Музика коју слушам...

Sta se oni bune da mi je znati? Zive u odlicnoj zemlji,prosperitetnoj,bogatoj,lepoj,mogu da rade i imaju dovoljno para sta hoce,100 puta im je bolje nego nama ili ljudima u Africi i jos se bune.

Pa ono, svakome je najgore u svom dvoristu, ko sto je srednjoskolcima najgore u srednjoj skoli, a na faxu ce im biti jos teze, ko sto je studentima najgore na faxu, a na poslu ce im biti jos gore

Bole njih ***** za nas i za etiopljane :lol:

Nije tacno,meni je mnogo bolje na faxu nego u srednjoj xD

Takodje. Mozhda nije lakshe u smislu da ima manje da se uchi, ali svakako je to generalno ono shto me interesuje, pa nekako brzhe ide, plus mi se svidja ceo taj sistemi nepohadjanja nastave (bar je na mom faxu tako), mnogo je opushtenije, jer ne moram da se cimam da ustajem svako jutro i budem hronichno neispavan - ne znam ni kako izgledaju pojedini profesori. xD

Sta se oni bune da mi je znati? Zive u odlicnoj zemlji,prosperitetnoj,bogatoj,lepoj,mogu da rade i imaju dovoljno para sta hoce,100 puta im je bolje nego nama ili ljudima u Africi i jos se bune.

Keni Arkana je carina!
a to da je njima sve super kul nikako ne pije vodu
npr. 2005 je izbila pobuna 'obojenih' u Francuskoj protiv siromastva, nezapolsenosti, fasistickog ponasanja franc. policije
ma ti ljudi su skroz marginalizovani, drustveno izopsteni
e o tome se radi
pogledaj film "La haine" (Mrznja) sa Kaselom... ludnica

Ona država koja počne više da brine o problemima nacionalnih manjina u svom sastavu, nego o problemima gradjana - postaje brod sa mnogo rupa, a premalo mornara s kofama

To je ono što se kod nas dešava, trenutno - reflektuje se i kroz odnose sa "susedima"... treba, naprosto uspostaviti ravnotežu i postaviti neke granice

P.S. Bandi, ne nazivaj ih tako - ja gotivim crnačku populaciju, sjajni umetnici, sportisti, nije, dakle u tome stvar

u Francuskoj su oni bili nelegalno naseljeni, i po Ustavu rep. Francuske predsednik države je imao pravo da upotrebi radikalne mere

Ona država koja počne više da brine o problemima nacionalnih manjina u svom sastavu, nego o problemima gradjana - postaje brod sa mnogo rupa, a premalo mornara s kofama

To je ono što se kod nas dešava, trenutno - reflektuje se i kroz odnose sa "susedima"... treba, naprosto uspostaviti ravnotežu i postaviti neke granice

P.S. Bandi, ne nazivaj ih tako - ja gotivim crnačku populaciju, sjajni umetnici, sportisti, nije, dakle u tome stvar

u Francuskoj su oni bili nelegalno naseljeni, i po Ustavu rep. Francuske predsednik države je imao pravo da upotrebi radikalne mere

Pa ja sam prilicno liberalan,al sam imao vise puta da "druzim" sa tim Alzircima , Senegalcima i ostalim Marokancima po pariskim predgradjima i to samo na kratko i teska zgadija i sljam je u pitanju , mogu da misim kako je onima koji zive pored njih i blizu njih , doduse domorci uvek se razbeze i rasele tamo gde udj previse emigranata .
@tema

Poslednja izmena od moderatora:

Back