MySpace/Facebook

• Začetnik teme Začetnik teme Dree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tvoje svinče mi se najviše dopada! :D
Na poljani je i stoji! :D:D

* * *

Inače, kul ona grupa na fejsu za krstaricu.
Muahaha, sad mogu da uhodim ljude. :twisted:

Znam, i meni se moje svinjče najviše dopada. :mrgreen:

A što se tiče grupe na fejsu... ahm, samo ću se slatko nasmejati.

I taman sam pomislila da ću znati kako izgleda čuvena Milica, kad ono - plavo. Pih, razočarala si me. Čuvas svoje slike kao zmija noge. :lol:

Znala sam! Moras ti sve da ispravis... :D

Da, smisao mog postojanja je lektorisanje. :P
Zapravo, ne ispravljanje već ironično zapažanje grešaka. :P
Bože, da ne grešite, umrla bih.

Znam, i meni se moje svinjče najviše dopada. :mrgreen:

A što se tiče grupe na fejsu... ahm, samo ću se slatko nasmejati.

I taman sam pomislila da ću znati kako izgleda čuvena Milica, kad ono - plavo. Pih, razočarala si me. Čuvas svoje slike kao zmija noge. :lol:

Ih, ih.
Može se oslepeti od moje lepote. :lol:

Da, dodaj slobodno ako hoćeš, a ja ću metut' slike. :cool:

Paaaa...tu sam bila malko sarkasticna...zezala se nesto u tom trenutku s Bojanom oko te nashe grupe.. :lol:
U realnosti imam 150+ prijatelja.I uzasno me nervira kad onako nestanu na po par dana...i ne mozes ni da izvalis koji mentoli to rade...samo mi se vrati na prvobitni broj kasnije...grrr
(znaci upravo sam izvalila da se to i opet desilo...znaci bla!)

Paaaa...tu sam bila malko sarkasticna...zezala se nesto u tom trenutku s Bojanom oko te nashe grupe.. :lol:
U realnosti imam 150+ prijatelja.I uzasno me nervira kad onako nestanu na po par dana...i ne mozes ni da izvalis koji mentoli to rade...samo mi se vrati na prvobitni broj kasnije...grrr
(znaci upravo sam izvalila da se to i opet desilo...znaci bla!)

Ma znam da si se zezala, bas zato mi je i bilo smesno.
Elem, ja imadoh oko 140 prijatelja, i svedoh na minimum to, sad imam oko 80 i par.
Samo one sa kojima komuniciram.
Ranije su tu bili ljudi takodje iz mog mesta, ali nemam potrebu da ih "drzim" u prijateljima kad ne ostvarujem nikakvu komunikaciju.

Elem, kad smo vec kod prijatelja, neka mala ima 400 i kusur. Kad videh, ja taj rad :eek:

Nisam imala sta da redukujem...odma na pocetku nisam htela da dodam nikog ko mi nije ono kao svakodnevan poznanik.
Ummm...taj broj sho sam stavila...nije izmisljen...moja drugarica ima oko 1800 prijatelja.Ono kao dodaje likove koji je rikvestuju... :roll:
Ljudi to rade...precesto.

Nisam imala sta da redukujem...odma na pocetku nisam htela da dodam nikog ko mi nije ono kao svakodnevan poznanik.
Ummm...taj broj sho sam stavila...nije izmisljen...moja drugarica ima oko 1800 prijatelja.Ono kao dodaje likove koji je rikvestuju... :roll:
Ljudi to rade...precesto.

1800? :eek:
Pa ni Seka Aleksic ih nema toliko na fb-u.
I ja sam s pocetka te poznanike, iz mog grada i to.
Ali kad pocnu Turci da salju, zapitam se uvek-kako te odaberu.
I kad odaberu jednog/jednu, e onda odaberu njihovih 10 prijatelja i rikvestuju njih.
I tako u krug.

Stvarno ima toliko...i moz biti da ima i nekih turaka sad kad malo bolje razmislim...uvek me nanovo zacudi jer joj je profil u sustini zakljucan...mogu samo da vide one njene sexy slike sho cushne ko sliku s profila :lol:
Tako mlada a vec alkoholicar...
...mada ja ko da dremam na svojoj tako da opushteno. :D

Back