Meda Božanin
Ističe se
- Poruka
- 2.440
Onomad, ima vec 6-7 godina, prvi put na gitarijadi u Zajecaru NIJEDAN muzicki sastav u ikojem zanru nije imao ime na Srpskom Jeziku. Postalo je tradicija koja se savrseno postuje. Slusam, cak se i u pesme ubacuju strane, narocito engleske reci. U svakodnevnom govoru, takodje, ubacuju ljudi po koju englesku, valjda da bi ispali kulturni, sta li...
Mozda sam glup, ne razumem.
Ja provedoh 1/3 zivota van Srbije i ubih se da sacuvam svoj govor od posrbljenih kao i stranih reci a u Srbiji navalise da se otudje od svega Serbskog.
Jel ima neka fora ili sam prosto i jednostavno glup pa ne umem da razumem da muzicki sastavi moraju da imaju ta strana imena... mozda nije vise moderno biti Srbin ili sta vec?
Hvala na odgovorima sa vise od 2-3 recenice
Mozda sam glup, ne razumem.
Ja provedoh 1/3 zivota van Srbije i ubih se da sacuvam svoj govor od posrbljenih kao i stranih reci a u Srbiji navalise da se otudje od svega Serbskog.
Jel ima neka fora ili sam prosto i jednostavno glup pa ne umem da razumem da muzicki sastavi moraju da imaju ta strana imena... mozda nije vise moderno biti Srbin ili sta vec?
Hvala na odgovorima sa vise od 2-3 recenice