MySpace/Facebook

• Začetnik teme Začetnik teme Dree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A i kad vam na FB stigne friend request postoji opcija ignore, pa ako osobu koja vam je poslala zahtvjev za prijateljstvo ne poznajete, ne morate ga prihvatiti.
Je ne prihvatam zahtjev ako osobu ne poznajem, izuzev ako je lijepa djevojka, onda mi je zao da je odbijem:mrgreen:

Ne mozes izbrisati fejs, Nato. Samo ga mozes deaktivirati:P

Nije šija nego vrat. -.-

Na toJ sam mislila. :lol:

A i kad vam na FB stigne friend request postoji opcija ignore, pa ako osobu koja vam je poslala zahtvjev za prijateljstvo ne poznajete, ne morate ga prihvatiti.
Je ne prihvatam zahtjev ako osobu ne poznajem, izuzev ako je lijepa djevojka, onda mi je zao da je odbijem

Lele...

Ma ja odbijam i brišem i one koje znam... znam ih iz viđenja, a ovako ne komuniciramo... i već su krenuli da me susreću na ulici i pitaju zašto sam ih izbrisala/odbila na fejsbuku. Bolst. :roll:

pa ja nemam familiju na fejsu
i glupo je kad ti je familija na fejsu
ili josh gore, mojoj drugarici su profesori prijatelji na fejsu, toliko vodi rachuna da sve bude u redu (nema psovki, bezobraznih sadrzhaja, loshih komentara) da mi se povraca

to je facebook
nema blama
internet je inache mesto gde ljudi nemaju dostojanstva jer ih niko ne zna

hahah. al' te volem. :p

mene je fejz zabavljao svojevremeno, baš zbog toga.
kad vidim pojedine izjave, statuse i slike nekih ljudi.
a znam da su uživo crvići.

moj drugar je jednom iz za'ebancije okačio svoje slike u raskopčanoj košulji i pogledima tipa :per:
namerno je to uradio da bi video kako je ljude lako namamiti...
kad su grunuli retardirani komentari... :roll::lol:

pa ja nemam familiju na fejsu
i glupo je kad ti je familija na fejsu
ili josh gore, mojoj drugarici su profesori prijatelji na fejsu, toliko vodi rachuna da sve bude u redu (nema psovki, bezobraznih sadrzhaja, loshih komentara) da mi se povraca

ajao. :lol:

pa, kako će kačiti slike gde se iebe sa momkom?

Back