TEA_93
Domaćin
- Poruka
- 4.146
Facebook ***** ass
"Slatka" ajde i tebe da addoojem, msm ipak je ovo Krstaaa
Jesi li videla, kako je?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Facebook ***** ass
Facebook ***** ass
Facebook ***** ass
Jesi li videla, kako je?
paaaa dodaj meeee pa cesh videti![]()
mene drugarica naterala da se registrujem na nekom shpanskom sajtu koji je slichan kao myspace... kazhe da je extra... i ja kao da se regujem, a sve na shpanskom i nishta ne razumem, sve vreme sam trazhila u rechniq... ja ne razumem ni svrhu myspace-a koji je na engleskom, a ne ovo shto je na shpanskom... uzhas, ne znam ni skiq da postavim....
Pa kazem, dok ne uradim ono verify my account ne mogu nishta da uradim, a to mogu da uradim samo na mom mejlu, e to shto sam debil pa sam zaboravila password za mejl, pa sam ne mogu da uradim verify..... Znachi dok to ne odradim, nishta od addovanja
i ostalih stvari, to me tako nerviratkacio:
Da, da!
Moram to da sredim, a najgore shto ne znam kako skoro sve sam probala, skoro sam se obratila i glavnom tamo na myspace, ako oni ne pomognu, nece niko....
mene to smorilo
inache ako neko oce da me stavi, myspace: KREPTOMAN (trazhite) i facebook: MATKE SERBIA
napravio sam greshku pri pravljenju, pazhljiv chovek ce primetiti
u godinama
a ne mozhe da se menja...
stavio sam te![]()
ma da izvinesh j*be se Tomu za nas
on samo k*nja kada ga izbrishesh iz prijatelja ili stavish neprikladan sadrzhaj na profil...
Ja ti toplo preporuchujem da otvorish novi e-mail account i ZAPAMTISH shifru
potom otvorish novi account na space i novu e-mail adresu postavish kao verifikacionu...
a iz dosadashnjeg iskustva sa spaceom smatram da necesh pogreshiti... kul je to stvarchica kada ti je dosadno i nemash shta da radish pa malo blejkash po netu....![]()