Direkt
Elita
- Poruka
- 17.569
CunninLynguists - "Shattered Dreams"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tool je progressive metal. Kod njih najviše cijenim istaknutost bass gitare u prvi plan.Ma znam ja sve, blago meni x)
A Tool je do jaja, samo nije metal u pravom smislu rechi![]()
Tool je progressive metal. Kod njih najviše cijenim istaknutost bass gitare u prvi plan.
Ova mi je najbolja od njih.
[/SPOILER]
Evo ja sam zivi dokaz da iako nista ne postujem ponekad topik prevrtim unazad do zadnje stranice koju sam video. Sto kaze Stiven bolje je sa spoilerima da nebi sve ocitavalo, mada ja kad stavljam, stavim naziv izvodjaca i pesme,a u spoiler ugradim YT link.a ko bi se toga setio sem mladih nada![]()
najiskrenije, zašto mislite da iko uopšte preslušava ove linkove koje kačimo/te? pa da treba to da se reguliše po principu brže/efikasnije. ja unapred znam čije ću linkove MOŽDA da otvorim,a spojlere većine i ne otvaram. ovako kad su zakamuflirani davežčina je otvarati svaki ponaosob. da su svi poredjani bez ovih spojlerčića možda bih se zajebala i na neki rhcpov link kliknula i time ga ispoštovala što deli muziku sa svima, a najrealnije u realnosti ko ima želju da se bakće i otvori recimo pečurkin link i tako svaki naredni da bi video šta je unutra ako ga unapred ne interesuje. da nema spojlera bio bi PRINUDJEN da vidi preporučenu muziku u svakom slučaju.
Evo ja sam zivi dokaz da iako nista ne postujem ponekad topik prevrtim unazad do zadnje stranice koju sam video. Sto kaze Stiven bolje je sa spoilerima da nebi sve ocitavalo, mada ja kad stavljam, stavim naziv izvodjaca i pesme,a u spoiler ugradim YT link.
Čuo sam ovo posle 100 godine pre neki dan , i to u taksiju![]()
CunninLynguists - "Shattered Dreams"
[/SPOILER][/SPOILER]