Музика коју слушам...

Take the night off i Kamelot Forever mora da ti se svidi. :) To se svima svidja. Nije onda za tebe metalik muzika. Djaba. :(

Rekoh da nisam niti ću biti u današnjem trendu makar me to koštalo svega.
Slušam ono što mi se svidi. To obično biva ako nešto čujem 1x, i svidi mi se, uvek će mi se sviđati.
Tako je i sa curama, ako mi se jednom svidi, uvek će, ma šta da obuče... ako ne, ne..i sad i posle.

Evo pravog metala,a ne te pedercine sto kacite. Ko ne poslusa celava mu keva,a kome se ne svidja za njega nije metal. :)

Odličan izbor, po mom skromnom mišljenju, naročito Menson - glupi, površni ljudi ga automatski klasifikuju kao satanistu, narkomana, perverznjaka koji loše utiče na mlade, a čovek bi mogao inteligencijom i elokvencijom da pojede celu Ameriku za doručak. Imaš repku.

Odličan izbor, po mom skromnom mišljenju, naročito Menson - glupi, površni ljudi ga automatski klasifikuju kao satanistu, narkomana, perverznjaka koji loše utiče na mlade, a čovek bi mogao inteligencijom i elokvencijom da pojede celu Ameriku za doručak. Imaš repku.
Eh,covek je klasa,umetnik. Bas ga zato i volim sto ih sve izludjuje.
Pardon, šta napisa ovo? Aj Madvejn ali menson??? Thats too gayyyyy.
Ovo je mnogo bolje.
\m/.(-.-).\m/

Menson za razliku od svih ovih nosi neku poruku,uci necemu,imaju mu pesme neku dubinu. Slipknot je tek gay. MSm mogao sam ja da okacim Arkonu,Arch Enemy,Dimmy Borgir itd. ali kome bi se barem nesto svidelo od toga? :D Kako ti se ne svidja Devil Drver? Jedno vreme sam se samo time trovao,zadnji album im je meko nako,odudara od prva 3 ba bas(svaki album je novi zvuk,kao da je drugi bend). Onaj SAtricon je bzvze. Jedino mu je dobra obrada od Motorhead-a Orgasamatron ili kako se vec pise. z:D A za static ima i boljih I start a war,shadow zone,new pain,dirthhouse,skinny man,i'm with stupid....

Poslednja izmena:

Back