MySpace/Facebook

• Začetnik teme Začetnik teme Dree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mene drugarica naterala da se registrujem na nekom shpanskom sajtu koji je slichan kao myspace... kazhe da je extra... i ja kao da se regujem, a sve na shpanskom i nishta ne razumem, sve vreme sam trazhila u rechniq... ja ne razumem ni svrhu myspace-a koji je na engleskom, a ne ovo shto je na shpanskom... uzhas, ne znam ni skiq da postavim....

mene drugarica naterala da se registrujem na nekom shpanskom sajtu koji je slichan kao myspace... kazhe da je extra... i ja kao da se regujem, a sve na shpanskom i nishta ne razumem, sve vreme sam trazhila u rechniq... ja ne razumem ni svrhu myspace-a koji je na engleskom, a ne ovo shto je na shpanskom... uzhas, ne znam ni skiq da postavim....

hehehe samo polako.... Komplikovan je myspace u pochetku mada su ga sada malo sredili da bude kao lakshi, moderniji ovo-ono... zezaaaanje :lol:

Prvi put kada sam otishla na sajt myspace-a odustala sam u roku od 5 min... i neam pojma shta me je na kraju nateralo da se ipak potrudim, registrujem i sredim profil.... :roll:
Shta vishe niko mi nije ni prichao o myspace-u niti sam znala chemu sluzhi.... BAsh sam bila jadna ostavljena samoj sebi... :lol:

Pa kazem, dok ne uradim ono verify my account ne mogu nishta da uradim, a to mogu da uradim samo na mom mejlu, e to shto sam debil pa sam zaboravila password za mejl, pa sam ne mogu da uradim verify..... Znachi dok to ne odradim, nishta od addovanja:mrgreen:
i ostalih stvari, to me tako nervira :otkacio:

hahahaha... a ja sam mislila da se to samo jednoj mojoj drugarici mozhe dogoditi :rotf:

Da, da!
Moram to da sredim, a najgore shto ne znam kako skoro sve sam probala, skoro sam se obratila i glavnom tamo na myspace, ako oni ne pomognu, nece niko....

ma da izvinesh j*be se Tomu za nas :mrgreen:

on samo k*nja kada ga izbrishesh iz prijatelja ili stavish neprikladan sadrzhaj na profil...

Ja ti toplo preporuchujem da otvorish novi e-mail account i ZAPAMTISH shifru :lol:
potom otvorish novi account na space i novu e-mail adresu postavish kao verifikacionu... ;)

a iz dosadashnjeg iskustva sa spaceom smatram da necesh pogreshiti... kul je to stvarchica kada ti je dosadno i nemash shta da radish pa malo blejkash po netu.... :cool:

ma da izvinesh j*be se Tomu za nas :mrgreen:

on samo k*nja kada ga izbrishesh iz prijatelja ili stavish neprikladan sadrzhaj na profil...

Ja ti toplo preporuchujem da otvorish novi e-mail account i ZAPAMTISH shifru :lol:
potom otvorish novi account na space i novu e-mail adresu postavish kao verifikacionu... ;)

a iz dosadashnjeg iskustva sa spaceom smatram da necesh pogreshiti... kul je to stvarchica kada ti je dosadno i nemash shta da radish pa malo blejkash po netu.... :cool:

@ Tom
Ta poruka se ne shalje Tomu, vec...pa... nekoj vrsti admina na spejsu.... :mrgreen:
@ Novi mejl, account???!!!! :dash:
Mogla bih da otvorim novi mejl, msm nishta lakshe, ali je.bote da otvram novi account...aaaa.... mislim da bih poludela....
To bi jedino uspelo kada bih ishla sve copy/paste, i na kraju da obrishem taj account, shto mi je sad.....

Back