Fluffy
Domaćin
- Poruka
- 4.793
ajao.
pa, kako će kačiti slike gde se iebe sa momkom?
Pa postoji opcija 'Who can see this album' sa odgovorom 'everyone except these people' i onda slede imena profesora

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajao.
hahah. al' te volem.![]()
mene je fejz zabavljao svojevremeno, baš zbog toga.
kad vidim pojedine izjave, statuse i slike nekih ljudi.
a znam da su uživo crvići.
moj drugar je jednom iz za'ebancije okačio svoje slike u raskopčanoj košulji i pogledima tipa
namerno je to uradio da bi video kako je ljude lako namamiti...
kad su grunuli retardirani komentari...![]()
ajao.
Pa postoji opcija 'Who can see this album' sa odgovorom 'everyone except these people' i onda slede imena profesora![]()
a onda profesori pitaju "A shta ja to ne smem da vidim u tom albumu?"
![]()
Ne laze, videla sam ja.Ma laže. E opet su menjali nešto, vratili su requestove na staro mesto, baš lepo od njih.
A ne razumem zasto salju requestove kad znaju da se ne znate?!Kako ih nije blam??????
Nije moglo ni pre, ne može ni sad, bez obzira u koliko se debilnih grupa koje obećavaju tu mogućnost učlanio...
Čovek je neverovatno prilagodljivo biće. Tako da kakav god fejsbuk bio, svi će ga koristiti.
Ne, ne i ne, kao što sam ubedjena da ne može da se menja boja skina, ali ajde da verujem magic floweru...
N
Sta ima da ga bude blam, jedan mi po 50. put salje rikvest, a ja odbijam.
Oces malo morgen.
Dunucje mi neshto ima da pobrishem i Fejs i sve
Kao malo pre... obrisa pola njih sa msn-a, onda imam i profil na BearShare-u i nekih 20-30 prijatelja od kojih nikoga ne znam, a ja stavljala ko kreten svoje slikei malo pre pobrisala sve slike.. taman krenula i prijatelje da brishem i ipak odustala...
![]()
neke stvari su mi strasno iritantne na fejsu..
npr,sa devojkom koja mi je u osnovnoj bila najbolja drugarica nisam se cula 4 meseca...a eto,kao ,prijatelji smo na fejsu...nidje poente.