MySpace/Facebook

• Začetnik teme Začetnik teme Dree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Elem diskusija se odnosi na sve i one koji ih koriste i one koji ih ne koriste...

Znachi:

Zashto volite i koristite MySpace?
Zashto volite i koristite Facebook?
Zashto ne volite i ne koristite MySpace?
Zashto ne volite i ne koristite Facebook?
Shta bi ste im sklonili ili dodali?

Diskusija je bitna, i nadam se kvalitetnom odzivu :)

1. pa eto...
2. facebook koristim, ali ne kontam :lol:
3./
4./
5.facebooku sve i svashta, spejsu... nemam pojma.

Meni space izlgeda oke...
Imam dosta applikacija, xe xe, imam mog malog pocket-emosa... n__n
Samo mi je zao sto svi vole da ga uznemiravaju...:(
Ali mi je nick na spaceu zestok:
\m/(-_\\\)SeLLenA(-_\\\)\m/
xD

Napravila pre 2-3 dana, trebalo mi je 4 sata da sve sredim, bikvalno sam umrla posle toga... ponosim se mojim spejsom, imam dosta onih aplikacija, i tako, ali i dalje ne mogu da namestim da mi ne bude privatan.... !!!!!
A da imam i FB ali je dosadan, ne razumem poJentu.... Sve u svemu cool za one koji znaju da koriste to chudo.....

ma spejs sam otvorila samo da bih našla staro rastureno društvo iz osnovnih...a inače mi je svrha debilna...ša, kao gledaju ti profil i komentarišu slike :roll:
a fejsbuk je krš, odvratno ažuriran i bezvz...otvorila ga iz dosade i posetim ga svake prestupne godine...tako i spejs

Elem diskusija se odnosi na sve i one koji ih koriste i one koji ih ne koriste...

Znachi:

Zashto volite i koristite MySpace?
Zashto volite i koristite Facebook?
Zashto ne volite i ne koristite MySpace?
Zashto ne volite i ne koristite Facebook?
Shta bi ste im sklonili ili dodali?

Diskusija je bitna, i nadam se kvalitetnom odzivu :)

Myspace sluzhi prvenstveno za zajebanciju i nishta vishe.... Ja imam jebenih 1600 prijatelja i shta ce mi ih toliko ne znam ni sama :confused:
Nekada mozhe da se pronadje neshto interesantno na bullet tabli, ali uglavnom je puna s*anja tipa "NOVA PESMA**NOVA PESMA" & "Bash mi je dosadno, evo josh jedan survey"
Ipak... ja i dalje kao prava space drugarica redovno chitam bullet tablu...(valjda mi je previshe dosadno u zhivotu :roll:)
Sa druge strane... Sluchajno sam upoznala neke ljude za koje nisam mislila da cu imati prilike da ih upoznam.... i drago mi je zbog toga :mrgreen:
Vecina mojih drugova koristi space u marketinshke svrhe... tj. promovishu se na taj nachin....ali ok, za njih je i razumiljivo da im tome sluzhi space....:roll:
...i eto tako... ostvarujesh kontakte, chitash tudje profile... nish posebno....

sa druge strane na facebooku imam iskljuchivo ljude koje poznajem i mislim da je to super stvar poshto mozhesh da nadjesh nekog koga nisi video od detinjstva ili sl.

Back