MySpace/Facebook

• Začetnik teme Začetnik teme Dree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
'ladno čujem u razredu prije neki dan "E ajd donesi aparat sutra na rođendan, da se slikamo za fejsbuk"
oh majn got

nema tu ništa čudno :D
Fejsbuk je za ličnu promociju.Ja zato više volim spejs,mada i njega neki koriste u te svrhe...ja sam ga koristila za blog,naravno za komunikaciju,ali sada jok,više niko nema spejs :confused:
Ja sam pokušavala u par navrata da fejs koristim ko spejs :lol: imam nadimak,opširan about me,često postujem snimke ili neke tekstove,ali džabe kad ljude boli klinac za to.Da sam neka riba,komentarisali bi mi slike :lol: ali ja uglavnom stavljam slike na kojim sam pijana/zinula/jašem nekoga/prljava :D

Ma šta lupaš
Kažu i World of Warcraft zaraza ne možeš se skinuti, pa prekinem kad god mi volja.
Štaviše, Facebook me ne privlači uopšte. Zavisi za šta ga koristiš, ja ga koristim za ličnu promociju, muzike, književnosti, poezije i svega ostalog. I veoma rijetko rovarim po tuđim profilima i slikama.

ja koristim fb...
nisam bas toliko zarazena...ono tamo sam ja al wise zbog dopisiwanja sa frendowima...najwise koristim chat na fb...
Maja Vasiljevic...a slidza mozete pogledati na mom profilu na krstarici...:D

Zato što nije kulturno pisati tj umjesto ć sh umjesto š itd. jer time pokazuješ da ne poštuješ sagovornika (u ovom slučaju ljude kojima se obraćaš svojom porukom).
Drugo, pokazuje nepismenost pojedinca koji koristi ovaj novi emo rječnik.

Čemu sad to služi?

Gledala sam neku parodiju na to na tjubu.

Ne znam, zato i pitam.

Cuo sam da je nesto kao facebook status (ili kako se vec zove, ne znam) ili kao minijaturna verzija bloga. Tekstovi su ograniceni na odredjen broj karaktera (255 ili tako nesto) i sluzi da informises masu o svojim trenutnim aktivnostima.

Ne znam preko kog uredjaja se mogu primati i slati poruke. Da li preko mobilnih telefona, preko racunara ili sta vec. Ali sam cuo i da je dosta koristan u poslovne (promotivne) svrhe.

Back