Mystery car

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Austin:
Espanol:
Nadam se da ni ovaj mali kupe neće biti problem? :wink:

Unipower GT, nisam stigao ni da vidim omiljenog mi Pipera a brera je odgovorio, ovog puta sam ja brzi :lol: Inace Gt se proizvodio 1966-1970 na bazi Mini-ja samo sto motor nije bio napred vec je smesten centralno sa pogonom na zadnje tockove. Proizvedeno je 75 komada.[/quote
ala smo ubrzali :wink: ja nisam stigao da vidim ovog unipowera a odgovor je vec tu. a dobio i espanol mi procitao misli :lol:

brera:
brera:
Espanol:
Tražili ste- pogađajte! :wink:

auto je piper gtt.
proizvodio se od 1967-1974,radjen je sa fordovim motorom. negde sam video(na nekom sajtu) da je radjen i sa alfinim twin-cam motorom pa ne znam koliko je to tacno ?
Austin je munjozno pogodio Unipower- a sa mehanikom minija. Piper P2 se proizvodio sa Alfinim motorom, piše ali majstori ne čitaju... :wink: :lol:

Espanol:
brera:
brera:
Espanol:

auto je piper gtt.
proizvodio se od 1967-1974,radjen je sa fordovim motorom. negde sam video(na nekom sajtu) da je radjen i sa alfinim twin-cam motorom pa ne znam koliko je to tacno ?
Austin je munjozno pogodio Unipower- a sa mehanikom minija. Piper P2 se proizvodio sa Alfinim motorom, piše ali majstori ne čitaju... :wink: :lol:
Sa Alfinim motorom je napravljeno cetiri open sports racer-a (tako se zvao prvi automobil koji je napravila firma Piper) i jedan GTT po specijalnoj porudzbini. P2 se pravio samo sa Ford motorima.

Evo jednog futurističkog za ondašnje pojmove! :lol:

sl0065.jpg

Austin:
Espanol:
brera:
brera:
Espanol:

auto je piper gtt.
Sa Alfinim motorom je napravljeno cetiri open sports racer-a (tako se zvao prvi automobil koji je napravila firma Piper) i jedan GTT po specijalnoj porudzbini. P2 se pravio samo sa Ford motorima.
Jedan P2 je ipak napravljen sa motorom i menjačem Alfe 1750, kao što sam već napisao. :wink:

Austin:
Espanol:
brera:
Espanol:
Šta je sad majstori? Fotka već bledi! :wink:
ja ne znam sta je ovo,ovaj prednji deo je kao kod lotusa.
Da demokratski sačekamo Austina i ostale. Možda smeh zna??? :wink:
Brera i ja smo se izjasnili a ostali cute. Mogli bi da predjemo na sledece pitanje :wink:
OK majstori, automobil je Siva "Saluki" iz 1973. Bazirana na mehanici VW, sa karoserijom od fajberglasa i "gullwing" vratima, farovima koji su se uvlačili u karoseriju i jednim od ranih sistema modularnih sedišta. Isporučivao se isključivo u nežnoj roze boji... :wink: :lol:

Back