Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
Ne znam, nikad nisam "gasio" account, ali pretpodstavljam da hoce
a ti probaj, pa javi
a ti probaj, pa javi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dacu je tebi da je olizes![]()
Znaci i skroz ce da mi izbrise account sa Facebook-a, profil, frendove, sve.....
Oh,pa ne budi bezobrazan :smajlijkojtrepce:![]()
a ti probaj, pa javi
Nece! Obrisace ti pola, a za drugu polovinu moraces da prineses zrtvu...![]()
![]()
a ti probaj, pa javi
Ko te zeza?![]()
moras malo tog jagnjena prineti i mojoj trpezi da bi uspeloNo sto cinis jadan, evo sada cu cim skupim neku kintu prineti jagnje, valjda ce to biti dosta.![]()
У начелу си у праву, али такође и грешиш. Ја сам и данас против Фејса и не користим га у оне сврхе у које га користи највећи дао корисника. Признајем, у први мах ми је било интересантно да видим шта све има (просто као и за сваку другу нову ствар), али сам видео да неке ствари просто није могуће исконтролисати и вратио сам се свом првобитном мишљењу и сада више људи не могу да ми говоре: ''Зашто причаш тако лоше о Фејсу кад га никад ниси ни пробао''.vazi, super.
Bezveze je toliko pricati jedno, i toboz se drzati toga, a na kraju postupiti suprotno![]()
Тачно и једна од основних ствари које ми се не свиђају, а сматрам да је потребно да постоје је то што није могуће раздвојити те своје пријатеље тако да не може свако сваког да види... Рецимо, ја не желим да моја тетка која има налог на ФБ види ко су све моји другари, с ким се ја све дружим и да гледа све слике и чита коментаре на њих које дајемо ми међусобно који смо другари и ми разумемо шта смо хтели рећи... такође, апсолутно ми не пада на памет да додам своју сестру од 12год међу пријатеље из сличних разлога. С друге стране, како да објасним и једној и другој зашто им нисам одговорио на захтев за пријатељство?elle0308:Nego, sta govori cinjenica da, kada pronadjes neku osobu, prva stvar koju vidis je, kome je on prijatelj, tj. ko su mu prijatelji?
moras malo tog jagnjena prineti i mojoj trpezi da bi uspelonisam jeo jaganjca ne pamtim
![]()
Pa kad nisi pitala pravog covekaOd ljudi koji koriste FB sam zahtevala da mi kazu nekoliko pametnih razloga zasto bih i ja to trebala da uradim, i nisam dobila nijedan...pametan, i dalje sam protiv.
tehnologija generalno, i svaka njena inovacija, nije neutralna. ona se smišlja iz određenog razloga, sa određenim stavom, idejom, sa jasno određenim ciljem, a to je već nešto što se ne može okarakterisati kao neutralno, to se itekako da moralno valorizovati.Bojan:Svaka tehnoloska inovacija, ideja uvek ima dve strane medalje. I uvek je pitanje ljudi, kako se doticna (zlo)upotrebljava.
ja.Bojan:Znas, kad je krenula ekspanzija mobilnih telefona, koliko je bilo ljudi koji su vikali kako im doticni u sustini ne treba, gledajuci pozere koji su telefone imali samo da bi se pokazivali? Danas, jel moze neko da zamisli svet bez mobilnih telefona?
trebam li napominjati da nisam nikad kupio niti tražio mobilni telefon, a ipak sam ga dobijao, "jer nije u redu da dete putuje svaki dan u školu u drugi grad, a da nema telefon", a kasnije "jer nije u redu da ne možemo i njega da smaramo kad oćemo dvadeset i četiri časa dnevno!"Ti neces pobeci od Facebooka kao realnosti danasnjice
Odkud znas da Facebook nije nastao iz najboljih namera? (:
Koliko ja znam fejsbuk je nastao zato sto je onaj Cukenberg ili kako se vec zove, bio toliki nerd da nijedna riba iz campusa nije htela da mu da pa je napravio fejsbuk bar da moze da izdrkava na njihove slike!![]()