MySpace/Facebook

• Začetnik teme Začetnik teme Dree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sto se tice slike, hajde, reci, nisam li cakana?
:lol:
Pa znaš kako, sa sličice dimenzija 100x133 piksela, na kojoj su dominatna dva grla pivskih flaša, ja stvarno ne mogu da ocenjujem stepen cakanosti odredjene osobe. :D
Dalje, ako ja ovde javno budem komentarisao koliko su neke forumašice cakane, navlačim sebi rizik na vrat, ipak ovde ima i admina, a to nije dobro da ja osim pukog moderisanja dolazim u neki bliskiji kontakt sa (ženskim) forumaškim svetom. :D

Fali joj jedno A. :lol:

Kako? Boga mu, progutah ga. :lol:

Pa znaš kako, sa sličice dimenzija 100x133 piksela, na kojoj su dominatna dva grla pivskih flaša, ja stvarno ne mogu da ocenjujem stepen cakanosti odredjene osobe. :D
Dalje, ako ja ovde javno budem komentarisao koliko su neke forumašice cakane, navlačim sebi rizik na vrat, ipak ovde ima i admina, a to nije dobro da ja osim pukog moderisanja dolazim u neki bliskiji kontakt sa (ženskim) forumaškim svetom. :D

Kuku lele :lol:

Sjeeeee...a ti onda komentuj cakanost fourmasha muskog roda. :brus:

Koji debilizam.
Rešim test u fazonu - Koji si tip žene, ili slično, i ispadne
Action (Wo)men
I Anđina slika.
:eek:
Majko mila. Ja nisam ni a od action, a Anđa - no comment. Ili kad rešim test - kakve ti osobe odgovaraju, a rešenje - (slika onog ko je kreirao test) JAAA.

Bože ti pomozi.

P dobro ljudi, da li vi od tih testova očekujete validnu psiho analizu pa se na kraju razočarate, ili šta?

Ne, ne očekujem validnu psihoanalizu, da očekujem kontaktirala bih psihoanalitičara, a ne rešavala online testove.

Govorim o tome da, ako želiš da napraviš test, pa napravi kako valja, a ne neke besne gliste i slične papazjanije. Pogotovo za drugi slučaj što sam navela.

Koristi facebook i svidja mi se iz razloga sto sam ovako pronasla ljude sa kojima se nisam ni cula ni videla od ko zna kad i ovako se dopisujemo sa vremena na vreme. I tako reci na kontaktiramo jer dosta njih vise nije u zemlji i da nije facebook-a ko zna da li bi se drugacije nasli i druzili!

Ah, razmišljam fenomenalno. Jej.

Inače, rešavala sam test "Kolika si riba?"

I rekla sam da mi je omiljena životinja svinja. xD

Rezultat je:

SREDNJE ZALOSNO

Daj,bre,zeno,sredi se malo,ko ce takvu da te pogleda?! Uvuci to salce,izbaci ono sto treba,kako mislis da udjemo u Evropu sa takvim ribama?

Back