jecawaste
Domaćin
- Poruka
- 4.847
Pokusajte onaj sa grckim bogovima![]()
HH,dobar je taj kviz...
"Sta si bio u proslom zivotu?"
Hitler

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pokusajte onaj sa grckim bogovima![]()
Bila si nevaljala zar neHH,dobar je taj kviz...
Hitler
![]()
Ah da.
Ja sam Zeus. =)
HH,dobar je taj kviz...
Hitler
![]()
Obrisala sam upravo 30 prijatelja. Sad smo na broju 119.
E sad, sve bi bilo oke da sam obrisala ljude koje ne znam, a ostavila one koje znam, ali ostavila sam vas forumaše. Zavisna od cyber sveta. O.o
Bu, odeee Sonjin Pališ.
I daj molim te, nek' tvoji prijatelji prestanu da mi šalju debilan rikvest.![]()
E sad, sve bi bilo oke da sam obrisala ljude koje ne znam, a ostavila one koje znam, ali ostavila sam vas forumaše. Zavisna od cyber sveta. O.o
Ja sam skoro napravila FB i samo dodajem prijatelje koje znam u rl ...zapravo one sa kojim sam dobra ....sad sam na broju 77...![]()
Ma ja imam par forumaša... naravno, Alex i tebe. Ali gomila ljudi iz moje škole me dodaje i onda ih prihvatim.
Ali kad čujem da me neko ogovara, odem na fejs, obrišem ga/ju iz prijatelja, pa posle bude. "Pa što mi više nisi frend na fejsu?" "Zato što si kučka koja mi se ulizuje, a iza leđa me ogovara." xD
Kraljice bogova![]()
Bu, odeee Sonjin Pališ.
I daj molim te, nek' tvoji prijatelji prestanu da mi šalju debilan rikvest.![]()
Uh, i ja sam krenula da brišem debilne slike i debilne prijatelje. =/
Nisam ja kriva što ti oni šalju rikvest, mnogo si bre, popularna.
Pališ je ionako otišao u... U... Ma, nije bitno gde.![]()
Pogledao sam i ništa se nisam iznenadio i začudio, sve to već znam.hm aj pogledajte onu stranicu istina o facebook - u, ja sam se prilicno narogushio, ugasio sam profil, sada se lecim lol
Meni je čak cilj da me zna što veći broj (odredjenih) ljudi zbog nekog razloga. Zar to nije i vama?
Upotrebite Facebook na koristan način (kao što sam ga ja upotrebio) i videće te da to nije loše uopšte.
Popularna?! Daj, ne zasmejavaj me.
Ma kad su oni mene to videli? Ne znam čak ni Teu, ali zaslužila je mesto među mojim prijateljima zbog onog papirčeta.
Pališa i Alekseja (on čak nema fejs) i kompaniju videla u Portobelu kad smo bile na skupu, kad smo se utrpale u onaj Weseli Centar sve i to bi ti bilo to. xD O.o
Neki lik iz tvoje škole me adovao, i pola kompanije iz moje škole. Sad, ajd prihvatim ga. I ja njemu "Poznajemo li se mi?" a on "Ne ali takmičim se sa drugom da imam više prijatelja od njega." Ono, boles'.
Upotrebite Facebook na koristan način (kao što sam ga ja upotrebio) i videće te da to nije loše uopšte.