bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 38.566
Gde si izdajnice srpskog roda?Baja Mali Knindza uskoro na N1 i Nova S
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde si izdajnice srpskog roda?Baja Mali Knindza uskoro na N1 i Nova S
![]()
Svaki dan će im Baja pjevat onu pjesmu kora od banane.Baja Mali Knindza uskoro na N1 i Nova S
![]()
Gde si izdajnice srpskog roda?![]()
и шта ће сад?Autorska
Šolak prodao televiziju i novi vlasnici poslali novog direktora a ovi ne daju novom rukovodstvu da uđe
Da li će N1 uskoro postati B92?
Baja Knindza je izdajnik.sto sam ja izdajnik?
Ja sam srpski patriota
Para vrti tamo gde burgija neceTaj film nećeš gledati. Ne priznajem lažni autoritet.
Kafanu ne dam. Neka blokaderi dođu slobodno da vježbaju razbijanje, neka se djeca uče.
Para vrti tamo gde burgija nece
@Enigma ce ti biti direktor a ti ces animirani blokaderose i bez razbijanja molim to košta odbićemo ti od plate
@bird again moze da bude dj i pusta muziku naravno sve od baje![]()
Baja Knindza je izdajnik.
Prizivas ga sto te cini istim.
Meni tvoja banda mafijaska ukinula sa programa odavno vec ih nemam.Uskoro na N1 i Nova S
Ima da uzivas
![]()
и где нађеш истину?Meni tvoja banda mafijaska ukinula sa programa odavno vec ih nemam.
Dovijam se za istinitu rec.
Ko zeli-nadje nacina.
amerićka poslovica nas ući:Da, Vucicev rezim ce uskoro unistiti sve medije koji nisu SNS.
Vidis, to sto si sada rekao je osnovni feler nas raspad slugerajskih naroda, Srba i Rusa, koji puze i lizu cipele svojim vladarima.amerićka poslovica nas ući:
"ako ne možeš da ih pobediš a ti im se pridruži"
zato je Amerika lepo dogurala a mi ostali u pećinskom dobu pa se gadjamo kamenjem jajima i palicama.
@Sizif ne bi imao šta da nakiti
polubrate, jel te vozi Jovanjica ili Albanka?Zato danas nisu udbaska prcija sa bolesnim sistemima.
Цениш да ће МИ6 имати много бољу програмску политику него ЦИА?sto sam ja izdajnik?
Ja sam srpski patriota
možda repriziraju "only fools and horses" na Novoj N1?Цениш да ће МИ6 имати много бољу програмску политику него ЦИА?
Ovaj nema ni 30 godina,a da bude direktor.Sta on zna o novinarstvu.Samo je poslat da sprovodi naredbe kriminalaca.
То се тако зове за вас из МИ6, код нас патриота се то зове серија ”Мућке”
Nisu samo oni, meni bliska osoba je imala Fulbrajtovu, daleko od nacionaliste, naprotiv kosmopolita neopterećen tim glupostima.
a dobar vam Volodimir Zelenski gay actor?Ovaj nema ni 30 godina,a da bude direktor.Sta on zna o novinarstvu.Samo je poslat da sprovodi naredbe kriminalaca.
Pomesao si kapitalizam sa fasistickom diktaturom.
meni odbili jer sam imao cetnike u familiji
samo crveni su dobijali fulbrajta
suprotna struja maybeOtac mu bio jedan od prvaka pokojnog DOS-a, visoko rangirani profesor, neću više, prepiznatljiva osoba.
Veruj mi da je bio suprotna struja.
što mene? nek hebe tebe ti si protiv Rusije
inače bih te podsetio da su žuti stečajni upravnici imali po 25-26 godina kad su se gasile firme i to ozbiljne a navodni gubitaši uključujući i Soko Štark kao nevidjen gubitaš, jedva Vučiću ostalo nešto od kajmaka...
Ok, tvoje iskustvo, ne poričem ali znam kako je moj bivši muž dobio Fulbrajta, najbolji student, najmlađi doktor nauka itd.suprotna struja maybe
ali znam dobro sta su mi ljudi od znanja tad govorili da ne tracim vreme i nadu.
U svom umu.и где нађеш истину?