BIG PEOPLE
Poznat
- Poruka
- 9.741
Ja nikog nisam prozvala,a ti sto se osecas prozvanom,tvoj problem,bas me briga...ja sam rekla sta mislim o fejsu...
to shto si ti pisala bash i nema veze s fejsom,ali dobro..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nikog nisam prozvala,a ti sto se osecas prozvanom,tvoj problem,bas me briga...ja sam rekla sta mislim o fejsu...
Napisala sam da je offtopic.Nije mi jasno sta se ti bunis...Prepoznajes se u prici mozda?Ja nikog nisam prozvala,kao sto rekoh.Ono sto sam napisala i jeste vezano za fejs.to shto si ti pisala bash i nema veze s fejsom,ali dobro..![]()
Napisala sam da je offtopic.Nije mi jasno sta se ti bunis...Prepoznajes se u prici mozda?Ja nikog nisam prozvala,kao sto rekoh.Ono sto sam napisala i jeste vezano za fejs.
Danas slucajno nesto trazim na facebooku i nadjem ime Ana "Kurvetina" L****
Uzas.....
Majkee mi. Al' najgore kada mi ljudi koji mi na ulici ne kažu ni "ćao",čak me ni ne pogledaju kažu "wtp mawa" Onda mi se digne kosa na glavi i onda ta osoba leti odma' iz prijatelja.
Imam samo ljude koje želim i koje gotivim.
Ah da. I ja sam razmišljala da deaktiviram nalog,al' sam nešto razmišljala i shvatila da imam puno prijatelja sa kojima bi se jako retko i vidjala da nije te sprave. xD
Majkee mi. Al' najgore kada mi ljudi koji mi na ulici ne kažu ni "ćao",čak me ni ne pogledaju kažu "wtp mawa" Onda mi se digne kosa na glavi i onda ta osoba leti odma' iz prijatelja.
Imam samo ljude koje želim i koje gotivim.
Ah da. I ja sam razmišljala da deaktiviram nalog,al' sam nešto razmišljala i shvatila da imam puno prijatelja sa kojima bi se jako retko i vidjala da nije te sprave. xD
pa sekta je valjda kad nemas Facebook![]()
tako je
obrisao si fejs
sad si u sekti