MySpace/Facebook

• Začetnik teme Začetnik teme Dree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
HALO:e desi brate 'si video onog Gancija na forumu majke ti? kao on meni neshto MY SPACE ovo ono
brate krsta je zakon a pogotovo #Tinejdzeri tu sam se plasirao odlichno a ova mala Mima Lashevska otkida kad me vidi ON LINE oznoji mi se mish koliko sam napaljen...i koliko sam u pravu...Zilijen drago mi je..i meni je drago zbog tebe, i shto imash telefon, ti si moj idol ajde sad bezi.......

Svesna sam opomene ali ovo:

HALO:e desi brate 'si video onog Gancija na forumu majke ti? kao on meni neshto MY SPACE ovo ono
brate krsta je zakon a pogotovo #Tinejdzeri tu sam se plasirao odlichno a ova mala Mima Lashevska otkida kad me vidi ON LINE oznoji mi se mish koliko sam napaljen...i koliko sam u pravu...Zilijen drago mi je..i meni je drago zbog tebe, i shto imash telefon, ti si moj idol ajde sad bezi.......

:eek: :eek: :eek:
:hahaha:

Koristim fejs jer jedino josh preko njega imam kontakt sa nekim prijateljima sa kojima ne mogu da se vidim iz raznih razloga.... Mahnem im,poshaljem im poruku,oni meni i tako...a i pomalo sam zavisna od nekih aplikacija.. :mrgreen: Shoes , npr. :)

Back