MySpace/Facebook

• Začetnik teme Začetnik teme Dree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
i mene to zanima.. nasla sam na jednom kompu u kuci putanju do red-a.. :evil: :lol: ma! :evil: :evil:

eto vidis da ima neko u tvojoj kuci ko gleda to.. to znaci da ti je neko u kuci skroz ali skroz poblesavio ako gleda to cudo..

pa gledaj to ovako... pre bi isao na RedTube nego da gledam (polu-golu) ~decu~ na Facu ili Spacu....

to se samo tripujes.. nije to nista.. vidjao sam ja i mnogo gorih stvari..

Niko ne bi gledao RedTube ali svi su vidim vrlo dobro upoznati sa njim ^^

na foru niko to ne bi gledao a svi ga gledaju.. osim mene koji sam se napravio pametan pa sam stavio blokadu na takve sajtove... :gace:

@Mima
Ma mislim na npr ljude sa faxa ( posebno znajuci koliko cesto idem tamo).
Ili na najbolju drugaricu ( ona je jedna od onih sto imaju potrebu da non stop pricaju a meni licno ne smeta)...pa umesto da vucem dupe do Podbare lakse mi je prozboriti na MSn-u sa njom

No realno, zaista nista ne moze zameniti uzivo druzenje sa prijatejlima...osim u slucajevima da ste bas spreceni, zaista ne vidim zasto izabrati Fb komunikaciju sa njima pored zivog gledanja

E isto to kaze i moj tata.Uhvati me u pola dva (nocu,konecno) gde se kuckam porukama s naj drugaricom umalo se covek nije slogirao kad je usao u moju sobu,da vidi da li spavam.lNaravno,sutradan je bilo svasta. :grrr: :)
Mislila sam na Mimin post.

Naravno,bleyanje s drustvom nista ne moze da zameni. <3 <3 <3 <3

@Mima
Ma mislim na npr ljude sa faxa ( posebno znajuci koliko cesto idem tamo).
Ili na najbolju drugaricu ( ona je jedna od onih sto imaju potrebu da non stop pricaju a meni licno ne smeta)...pa umesto da vucem dupe do Podbare lakse mi je prozboriti na MSn-u sa njom

No realno, zaista nista ne moze zameniti uzivo druzenje sa prijatejlima...osim u slucajevima da ste bas spreceni, zaista ne vidim zasto izabrati Fb komunikaciju sa njima pored zivog gledanja

cekaj a kako ces npr da kuckas sa nekim koga si upoznala i mozda ga neces vise nikada videti jer je on npr van srbije.. tipa upoznala si ga u inostranstvu??

pa naravno da ces koristiti neki alternativni sajt ili tipa msn ili nesto slicno.. :think:

A dozvoli gde sam ja to tacno rekla nesto poput toga?
Ja sam sa Mimom razgovarala o besmislenosti FB komunikacije sa ljudima koje SVAKODNEVNO vidjas.
Molim te citaj pisano:)
Ne volim da ponavljam stvari kad za to ne postoji potreba.

@Mima
Hahah. Mrsh. Necu ti vise NIKADA pisati na FB. SMRC.
A to da ja necu da se vidimo je glupost.
Ti si ta koja nece da se vidi. Pih

Back