV. I čitala portal. Kolumne na portalu mogu da pišu i proeu političari i oni koji su skeptični i nisu za ulazak u EU.
pa zar to nije posteno, pro et contra?
problem je sto se srbija vaspitava na pokvarenluku sto je druga rec za korupciju, na nepostenju i lazima, da je to normalno, jer tako godi patoloskom lazovu av-u, koji mrtav ladan slaze:
  • nije radjena, ili
  • boljsevik razbio oko panduru
  • ...
  • a svi znamo da je istina dijametralno suprotna

Neće ako uradite juriš na ćacilend i sve nas botove povešate. I prošetate pobednički Vasinom dok snajke bacaju cveće na vas.
Vrlo rado, ali za to treba grupa odlučnih i sposobnih ljudi.
Ovo što danas protestuje protiv Mafijaškog Vučićevog režima - nije sposobno da ide dalje od vuvuzela i skakanja.
Treba još tvoj Vrhovnik da naguzi ovaj narod, pa da se okupi više meni sličnih.

Back