MySpace/Facebook

• Začetnik teme Začetnik teme Dree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovaj novi face mi se ne dopada... Bolji mi je stari...

A jedino mi nije jasno, kako me dodaju toliki ljudi za koje nikad u zivotu nisam cula?!

Ja sam valjda ugasila fejsbuk....Ali,otvoricu ga opet,samo zbog par drugarica i sestre,radi nekog internog zezanja sa njom.:D..Ovako ne vidim poentu....

Jednom sam nesto pisala u EKV grupi na fejsu,i odjednom mi 5 ljudi iz te grupe poslalo zahtev:eek:

MySpace. Zato shto se povezujem sa ljudima slicnih interesovanja a najvishe zbog INFORMISANJA. Zanimljivo je to shto podstiche kreativnost (uredjenje profila) i razmenu ideja, energija, saznanja..
...inache ko nije skapirao na spejsu postoje i bendovi, udruzenja , mini scene, klubovi itd. samim tim i akcije, pokreti,peticije......... FaceBook je off.

MySpace. Zato shto se povezujem sa ljudima slicnih interesovanja a najvishe zbog INFORMISANJA. Zanimljivo je to shto podstiche kreativnost (uredjenje profila) i razmenu ideja, energija, saznanja..
...inache ko nije skapirao na spejsu postoje i bendovi, udruzenja , mini scene, klubovi itd. samim tim i akcije, pokreti,peticije......... FaceBook je off.
Šta,facebook više nije u trendu??
:sad2:

Ma jeste! Ićiću na internet da se udružujem sa slovima sličnih interesovanja umesto da odem u kulturni centar grada i da se tamo udružujem u kojekakve akcije sa ljudima sličnih interesovanja.

...pa da ali da bi znala gde su ti ljudi morash da dobijesh INFORMACIJU. Najbolje da odem do grada pa da prochitam na plakatu ko sve nastupa na Exit-u pa da onda napishem pismo prijateljima u NS kad ja dolazim da me sachekaju :eek: ... znam likove koji nemaju NET nemaju TV glume ludilo i zive u 80-tim.. off.

...pa da ali da bi znala gde su ti ljudi morash da dobijesh INFORMACIJU. Najbolje da odem do grada pa da prochitam na plakatu ko sve nastupa na Exit-u pa da onda napishem pismo prijateljima u NS kad ja dolazim da me sachekaju :eek: ... znam likove koji nemaju NET nemaju TV glume ludilo i zive u 80-tim.. off.

Druga stvar je internet kao sredstvo informisanja a druga stvar je internet kao poprište druženja.

..ti to ne razumesh...npr. postavi se Bulletin (proglas) recimo neki DJ izbacio novu play listu..u prevodu ti taj ISTI dan preslushash sve NOVE stvari + vidish njegov planer gde sve nastupa ovog meseca pa npr. dolazi u petak u Ljubljanu a tamo ti zivi sestra sa kojom se super kapirash (a i ona je na spejsu) i nadjete se bukvalno u klubu ***. Let There Be Light! ;)

Zanimljivo je to shto podstiche kreativnost (uredjenje profila)
U jeeee.... Više kreativnosti ima u planiranju šta ćeš danas da obučeš.

Ma jeste! Ićiću na internet da se udružujem sa slovima sličnih interesovanja umesto da odem u kulturni centar grada i da se tamo udružujem u kojekakve akcije sa ljudima sličnih interesovanja.
Bravo Mima!

Najbolje da odem do grada pa da prochitam na plakatu ko sve nastupa na Exit-u pa da onda napishem pismo prijateljima u NS kad ja dolazim da me sachekaju :eek: ... znam likove koji nemaju NET nemaju TV glume ludilo i zive u 80-tim.. off.
..ti to ne razumesh...npr. postavi se Bulletin (proglas) recimo neki DJ izbacio novu play listu..u prevodu ti taj ISTI dan preslushash sve NOVE stvari + vidish njegov planer gde sve nastupa ovog meseca pa npr. dolazi u petak u Ljubljanu a tamo ti zivi sestra sa kojom se super kapirash (a i ona je na spejsu) i nadjete se bukvalno u klubu ***. Let There Be Light! ;)

Da li si nekad čuo za spravu koja se zove telefon? Izgleda da nisi. Evo, objasniću ti.

sos-telefon.jpg

voip_str_telefon.jpg

telefon_zicni500FXRV.gif

Ганци, 'ајде полако...

Дакле, људи ти говоре да је ОДНОС СА ЉУДИМА бзвз преко нета тј виртуелног света. НИКО ти није да нет није користан са сазнавање информација. Дакле, у твом примеру кул је да сазнаш за тај концерт преко нета, а онда ту твоју сестру из Љубљане позовеш телефоном и испричате се као два жива бића, а не као две машине (компјутери). Конташ?

Naravno da ne konta, pošto je očigledno nepismen, tj još nije naučio da čita.
Ja lepo kažem da je totalno retardirano kontaktirati toga i toga preko MySpace-a kad već oboje imate telefon. Ali ne, gospodin ne zna da čita, pa je ukapirao nešto sasvim deseto.

988: dobili ste operatera broj 123 ..dobar dan izvolite? ...a izvinite kad dolazi David Guetta?... ako si nekad chuo za njega to ti je ovaj
;)
A i za te informacije imaš Bilet Servis, zatim broj one organizacije/firme ko dovodi Dejvida, a i na kraju krajeva imaš 9824. Znači, očigledno nisi naučio da koristiš telefon.
Stvarno me čudi kako naši preci nisu pocrkali sa 15 godina kada nisu imali Net. Kakav je njihov život bio mučan i težak, jao jadni oni...

aha.... sad sam skapirao ?... ako si primetio mene onda primeti i TEMU (ulazem zalbu zbog promene teme). hvala na paznji ali mislim da ovaj odnos sa ljudima na krstarici koliko ja znam se uspostavlja preko kompa? mozda sam ja lud..mozda vi koristite neke telefone na forumu? ...odakle ti uopshte ideja da ja nisam neshto shvatio? ja se drzim TEME i pishem o prednostima spejsa. ??? ((((zashto meni MODERATOR objashnjava shtetnost virtuelnog sveta????))))

Back