MySpace/Facebook

• Začetnik teme Začetnik teme Dree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
eee breeee ! ! !

vi rodjaci,nema te pojma koliko ja mrzim ja FaceBook...

Kad sam bio kod drugara da izbleyimo,on bio na tro facu...i udjemo kod neke likuse u profil...kad ono :eek::eek::eek::eek::eek: zemljakinja izbacila sise napolje,minici,mrezaste carape,pa ono kao jedna drugu drze za sisu...meni se smucio zivot...

ne kazem da svi to tako rade...ali ja sam batalio tu radnju,samo zbog ovoga...

Ја сам се само због тога и пријавио на Фејс. :mrgreen:
:rotf:

Mrzim Fejs zbog tih gluposti...
Joj shto mrzim kad odu negde (npr. u Delta City) pa 50 fotki za jedan dan...

Ili kad se slikaju u wc... neke liqshe iz moje shkole bilu u Meq i slikale se u wc-u :roll: znachi, pola slika je pored wc sholje... kako kleche... omg... onako sede na podu i samo im glave vire pored daske.. ja reko josh bolje da su stavile glavu u wc sholju, slika bi bila zanimljivija...

loll... Ja swaki dan na face-u ... xD,,, nznm sxta bix radila da t0 nep0st0ji... lol...xD... Zavisnik...xD--- 24 sata online...:D... I ushk preko mob-a...xD.... :heart: face... lol...xD...aaa...My space neam...Ma face je najvetja zaraza!...xD :D:D

loll... Ja swaki dan na face-u ... xD,,, nznm sxta bix radila da t0 nep0st0ji... lol...xD... Zavisnik...xD--- 24 sata online...:D... I ushk preko mob-a...xD.... :heart: face... lol...xD...aaa...My space neam...Ma face je najvetja zaraza!...xD :D:D

:eek: jedva sam pročitala šta si napisala.....:lol: razumela sam samo ono facebook, my space, neka srca i to......al dobro...ma mani se toga...

ae :bye:

Hajd'te sad:D

Mene npr. iritira sadasnji trend pisanja'20 stvari kje niste znali o meni','po cemu me pamtis','ptitanja o meni' notes.
Uvek se osecam obaveznom,kad me tagguju, odgovorim,pa kad se nabaci desetak takvih :|

Back