911s [SK]
Poznat
- Poruka
- 9.260
Da, izgleda da si lud.. hvala na paznji ali mislim da ovaj odnos sa ljudima na krstarici koliko ja znam se uspostavlja preko kompa? mozda sam ja lud..mozda vi koristite neke telefone na forumu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, izgleda da si lud.. hvala na paznji ali mislim da ovaj odnos sa ljudima na krstarici koliko ja znam se uspostavlja preko kompa? mozda sam ja lud..mozda vi koristite neke telefone na forumu?
HALO:e desi brate 'si video onog Gancija na forumu majke ti? kao on meni neshto MY SPACE ovo ono
brate krsta je zakon a pogotovo #Tinejdzeri tu sam se plasirao odlichno a ova mala Mima Lashevska otkida kad me vidi ON LINE oznoji mi se mish koliko sam napaljen...i koliko sam u pravu...Zilijen drago mi je..i meni je drago zbog tebe, i shto imash telefon, ti si moj idol ajde sad bezi.......
Niko sa mog sela ne koristi to,tako da je glupo da ista otvaram,a i da otvorim di bi me se setili,ako ih uopste ima tamo...
Vidiš bre da je nevaspitan, prvi je počeo da vredja.
Nemam ni myspace ni facebook, meni to izgleda kao gubljenje vremena, a osim toga, svi, ali bas svi koje poznajem imaju bar nesto od to dvoje, pa necu iz principa da se prikljucim stadu![]()