MySpace/Facebook

• Začetnik teme Začetnik teme Dree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U pravu je ovo dete losih muzicara... Mislila sam da je starija...
To mi je najjaci fazon... Zasto bi iko gledao moju zadnjicu ili grudi iz svih mogucih uglova ?
I zasto bi mene zanimalo da li sam seksi nekom Turcinu ?
Nervira me prokleti fejs..

Majkee mi. Al' najgore kada mi ljudi koji mi na ulici ne kažu ni "ćao",čak me ni ne pogledaju kažu "wtp mawa" Onda mi se digne kosa na glavi i onda ta osoba leti odma' iz prijatelja.
Imam samo ljude koje želim i koje gotivim.
Ah da. I ja sam razmišljala da deaktiviram nalog,al' sam nešto razmišljala i shvatila da imam puno prijatelja sa kojima bi se jako retko i vidjala da nije te sprave. xD

Majkee mi. Al' najgore kada mi ljudi koji mi na ulici ne kažu ni "ćao",čak me ni ne pogledaju kažu "wtp mawa" Onda mi se digne kosa na glavi i onda ta osoba leti odma' iz prijatelja.
Ah da. I ja sam razmišljala da deaktiviram nalog,al' sam nešto razmišljala i shvatila da imam puno prijatelja sa kojima bi se jako retko i vidjala da nije te sprave. xD

wtp mawa

-.-
2738613139_cb7ff354bd.jpg

:lol:

Pa otprilike tako i meni... samo hvala Bogu meni nema commenta tipa sjadak si.... shecerko.... slatkis.... itd :) Više je tamo zbog ljudi koji mi stvarno nešto znače, jer kad nemam krede.... na fb sam :)

Back