MySpace/Facebook

• Začetnik teme Začetnik teme Dree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Obrisala sam upravo 30 prijatelja. Sad smo na broju 119. :neutral:

E sad, sve bi bilo oke da sam obrisala ljude koje ne znam, a ostavila one koje znam, ali ostavila sam vas forumaše. Zavisna od cyber sveta. O.o

Bu, odeee Sonjin Pališ. :lol:

I daj molim te, nek' tvoji prijatelji prestanu da mi šalju debilan rikvest. :neutral:

:lol:
Ja sam skoro napravila FB i samo dodajem prijatelje koje znam u rl ...zapravo one sa kojim sam dobra ....sad sam na broju 77...:p

Ma ja imam par forumaša... naravno, Alex i tebe. Ali gomila ljudi iz moje škole me dodaje i onda ih prihvatim.

Ali kad čujem da me neko ogovara, odem na fejs, obrišem ga/ju iz prijatelja, pa posle bude. "Pa što mi više nisi frend na fejsu?" "Zato što si kučka koja mi se ulizuje, a iza leđa me ogovara." xD

Ma ja imam par forumaša... naravno, Alex i tebe. Ali gomila ljudi iz moje škole me dodaje i onda ih prihvatim.

Ali kad čujem da me neko ogovara, odem na fejs, obrišem ga/ju iz prijatelja, pa posle bude. "Pa što mi više nisi frend na fejsu?" "Zato što si kučka koja mi se ulizuje, a iza leđa me ogovara." xD

Takodje -.-
Boga mi mene dodaju i oni koji me u sule vrjedjaju:eek:...
Kad vidim zahtjev prvo zbunjeno gledam,a ODABI!:lol:

Kraljice bogova:P

:hvala:

Obrisala sam upravo 30 prijatelja. Sad smo na broju 119. :neutral:

E sad, sve bi bilo oke da sam obrisala ljude koje ne znam, a ostavila one koje znam, ali ostavila sam vas forumaše. Zavisna od cyber sveta. O.o

Bu, odeee Sonjin Pališ. :lol:

I daj molim te, nek' tvoji prijatelji prestanu da mi šalju debilan rikvest. :neutral:

Uh, i ja sam krenula da brišem debilne slike i debilne prijatelje. =/
Nisam ja kriva što ti oni šalju rikvest, mnogo si bre, popularna. :lol:
Pališ je ionako otišao u... U... Ma, nije bitno gde. :mrgreen:

:hvala:

Uh, i ja sam krenula da brišem debilne slike i debilne prijatelje. =/
Nisam ja kriva što ti oni šalju rikvest, mnogo si bre, popularna. :lol:
Pališ je ionako otišao u... U... Ma, nije bitno gde. :mrgreen:

Popularna?! Daj, ne zasmejavaj me.

Ma kad su oni mene to videli? Ne znam čak ni Teu, ali zaslužila je mesto među mojim prijateljima zbog onog papirčeta. :lol:

Pališa i Alekseja (on čak nema fejs) i kompaniju videla u Portobelu kad smo bile na skupu, kad smo se utrpale u onaj Weseli Centar sve i to bi ti bilo to. xD O.o

Neki lik iz tvoje škole me adovao, i pola kompanije iz moje škole. Sad, ajd prihvatim ga. I ja njemu "Poznajemo li se mi?" a on "Ne ali takmičim se sa drugom da imam više prijatelja od njega." Ono, boles'.

hm aj pogledajte onu stranicu istina o facebook - u, ja sam se prilicno narogushio, ugasio sam profil, sada se lecim lol
Pogledao sam i ništa se nisam iznenadio i začudio, sve to već znam.
Pa šta ako sam stavio svoje slike na Facebook? :roll: Pa šta ako te slike mogu drugi da vide?
Niste mi jasni, plašite se što će neki Pera da vidi vaše slike na Facebook-u? Ajde razmislite samo koliko njih u realnom životu može da dobije sve informacije o vama i da vas nadje gde ste, šta ste i ko ste. Koliko ljudi zna u kojoj zgradi/ulazu živite? Koliko ljudi vas zna preko vaših prijatelja?
Šta mislite, kako je javnim ličnostima?

Meni je čak cilj da me zna što veći broj (odredjenih) ljudi zbog nekog razloga. Zar to nije i vama?
Upotrebite Facebook na koristan način (kao što sam ga ja upotrebio) i videće te da to nije loše uopšte.

Popularna?! Daj, ne zasmejavaj me.

Ma kad su oni mene to videli? Ne znam čak ni Teu, ali zaslužila je mesto među mojim prijateljima zbog onog papirčeta. :lol:

Pališa i Alekseja (on čak nema fejs) i kompaniju videla u Portobelu kad smo bile na skupu, kad smo se utrpale u onaj Weseli Centar sve i to bi ti bilo to. xD O.o

Neki lik iz tvoje škole me adovao, i pola kompanije iz moje škole. Sad, ajd prihvatim ga. I ja njemu "Poznajemo li se mi?" a on "Ne ali takmičim se sa drugom da imam više prijatelja od njega." Ono, boles'.

Ma, pusti kretene.
Ja sam dosta svojih prijatelja juče obrisala... =)
I debilnih slika. I debilnih komenatara. :lol:
Na primer, moje drugarice i ja se zezamo preko tih slika, komentara milion, i meni to ne smeta.
A kad uđem u tuđi profil i želim da komentarišem neku sliku, pa kad vidim milion komentara, izgubim volju da zarolam stranicu i da dam uopšte komentar. :confused:
I to mi se desilo kod Limunka u profilu. :lol:
I odlučim da brišem te nepotrebne komentare. :)

Back