rajlovac88
Zainteresovan član
- Poruka
- 188
Cini mi se da je ovo bilo iz prve.Model C12-S7.3,motorV-12, 0-160km/h za 7.6 secondsRider:Pagiani Zonda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cini mi se da je ovo bilo iz prve.Model C12-S7.3,motorV-12, 0-160km/h za 7.6 secondsRider:Pagiani Zonda
Alal vera Ridere, tačno Pagani Zonda. Ekipa je sve bolja, a sada vabimo Sizifa da baci novi model. pozdrav svima.Rider:Pagiani Zonda
Jeste Rajlovac, a i ti postaješ sve "opasnija" sa ovim podacima. :wink:rajlovac88:Cini mi se da je ovo bilo iz prve.Model C12-S7.3,motorV-12, 0-160km/h za 7.6 secondsRider:Pagiani Zonda
Šta je forumovci? Nisu valjda toliko teški zadaci?Sizif:Dva komada ovaj put od Espanola, jedan novi:
http://www.milovanovic.com/slicks/nepoznat08.jpg
i jedan stari...
http://www.milovanovic.com/slicks/nepoznat09.jpg
Delimično tačno. Jeste Ferari 250 ali koji? Pod ovom oznakom ima ih na desetine.ufologg:ferari 250 ?
Bravo šefe za prvi odgovor, to je Ferari 250 LM (Le Mans), ali drugi nije Bugati. Pomažem, potiče iz USA:Cheaf:Mislim da je ono Ferrari 250LM
A onaj drugi mislim da je neki novi Bugatti.
Izvinjavam se, zaboravio sam da uz tačan odgovor dam i malo podataka o automobilu za one koje interesuje. Motor V- 12, zapremina 3285 ccm, 320 Ks pri 7500 o/ min, maksimalna brzina 300 km/h.Espanol:Bravo šefe za prvi odgovor, to je Ferari 250 LM (Le Mans), ali drugi nije Bugati. Pomažem, potiče iz USA:Cheaf:Mislim da je ono Ferrari 250LM
A onaj drugi mislim da je neki novi Bugatti.![]()
1963- 1965.ufologg:verujte - iz glave,
posle sam proveravao i bas taj nisam uspeo da nadjem 250-ka ima puno varijanti i pokriva period od 10-ak godina, Espanol, godina?
Vidim da je zapelo i otkrivam šta je: CHRYSLER "ME Four- twelve", motor V- 12, 6000 ccm, 850 KS, max. brzina 400 km/ h, ubrzanje 0- 100 km/ h 3,00 sec. Spada u 10 najbržih na svetu.Espanol:Jel da otkrivam šta je, ili da "krčka" još malo. Sizif postavlja novog oldtajmera.![]()
Hm......nikad nebih pogodio.Espanol:Vidim da je zapelo i otkrivam šta je: CHRYSLER "ME Four- twelve", motor V- 12, 6000 ccm, 850 KS, max. brzina 400 km/ h, ubrzanje 0- 100 km/ h 3,00 sec. Spada u 10 najbržih na svetu.Espanol:Jel da otkrivam šta je, ili da "krčka" još malo. Sizif postavlja novog oldtajmera.![]()
Sizif postavlja novu "alu". Pozdrav.![]()
Sizife ne dremaj! Gde je nova ALA? :shock:Cheaf:Hm......nikad nebih pogodio.Espanol:Vidim da je zapelo i otkrivam šta je: CHRYSLER "ME Four- twelve", motor V- 12, 6000 ccm, 850 KS, max. brzina 400 km/ h, ubrzanje 0- 100 km/ h 3,00 sec. Spada u 10 najbržih na svetu.Espanol:Jel da otkrivam šta je, ili da "krčka" još malo. Sizif postavlja novog oldtajmera.![]()
Sizif postavlja novu "alu". Pozdrav.![]()
Sizif negde debelo zaglavioEspanol:Ljudi, šta je sa Sizifom. Propada nam lepa zanimacija. Sizife BUDI SE!![]()
Reklo bi se. Ženske će mu doći glave!Cheaf:Sizif negde debelo zaglavioEspanol:Ljudi, šta je sa Sizifom. Propada nam lepa zanimacija. Sizife BUDI SE!![]()
![]()
Kome nisu??Espanol:Reklo bi se. Ženske će mu doći glave!Cheaf:Sizif negde debelo zaglavioEspanol:Ljudi, šta je sa Sizifom. Propada nam lepa zanimacija. Sizife BUDI SE!![]()
![]()
![]()
Vala baš! Nego Šefe, nisam ti video tip na kladionici za GP Kanade?Cheaf:Kome nisu??Espanol:Reklo bi se. Ženske će mu doći glave!Cheaf:Sizif negde debelo zaglavioEspanol:Ljudi, šta je sa Sizifom. Propada nam lepa zanimacija. Sizife BUDI SE!![]()
![]()
![]()
![]()
Zaboravio sam.Ma nesto sam se olenjio u zadnje vreme.Ali cu da vidim sta mogu da uradim.Espanol:Vala baš! Nego Šefe, nisam ti video tip na kladionici za GP Kanade?Cheaf:Kome nisu??Espanol:Reklo bi se. Ženske će mu doći glave!Cheaf:Sizif negde debelo zaglavioEspanol:Ljudi, šta je sa Sizifom. Propada nam lepa zanimacija. Sizife BUDI SE!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()