Музика коју слушам...

Nije nista narocito. Bzvzem

e ajde ne lupetaj. deca možda mlate sve i svašta na ostalim topicima, al ovde makar imaju šansu da zavole nešto valjano.dakle nemoj da smaraš ovakim komentarima kad ili nisi poslušao ili si se vodio onim svojim paorskim ukusom za muziku, život i žene.

ontopik

Poslednja izmena od moderatora:
Nije nista narocito. Bzvzem

hahahaha glupo do bola.

:lol: Englezi i njihov smrdljivi akcenat. :thumbdown:

:hahaha:

Samo prvo valja,ostalo je nako,osim oni talibana iz Turske ili okle su vec.

@LOS pre su valjali,sada nisu ni za ****. Slusaju ih popaljene tinejdzerke. :D

Peeep peeep peeep zazvonio troll-o-metar xD
Troll detected.:plez:
4331.75378_2D00_TrollFace.png

e ajde ne lupetaj. deca možda mlate sve i svašta na ostalim topicima, al ovde makar imaju šansu da zavole nešto valjano.dakle nemoj da smaraš ovakim komentarima kad ili nisi poslušao ili si se vodio onim svojim paorskim ukusom za muziku, život i žene.

ontopik
samo ova valja,ostale su gej. Nije losa ni onaj duet sa Amy Lee unpljugd.

uzgredbudirečeno, što se spojlera tiče, čija je to uopšte glupa ideja? mora da je kreptomanova,na forumu imate hrpetinu ostalih topika o muzici i nijedna ne zahteva spojler za video klipove, a uostalom ni autor ovog topika to nije zahtevao u uvodnom postu, tako da je to samo glupo pizdenje ovih sa službenom palicom

uzgredbudirečeno, što se spojlera tiče, čija je to uopšte glupa ideja? mora da je kreptomanova,na forumu imate hrpetinu ostalih topika o muzici i nijedna ne zahteva spojler za video klipove, a uostalom ni autor ovog topika to nije zahtevao u uvodnom postu, tako da je to samo glupo pizdenje ovih sa službenom palicom

Ne znam cija je ideja ali je svakako pametna. Radi se o tome da se stranice mnogo dugo ucitavaju kada se natrpa deset , dvadeset youtube klipa . Ali ako stavljas u spojler onda se taj klip ucitava tek kada kliknes na spojler , i tako sistem ucitavanja stranica tece mnogo brze .

a ko bi se toga setio sem mladih nada :cool:
najiskrenije, zašto mislite da iko uopšte preslušava ove linkove koje kačimo/te? pa da treba to da se reguliše po principu brže/efikasnije. ja unapred znam čije ću linkove MOŽDA da otvorim,a spojlere većine i ne otvaram. ovako kad su zakamuflirani davežčina je otvarati svaki ponaosob. da su svi poredjani bez ovih spojlerčića možda bih se zajebala i na neki rhcpov link kliknula i time ga ispoštovala što deli muziku sa svima, a najrealnije u realnosti ko ima želju da se bakće i otvori recimo pečurkin link i tako svaki naredni da bi video šta je unutra ako ga unapred ne interesuje. da nema spojlera bio bi PRINUDJEN da vidi preporučenu muziku u svakom slučaju.

a ko bi se toga setio sem mladih nada :cool:
najiskrenije, zašto mislite da iko uopšte preslušava ove linkove koje kačimo/te? pa da treba to da se reguliše po principu brže/efikasnije. ja unapred znam čije ću linkove MOŽDA da otvorim,a spojlere većine i ne otvaram. ovako kad su zakamuflirani davežčina je otvarati svaki ponaosob. da su svi poredjani bez ovih spojlerčića možda bih se zajebala i na neki rhcpov link kliknula i time ga ispoštovala što deli muziku sa svima, a najrealnije u realnosti ko ima želju da se bakće i otvori recimo pečurkin link i tako svaki naredni da bi video šta je unutra ako ga unapred ne interesuje. da nema spojlera bio bi PRINUDJEN da vidi preporučenu muziku u svakom slučaju.

a sta da radi ona jada sto ima internet iz proslog veka :lol: Dial up ovo ono :lol: Da se samoubije ? :lol:

pa normalno da ih mrzi, prvo treba da recimo pronadju pesmu na jutjubu pa da prekopiraju link, pa da otvore napredne opcije na forumu, pa da stave u spojler i još iznad da napišu naziv i izvodjača. samo fali i zahtev za personalni crtež u paintu tema: vaše likovno vidjenje pesme koju postavljate.
brate, daj stvarno

Back