MySpace/Facebook

• Začetnik teme Začetnik teme Dree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hahah. al' te volem. :p

:rumenko::rumenko: ju ju :rumenko::rumenko:
mene je fejz zabavljao svojevremeno, baš zbog toga.
kad vidim pojedine izjave, statuse i slike nekih ljudi.
a znam da su uživo crvići.

moj drugar je jednom iz za'ebancije okačio svoje slike u raskopčanoj košulji i pogledima tipa :per:
namerno je to uradio da bi video kako je ljude lako namamiti...
kad su grunuli retardirani komentari... :roll::lol:

:hahaha:
odvratna istina :P

ajao. :lol:

pa, kako će kačiti slike gde se iebe sa momkom?

i dalje trazhi soluciju :P

Pa postoji opcija 'Who can see this album' sa odgovorom 'everyone except these people' i onda slede imena profesora :lol:

a onda profesori pitaju "A shta ja to ne smem da vidim u tom albumu?"
:lol:

smorio me više face... mislim i koja je poenta istog nego ubijanje vremena, sad ću ja pažljivo da analiziram šta sam napisao, koga sam prihvatio, ko me je izbrisao, šta i kako... da, najjače su te napucane pozerske slike...

Fascinantna mi je činjenica da fejsbuk na neki način ne izlazi korisnicima u susret. :)
Naime, još prvi put kada su ga reorganizovali, milijardu grupa i peticija je osnovano sa po milion članova da se vrati stari.
I nisu ga vratili, niti su učinili da bude atraktivniji, tipa to menjanje boja i slične gluposti.
Čovek je neverovatno prilagodljivo biće. Tako da kakav god fejsbuk bio, svi će ga koristiti.

Dunucje mi neshto ima da pobrishem i Fejs i sve :P
Kao malo pre... obrisa pola njih sa msn-a, onda imam i profil na BearShare-u i nekih 20-30 prijatelja od kojih nikoga ne znam, a ja stavljala ko kreten svoje slike :roll: i malo pre pobrisala sve slike.. taman krenula i prijatelje da brishem i ipak odustala...:)

Ni na kraj pameti, a znam za tu opciju.
Hvala sto si podsetila.
Elem, ne zalazim previse u funkcije fb-a.
Ako iduci put posalje, cu metnem katanac.
Nikad nisam isla na block, ili prihvatim ako znam osobu, ili ignore. I kraj price.

Back