MySpace/Facebook

• Začetnik teme Začetnik teme Dree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Пошетно...:D:)

Фејсбук и мајспајс (извините шти пишем ћирилицом,али ме мрзи да пребацујем на латиницу), по неком свом сикуству, тамо иду људи који су јако,јако докони...Много ти требаш да имаш времена за те ствари...То је један тип...А другу тип је да тамо иду усамљени, однсосно како се правилно каже, људи који жеве у самоћи, ипак је усамљеност нешто друго људи...И тако...;)

haha
mnogi ljudi misle kako sam sljepljena za kompjuter i net
zato jer sam ajmo reć ovisna
ali stvar je u tome što ne pucam od društvenosti
ali ipak imam puno poznanika i frendova
prijatelji su već druga kategorija
Osim Fejsa i Spejsa pišem na forumima,pisala sam blogove,stavljam svoje fotografije i tako dalje i tako bliže.

meni je fejsbook otkrovljenje decenije
pronasala sam moje prijateljice iz srednje skole koje sada zive u canadi i u zivotu mi ne bi palo napamet da se nesto posebno angazujem da bi ih nasla
a sada samo dva klika ,i evo skoro redovno izmenimo par poruka
umesto sms a
jeftiniji je facebook
drugo
sestre i prijateljji sa kojima se ne cujem ,po mesec i po dana
sada sam postala bliskika sa njima
i tako

Znate shta, taj face to je najveca glupost, svi (chast izuzecima) visimo tamo k'o neki kreteni... Proklet nek' je onaj shto ga je napravio....A shta tamo ima? -Nishta....

Tamo brljam uglavnom sa ljudima koje znam iz vidjenja i kojima na ulici ne bih ni ,,cao'' rekla...
Zarazhena sam, visim tamo, a ne znam zahsto visim, 'ebem li ti zarazu koju josh 'oce da pochnu da naplacuju...

haha
mnogi ljudi misle kako sam sljepljena za kompjuter i net
zato jer sam ajmo reć ovisna
ali stvar je u tome što ne pucam od društvenosti
ali ipak imam puno poznanika i frendova
prijatelji su već druga kategorija
Osim Fejsa i Spejsa pišem na forumima,pisala sam blogove,stavljam svoje fotografije i tako dalje i tako bliže.

Изгледа да се укплапаш у обе моје тезе...Више у овој првој...Изгледа да нисам био у заблуди...:)

Znate shta, taj face to je najveca glupost, svi (chast izuzecima) visimo tamo k'o neki kreteni... Proklet nek' je onaj shto ga je napravio....A shta tamo ima? -Nishta....

Tamo brljam uglavnom sa ljudima koje znam iz vidjenja i kojima na ulici ne bih ni ,,cao'' rekla...
Zarazhena sam, visim tamo, a ne znam zahsto visim, 'ebem li ti zarazu koju josh 'oce da pochnu da naplacuju...

Живимо у материјалном свету, тако да ово не треба да те чуди...:roll:

Све је то ствар карактера...

Kontam, ali stvarno mi nije logicno...znas da ti steti, nervira te sve to, ali ipak ostajes tu. To kao da je gore od cigara...:p

Kad sam spomenuo cigare. Procitao sam u novinama da je neki covek umro zato sto je celog zivota pusio cigare...sad je fora sto je njegova zena tuzila tu kompaniju cije je cigare on pusio i dobila je na sudu cak 70 miliona dolara!!:eek: J.bt njima se vise ne isplati proizvoditi cigare...:lol:

Kontam, ali stvarno mi nije logicno...znas da ti steti, nervira te sve to, ali ipak ostajes tu. To kao da je gore od cigara...:p

Kad sam spomenuo cigare. Procitao sam u novinama da je neki covek umro zato sto je celog zivota pusio cigare...sad je fora sto je njegova zena tuzila tu kompaniju cije je cigare on pusio i dobila je na sudu cak 70 miliona dolara!!:eek: J.bt njima se vise ne isplati proizvoditi cigare...:lol:

Ствар карактера и воље...

А ова баба...Благо њој...Штета што јој је тек сада умро муж боље би било, да је умро када је имао око 20, бар да се проводи са парама док је млада, мада колико је добила може да испегла цело тело, и да јој остану још једно 69 милиона...:D

A mogli biste jednostavno da ne idete na fajs...msm ako vam stvarno toliko smeta:confused: Kapirm da je to zarazno, ali da neko nema volju da ode sa ebenog sajta...
Narkoman bi jednostavno mogao da ne uzima drogu, al' ne mozhe bez nje, jedino mozh' ako droga nestane...:mrgreen:

A ako neko nije dobio ovo obaveshnje, evo:
ako dobijete poziv za uchlanjenje u grupu 'life is beautifull' NE ULAZITE jer je to wirus koji brishe sve podatke iz vasheg kompa...i taj haker dobija sve vashe shifre za mail i ostalo...stiglo je obaveshtenje od ovih administratora sa fb-a...ne mogu da provale ko je to..on sebe naziva ''posednikom zivota'' ..i javite svima da znaju....

Back